Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Independence Hall
Philadelphia, Pennsylvania

Independence Hall

Met elke steen van de architecturale gevel is vrijheid ingelegd, terwijl in elke kamer en gang geschiedenis de ronde doet. Als plaats van onafhankelijkheid voor Amerika was Independence Hall getuige van de ondertekening van de Onafhankelijkheidsverklaring en de Amerikaanse grondwet. Generaties bezoekers hebben zich door de tijd gewaagd in de Assembly Room, de rechtszaal van het Hooggerechtshof van Pennsylvania, de Long Gallery, de Governor's Council Chamber en de Committee of the Assembly Chamber. Ontelbare historische figuren hebben de Independence Hall bezocht, waaronder Benjamin Franklin, Abraham Lincoln en anderen.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
OTE Toren – Café-bar Skyline
Thessaloniki, Griekenland

OTE Toren – Café-bar Skyline

OTE Toren is een grillige toren van 76 meter hoog in het internationale tentoonstellingscentrum van Thessaloniki. De toren is niet alleen een schitterend monument voor het ontwerp van de jaren 60, maar biedt ook onderdak aan een draaibare Skyline café-bar. De locatie is het hele jaar geopend en biedt koffie, speciale drankjes en een kleine selectie kleine hapjes. Na zonsondergang is er live pianomuziek. Skyline organiseert speciale evenementen voor Kerstmis en Oudejaarsavond, mocht je Thessaloniki in de winter bezoeken.
Lees meer
Love Park
Philadelphia, Pennsylvania

Love Park

Als baken voor de City of Brotherly Love maakt John F. Kennedy Plaza plaats voor Love Park. Het is een epicentrum van eten, kunst, muziek en plezier sinds de oprichting in de jaren 60. Robert Indiana's beroemde “LOVE” -sculptuur kijkt uit op JFK Plaza en trekt decennialang kusjes van talloze lokale bewoners en bezoekers. Maar misschien wel het best bekend als de voorhoede van skateboardlocaties ter wereld, maakte Love Park van Philadelphia de enige stad waar ESPN's “X Games” twee keer op rij werden gehouden.
Lees meer
Distilleerderij Xoriguer Gin
Menorca, Spanje

Distilleerderij Xoriguer Gin

Xoriguer is een overblijfsel uit de 18e-eeuwse Britse overheersing, en produceert misschien wel de oudste gin in de Middellandse Zee, gemaakt volgens een recept uit 1700 en koperen ketels die meer dan 250 jaar oud zijn. Hun showroom op Menorca biedt een scala aan smaken om te proeven. Mis de traditionele pomada niet. Hun unieke proces heeft hen de erkenning voor geografische aanduiding 'Gin de Mahón' opgeleverd. Kom langs en vind het perfecte Menorcaanse aandenken.
Lees meer
Parque Das Nações
Lissabon, Portugal

Parque Das Nações

Het gebied waar Expo 98 werd gehouden, is met succes omgetoverd tot een centrum voor tentoonstellingen, vrije tijd en cultuur. De enorme hoeveelheid gebouwen sinds de Expo overschaduwt bijna parels zoals het Portugese paviljoen van Siza Vieira en het aangrenzende Oriente Station van Santiago Calatrava. Groene parkruimtes met openbare kunst verbinden historische hedendaagse gebouwen zoals het Camões Theater en het Oceanarium van Lissabon. Hippe restaurants aan het water, het winkelcentrum Centro Vasco da Gama met glazen dak met winkels en bioscopen, alles wat je nodig hebt voor een leuk weekend. Kindvriendelijke tentoonstellingen trekken gezinnen naar het Paviljoen van de Kennis, terwijl de Telecabine Lisboa-kabelbaan weidse uitzichten biedt met een vleugje avontuur.
Bookable
Lees meer
Noesis – Wetenschapscentrum & Technologiemuseum
Thessaloniki, Griekenland

Noesis – Wetenschapscentrum & Technologiemuseum

De Noesis is een culturele en educatieve stichting zonder winstoogmerk die technologische cultuur promoot bij kinderen en volwassenen. Het centrum is verdeeld in secties: de hoofdtentoonstelling, het planetarium en de simulator. Noesis richt zich op een divers publiek. Sommigen zullen enthousiast zijn over de tentoonstelling over klassieke auto's. Interactieve wetenschappelijke exposities zijn een must. De oude Griekse wetenschapshal presenteert een geschiedenis van uitvindingen. Bezoekers merken op dat sommige video-exposities misschien iets te spannend zijn voor kinderen jonger dan 5 jaar.
Lees meer