Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Celestial Vault
Den Haag, Nederland

Celestial Vault

In 1996 ontwierp de Amerikaanse kunstenaar James Turrell de Celestial Vault om de lucht in al zijn glorie te laten zien met behulp van een innovatieve astronomische optische illusie. In het midden van deze met gras begroeide kunstmatige krater staat een stenen bank waarop bezoekers kunnen liggen om de lucht als een gebogen koepel te observeren, waarbij de nadruk wordt gelegd op de manier waarop licht invloed heeft op hoe we dingen waarnemen en die mensen uitnodigt om hun eigen waarnemingen uit te dagen.
Lees meer
Grote Kerk
Den Haag, Nederland

Grote Kerk

Deze 13e-eeuwse gotische kathedraal, die recht boven het Binnenhof uitkijkt, is een opvallende bezienswaardigheid van Den Haag. Hoewel de oorspronkelijke structuur van de Grote Kerk uit hout is opgetrokken, omvat de 2.200 vierkante meter grote oppervlakte die de kerk nu inneemt stenen, marmeren en ijzeren elementen, maar ook indrukwekkende details zoals ingewikkelde mechanistische klokken, gedetailleerde glas-in-loodramen en 51 beiaardklokken, die in de loop der jaren zijn toegevoegd naarmate het gebouw steeds bekender werd. Er vinden het hele jaar door veel evenementen plaats in de Grote Kerk, dus het is de moeite waard om van tevoren de agenda op hun website te bekijken om te zien wat er aan de hand is. Boek een rondleiding en beklim de 288 treden naar de top waar het hele stadscentrum te zien is.
Lees meer
Shipwreck Beach (Navagio)
Zakynthos, Griekenland

Shipwreck Beach (Navagio)

Dit strand is het handelsmerk van Zakynthos. Gelegen in het noordwestelijke deel van het eiland, wordt gezegd dat het Navagio-strand niet alleen het beroemdste strand van Griekenland is, maar ook één van de meest indrukwekkende stranden van de Middellandse Zee. Vroeger werd het Agios Georgios genoemd, maar vanwege een schipbreuk in 1983 heet het strand nu Navagio, wat de Griekse vertaling is van het woord “scheepswrak”. Er zijn twee manieren om dit adembenemende natuurwonder te benaderen: je kunt ofwel per boot reizen en zwemmen in het turquoise water, of met de auto en het strand bewonderen vanaf het speciale uitkijkplatform.
Lees meer
Kartuizerklooster van Valldemossa
Mallorca, Spanje

Kartuizerklooster van Valldemossa

Hoge bergen en diepe valleien omlijsten Valldemossa, het dorp waar in 1838 de eerste twee “beroemde toeristen” van het eiland woonden, componist Frederic Chopin en auteur George Sand. Als je eenmaal hier bent, moet je zeker een bezoek brengen aan de belangrijkste attractie van het dorp: het kartuizerklooster van Valldemossa. Het is oorspronkelijk gebouwd als koninklijk paleis in 1309 en later omgebouwd tot een klooster van de kartuizerorde. Het kartuizerklooster van Valldemossa is een indrukwekkend complex met een paleis, een kerk, een oude apotheek, een kunstcollectie van enkele van de grootste moderne Spaanse en lokale kunstenaars en de cellen waar de monniken 400 jaar leefden om rust en vrede te vinden. Elke cel heeft een eigen uitgang naar het tuinterras met bloeiende magnolia's en een prachtig uitzicht over de vallei.
Lees meer
SKI plus CITY Pass
Innsbruck, Oostenrijk

SKI plus CITY Pass

Wat de winterervaring in het skigebied van Innsbruck zo aangenaam maakt, is de geslaagde harmonie tussen stad en berg. Het plezier van skiën ontmoet de flair van de stad, en glijden door de diepe sneeuw ontmoet dansen door de straten. Sinds het winterseizoen 2019/2020 maakt de SKI plus CITY Pass het mogelijk om al deze geneugten te combineren, en de pas omvat 22 lifestyle-, culturele en bezienswaardigheden, evenals 3 zwembaden en 2 vervoersdiensten. Met de SKI plus CITY Pass, die met veel vrijheid kan worden gebruikt en gecombineerd, kun je jouw verblijf in de regio Innsbruck met volledige flexibiliteit plannen. In de ochtend kun je skiën op perfect geprepareerde pistes, 's middags is het après-ski met kunst, cultuur of winkelen, en 's avonds kun je een duik nemen in een zwembad om te relaxen en de spierpijn te verzachten. Of misschien begin je de dag liever met een dagje winkelen en ga je 's middags de pistes op. Geen probleem! Hoe en wanneer je gebruik maakt van de aanbiedingen hangt volledig af van je eigen stemming en voorkeuren. En het mooiste van alles: dankzij het gratis skibussysteem reis je gemakkelijk van A tot Z, van Altstadt naar Zoo, en de Hop-on Hop-off Sightseer bus, die ook bij de pas is inbegrepen, brengt je van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid. Dus waar wacht je nog op? Laten we Innsbruck ontdekken!
Lees meer