Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Art Nouveau-kiosken
Palermo, Italië

Art Nouveau-kiosken

De drie Art Nouveau-kiosken van architect Ernesto Basile verschijnen als onverwachte pareltjes in de bruisende straten van Palermo. De kiosken, gebouwd rond het einde van de 19e eeuw, boden ooit onderdak aan de traditionele Siciliaanse verkopers van frisdranken en andere dranken, maar zijn tegenwoordig omgebouwd tot tabakswinkels. Chiosco Ribaudo op Piazza Verdi, de bekendste, is een karmozijnrood en smeedijzeren gebouw versierd met gouden letters. De tweede Ribaudo-kiosk op Piazza Castelnuovo is versierd met kleurrijke majolica en mozaïeken, terwijl de Chiosco Vicari, tegenover het Teatro Massimo, een triomf is van Moorse, islamitische en koloniale architectuur.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Monreale
Palermo, Italië

Monreale

Dit kleine stadje met bijna 40.000 inwoners ligt in de bergen ten zuidwesten van Palermo. Het perfecte uitzicht wordt alleen geëvenaard door het Normandische meesterwerk dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de kathedraal van Monreale, het grootste middeleeuwse gebouw van Italië met 6.000 vierkante meter aan Byzantijnse kunst. De kathedraal is één van de belangrijkste voorbeelden van Normandische architectuur in Europa. Het is bedekt met glinsterende gouden mozaïeken en bevat ook Arabische, Byzantijnse en klassieke elementen.
Lees meer
Natuurcruise op de haven van Akaroa
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Natuurcruise op de haven van Akaroa

Vanuit het historische Franse dorp Akaroa, op 90 minuten van Christchurch, tonen dagelijkse havencruises het fascinerende landschap met vulkanische kraters en spannende wilde dieren. De cruise zit boordevol hoogtepunten, waaronder de zeldzame inheemse dolfijn uit Nieuw-Zeeland, de Hector's Dolphin, maar ook pinguïns en andere zeevogels. Elke cruise wordt volledig verteld door de schipper die uitgebreide kennis heeft van de natuur, de dieren en de geschiedenis van de haven.
Bookable
Lees meer
Boottochten
Fort Myers

Boottochten

Een andere populaire manier om de landschappen en natuur van Fort Myers te leren kennen, is een boottocht. Manatee & Eco River Tours organiseert tochten langs de rivieren Caloosahatchee en Orange, met een natuuronderzoeker aan boord om je te vertellen over de lokale flora en fauna. Er zijn verschillende opties beschikbaar: bekijk de zeekoeientochten (alleen van december tot maart), waarmee bezoekers deze bijzondere zeedieren van dichtbij kunnen zien, of kom in een romantische sfeer met een zonsondergangtour. Boek je reis op hun website. www.manateeandecorivertours.com Magic Wind Adventure Sailing wordt gerund door een enthousiast stel dat zeiltochten op de golf aanbiedt voor maximaal 6 passagiers. Boek je reis op hun website of telefonisch. www.sailmagicwind.com
Lees meer