Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Soeks
Marrakesh, Marokko

Soeks

Stap in de zintuiglijke wervelwind die het uitgestrekte doolhof van soeks van Marrakesh vormt. Ze staan bekend als de grootste en meest exotische markten van Marokko en bieden een feest voor de zintuigen. Levendige kleuren, bedwelmende geuren en het onophoudelijke geluid van afdingen. Hoewel de spanning van de jacht en de kunst van het onderhandelen allemaal deel uitmaken van de ervaring, kunnen bezoekers die voor het eerst komen de doolhofachtige steegjes een beetje desoriënterend vinden. De smalle, vaak overdekte gangen, boordevol goederen, lijken niet van elkaar te onderscheiden. Om je te helpen navigeren op dit complexe web en echt te waarderen wat er wordt aangeboden, overweeg dan om een rondleiding te volgen om je te oriënteren en te voorkomen dat je verdwaalt.
Lees meer
Stadsmuren
Marrakesh, Marokko

Stadsmuren

De iconische muren van Marrakesh, die zich over 12 km uitstrekken, zijn eerder een statement van esthetische grootsheid dan een verdedigingsfort. Oorspronkelijk gebouwd in het begin van de 12e eeuw door de Almoravid-oprichters van de stad, hebben de muren verschillende uitbreidingen ondergaan, waaronder de opmerkelijke toevoeging van de Kasbah in het zuiden en latere uitbreidingen naar de noordelijke districten. Deze muren vormen een idyllisch decor voor romantische intermezzo's, vooral als de schemering over de stad valt. Voor degenen die meer willen ontdekken, zijn er caleches, traditionele paardenkarren, beschikbaar voor ontspannen tochten rond de medina en de vestingmuren.
Lees meer
Vaar over de Binnendieze - 's-Hertogenbosch
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Vaar over de Binnendieze - 's-Hertogenbosch

Eén van de grootste toeristische trekpleisters van 's-Hertogenbosch. De Binnendieze is eeuwenoud en bestaat uit alle waterwegen binnen de stadsmuren. Bezoekers kunnen door 's-Hertogenbosch varen in een opvallende boot met open dak. Ze kunnen genieten van verschillende monumenten, karakteristieke oude en moderne gebouwen, de waterwegen en de prachtige vestingwerken. De Binnendieze is sinds 1972 beschermd stadsgebied.
Lees meer