Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Shakespeares Stratford-upon-Avon & Cotswolds tour vanuit Londen
Londen, Verenigd Koninkrijk

Shakespeares Stratford-upon-Avon & Cotswolds tour vanuit Londen

Laat de drukte van Londen achter je en ontdek de sprookjesachtige dorpen van Engeland terwijl je de charmante Cotswolds en het middeleeuwse stadje Stratford-upon-Avon bezoekt. Treed in de voetsporen van de meest iconische toneelschrijver van Engeland terwijl je de geboorteplaats van Shakespeare en Anne Hathaway's Cottage in Stratford-upon-Avon bezoekt. Geniet van de typisch Engelse dorpen en huisjes met rieten daken van de Cotswolds terwijl je Bibury, Burford en Bourton-on-the-water bezoekt.
Bookable
Lees meer
Vincent van GoghHuis - Zundert
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Vincent van GoghHuis - Zundert

Het Vincent van Gogh Huis: een levend kunstencentrum in de geboorteplaats van Brabants beroemdste kunstenaar ooit, staat op de plek waar Vincent van Gogh op 30 maart 1853 ter wereld kwam. De protestantse Van Gogh bracht zijn kinderjaren door in het katholieke Zundert, niet ver van de Belgische grens. Als ingetogen en introverte jongen kreeg hij thuis onderwijs en al snel werd duidelijk dat Vincent ‘anders’ was. In het Vincent van GoghHuis kun je ervaren hoe zijn tijd in Zundert hem heeft gevormd en hem uiteindelijk heeft doen uitgroeien tot een wereldberoemde kunstenaar. “Een must om te zien als je Van Gogh wilt leren kennen” Vincents leven kende een moeizaam begin. Als zoon van dominee Theodorus van Gogh werd hij al snel een buitenstaander in het katholieke dorp. Hij was vaak te vinden in de grote tuin met zijn broertje Theo. Hij had het heerlijk naar zijn zin in de buitenlucht, maar kon zo ook zijn comfort vinden. Misschien is dat wel één van de redenen waarom het platteland zo'n grote rol speelde in Van Goghs latere werk. Meer dan een museum In de permanente presentatie ‘Vincent van Gogh – de wortels van een meester’ neemt Vincent je bij de hand en neemt hij je mee door een re-enactment van zijn jeugd en kom je meer te weten over zijn worsteling met het geloof. Wisselende tentoonstellingen tonen de enorme invloed van Van Gogh op kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw. Daarnaast heeft het Van GoghHuis een artist in residence, waarbij een kunstenaar dagenlang in de voetsporen van Van Gogh kan stappen en leven! Erfgoedlocaties in Brabant Het Vincent van GoghHuis heeft een eigen VVV-loket (Toeristische Informatie) en is natuurlijk één van de vijf Van Gogh Erfgoedlocaties in Brabant. Je kunt het Van GoghHuis ook op de fiets bereiken via de Van Gogh-fietsroute die alle erfgoedlocaties in Brabant met elkaar verbindt.
Lees meer
Oude vesting
Corfu, Griekenland

Oude vesting

Dit oude fort (Palaio Frourio), gelegen aan de oostkant van Corfu, strekt zich uit over het voorgebergte waar ooit de oude stad stond en dateert uit de Byzantijnse tijd. Het is gebouwd door de Venetianen en staat symbool voor hun dominantie in de Ionische Zee en is nog steeds een prominente bezienswaardigheid van het eiland. Tegenwoordig worden bezoekers uitgenodigd om het historische terrein te verkennen en de fascinerende gebieden daarbinnen te ontdekken.
Lees meer