Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Honolulu
Oahu, Hawaï

Honolulu

De hoofdstad van Hawaï, de grootste stad en het centrum van handel, geschiedenis en entertainment, is een echte metropool met Polynesische invloeden. Hoewel bezoekers misschien liever luieren op de prachtige stranden of de natuurlijke wonderen van het eiland verkennen, mag een bezoek aan The Big Pineapple, zoals het ook wel wordt genoemd, niet worden overgeslagen. Je wil de eetgelegenheden, het studentenleven, de historische bezienswaardigheden of de culturele geneugten niet missen.
Lees meer
Brug van Tiberius
Rimini, Italië

Brug van Tiberius

De brug van Tiberius, in het Italiaans bekend als Ponte Di Tiberio, is een belangrijk architectonisch wonder. Dit oude bouwwerk bestaat uit vijf halfronde bogen die zijn gemaakt van ongerepte witte Istrische steen, die op elegante wijze de Marecchia-rivier overspannen. De brug dateert uit de 1e eeuw na Christus en verbindt het stadscentrum met Borgo San Giuliano. Het is één van de meest opvallende bezienswaardigheden van Rimini en officieel een nationaal monument.
Lees meer
Lindos
Rhodos, Griekenland

Lindos

Lindos is misschien klein, maar zit boordevol karakter. Een must om te bezoeken is de plaatselijke Akropolis, niet alleen een hoogtepunt in Lindos, maar ook één van de meest iconische archeologische pareltjes van het eiland. Met monumentale 4e-eeuwse poorten en oude reliëfs die dateren uit 280 voor Christus, is het een stap terug in de tijd. Beneden op de heuvel vind je het 14e-eeuwse kasteel van de Ridders van Sint-Jan. En mis de fresco's in de kerk van de Maagd Maria van Lindos niet, die dateert uit de 15e eeuw.
Lees meer
Mirabilandia
Rimini, Italië

Mirabilandia

Mirabilandia, het grootste amusements- en waterpark van Italië in de buurt van Rimini, belooft bezoekers van alle leeftijden een fantastische ervaring en creëert blijvende herinneringen vol spanning. Het park biedt een scala aan attracties, waaronder spannende achtbanen en themagebieden, waardoor het een ideale bestemming is voor eindeloos plezier en entertainment. Eén van de belangrijkste attracties van het park is Dinoland, een gebied dat is ondergedompeld in een prehistorisch thema met 54 levensgrote reproducties van prehistorische dieren en zes spannende attracties. Zorg ervoor dat je Divertical niet mist, een hoogwaterachtbaan die samen met Katun en de I Speed Rollercoaster een drietal opwindende topattracties vormt.
Lees meer