Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Begeleide Royal Mile wandeltocht
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Begeleide Royal Mile wandeltocht

Duik in het historische verleden van Edinburgh en ontdek de veelgeprezen bezienswaardigheden en verborgen geheimen van de stad tijdens deze begeleide Royal Mile-wandeltocht. Volg je gids langs de legendarische Royal Mile van Edinburgh en krijg een fascinerend inzicht in de beroemde schrijvers, dichters en uitvinders die de stad hun thuis hebben genoemd. Luister naar verhalen over de Schotse nationale bard, Robert Burns, en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden zoals St Giles' Cathedral en de National Galleries of Scotland.
Bookable
Lees meer
Alcatraz
San Francisco, Californië

Alcatraz

Eens een federale gevangenis die gevaarlijke en beruchte criminelen huisvestte, verwelkomt Alcatraz (The Rock) nu toeristen in de celblokken die ooit werden bewoond door mensen als Al Capone, Machine Gun Kelley en de Birdman of Alcatraz. Zelfgeleide audiotours bevatten dramatische verhalen over de grimmige geschiedenis van Alcatraz, inclusief realistische geluidseffecten die je in de gevangenis zou horen. Afgezien van het gevangeniscomplex zelf, functioneert Alcatraz Island als een nationaal park. Je kunt een hele dag wandelen, genieten van het uitzicht vanaf meerdere observatiepunten en genieten van de natuurlijke schoonheid.
Bookable
Lees meer
Calgary Stampede (juli)
Calgary, Canada

Calgary Stampede (juli)

De Calgary Stampede, een tiendaags festival dat zijn oorsprong vindt in het begin van de jaren 1900, begint met een mars met een westers thema door de stad. Het is vooral bekend vanwege de grootste buitenrodeo ter wereld met een scala aan activiteiten, waaronder stierenrijden en barrelraces, die in de namiddag plaatsvinden. Elke dag wordt afgesloten met een chuckwagons derby, gevolgd door een variétéshow met comedy, muziek en dans, en een vuurwerkshow die als grote finale fungeert.
Lees meer
Güzelyurt (Morphou)
Cyprus, Cyprus

Güzelyurt (Morphou)

Welkom in Güzelyurt, een charmant stadje in Noord-Cyprus, gelegen in het centrum van de citrusregio van het eiland. De naam vertaalt zich naar “Prachtige plek” en Güzelyurt doet zijn reputatie eer aan met prachtige, rijke en vruchtbare landschappen. Deze stad ligt dicht bij de uitlopers van het Troödosgebergte en is een rijk agrarisch centrum, waar een verscheidenheid aan groenten en fruit wordt geproduceerd, waardoor het de bijnaam “Fruitmand” van Cyprus heeft gekregen. Hoewel Güzelyurt qua architectuur of cultuur misschien niet zo divers is als andere steden in Noord-Cyprus, heeft het diepe historische wortels en verborgen charmes die erop wachten om ontdekt te worden. Zorg ervoor dat je tijdens jouw bezoek het archeologie- en natuurmuseum van Morphou en de kerk van St. Mamas bezoekt, een kerk uit het einde van de 18e eeuw die gotische en Byzantijnse bouwstijlen combineert, met een prachtige glazen kroonluchter. Je kunt jezelf ook onderdompelen in het lokale leven door op zaterdag een bezoek te brengen aan de bruisende markt, waar je verse lokale producten kunt vinden. Geniet van een mooie rit langs de kust, stop bij kraampjes langs de weg voor vers geperst sap, en als je zin hebt in avontuur, sluit je dan aan bij de windsurfers die het hele jaar door naar de winderige kusten van Güzelyurt trekken om op de golven te rijden.
Lees meer
Sitia
Kreta, Griekenland

Sitia

Sitia is de beste 'ambassadeur' voor Oost-Kreta: authentiek, rustig en pittoresk. Het kan een ideale uitvalsbasis zijn voor het verkennen van de meest oostelijke delen van het eiland, waaronder het populaire Vai strand, de thuisbasis van het grootste palmbos van Kreta. Oorspronkelijk gesticht door de Minoërs, staat de rustige badplaats bekend om zijn mooie haven met kleurrijke boten, verschillende eetgelegenheden en een prachtige promenade. Historische bezienswaardigheden zijn onder andere een fort, een archeologisch en een folkloremuseum, evenals een lang zandstrand.
Lees meer