Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
London Dungeon
Londen, Verenigd Koninkrijk

London Dungeon

De geschiedenis van Londen zit vol gruwelijke verhalen en angstaanjagende personages. De attractie London Dungeon op de zuidoever van de Theems vertelt een aantal van die bloederige verhalen. Met kostuums, 360°-sets en een groot aantal speciale effecten neemt London Dungeon je in 90 minuten mee door 1000 jaar bloederige, gruwelijke en angstaanjagende verleden van de stad. Kijk onderweg uit voor Jack the Ripper en Sweeney Todd. Dit is geen attractie voor nerveuze mensen.
Bookable
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Dallas Arboretum & Botanical Gardens
Dallas, Texas

Dallas Arboretum & Botanical Gardens

Het Dallas Arboretum is één van de aantrekkelijkste locaties van Texas. Kies uit 19 tuinen die 26,5 hectare pure schoonheid omvatten. Gelegen aan het pittoreske White Rock Lake, maken de tuinen plaats voor een Eden van bomen, planten, sierheesters en verschillende bloemen door de seizoenen heen. Er is echter meer dan wat aan de naam voldoet. Het Arboretum is zijn eigen menagerie van kunstvertoningen, concerten en festivals, allemaal in de spectaculaire natuurlijke ambiance.
Bookable
Lees meer
Rondleidingen in Caterpillar Garden
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Rondleidingen in Caterpillar Garden

De Botanic Gardens, opgericht in 1863, herbergen zonder twijfel de mooiste collectie exotische en inheemse planten die overal in Nieuw-Zeeland te vinden is. Caterpillar Garden Tours biedt een doorlopende dagelijkse service en stelt bezoekers in staat om de natuurlijke schoonheid, geschiedenis en cultuur van deze centrale stadsoase te ontdekken en tegelijkertijd in alle weersomstandigheden, comfort en stijl door de tuinen te worden geleid. De rondleidingen worden volledig begeleid op een milieuvriendelijke elektrische shuttle.
Lees meer
Kronhuset
Göteborg, Zweden

Kronhuset

Slechts 21 jaar nadat Gustav II Adolf de stad Göteborg had gesticht, begon hij met de bouw van Kronhuset. Dit historische gebouw is één van de oudste gebouwen van de stad en dateert uit het midden van de 17e eeuw. Oorspronkelijk ontworpen als opslagplaats voor militaire uniformen en uitrusting, doet Kronhuset nu dienst als concertzaal en handwerkcentrum. Het ligt achter het Gustav Adolf-plein en beschikt ook over charmante kleine winkeltjes en een heerlijk café waar bezoekers van kunnen genieten.
Lees meer