Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kathedraal
Poznan, Polen

Kathedraal

De eerste Poolse kathedraal uit de 10de eeuw. Binnen de domkerk zijn de grafstenen platen uit de 15de en 16de eeuwen bezienswaardig, ook is het zo de gotische hoofdaltaar uit 1512 en de 19-eeuwse Gouden Kapel, waarin de sarcofag en het standbeeld van de eerste Poolse heersers: Mieszko I en Bolesław I van Polen te vinden zijn. In de kelder kunt u de overblijfselen van de eerste kathedraal zien, de graven van de eerste heersers en de doopkapel. Naast de kathedraal werd een modern Interactief Centrum voor de Geschiedenis van het Kathedraal Eiland Porta Posnania.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Shipwreck Beach (Navagio)
Zakynthos, Griekenland

Shipwreck Beach (Navagio)

Dit strand is het handelsmerk van Zakynthos. Gelegen in het noordwestelijke deel van het eiland, wordt gezegd dat het Navagio-strand niet alleen het beroemdste strand van Griekenland is, maar ook één van de meest indrukwekkende stranden van de Middellandse Zee. Vroeger werd het Agios Georgios genoemd, maar vanwege een schipbreuk in 1983 heet het strand nu Navagio, wat de Griekse vertaling is van het woord “scheepswrak”. Er zijn twee manieren om dit adembenemende natuurwonder te benaderen: je kunt ofwel per boot reizen en zwemmen in het turquoise water, of met de auto en het strand bewonderen vanaf het speciale uitkijkplatform.
Lees meer
Titanic: The Artifact tentoonstelling
Las Vegas, Nevada

Titanic: The Artifact tentoonstelling

Ga op reis naar de laatste rustplaats van de Titanic en naar de diepten van de Noord-Atlantische Oceaan. Beleef één van de meest meeslepende verhalen van onze tijd aan de hand van de kostbare schatten die degenen aan boord van de RMS Titanic hebben achtergelaten tijdens haar noodlottige eerste reis in 1912. De meeslepende tentoonstelling bevat meer dan 400 echte artefacten die zijn teruggevonden op's werelds beroemdste oceaanschip, samen met recreaties van de eerste- en derderangscabines. Maak een foto van de replica van de legendarische Grand Staircase en krijg een idee van hoe het eruitzag aan boord van het beroemde luxe schip, en krijg ook een idee van de omvang van de ramp. Bij binnenkomst ontvang je een instapticket van een echte Titanic passagier, met informatie over die persoon. En aan het einde van je bezoek zul je ontdekken of deze persoon de catastrofe heeft overleefd of niet.
Bookable
Lees meer
Ontdek de kunstscene van Milaan
Milaan, Italië

Ontdek de kunstscene van Milaan

Er gaat niets boven rondgeleid te worden door een lokale inwoner, die gepassioneerd en goed geïnformeerd is over hun stad. Alleen een lokale inwoner kan je meenemen naar hun favoriete straatkunstplekken en je wijzen op alle verborgen pareltjes die je anders zou hebben gemist. Terwijl sommige delen van Milaan verwaand en luxueus kunnen zijn, waardoor je kunstinstellingen van wereldklasse hebt, zijn andere gevuld met het leven van alternatieve hedendaagse kunstenaars. Krijg een meer intieme kijk op de kunstscene van Milaan met een rondleiding van 90 minuten. Je zult smeken om meer!
Bookable
Lees meer