Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Sinte-Mettetuin
Mechelen, België

Sinte-Mettetuin

Nood aan wat rust? Dan kan je uitblazen in een van de vele groene longen die Mechelen tussen haar stadsmuren verbergt. Zo kan je de benen laten rusten in de hedendaagse Sinte-Mettetuin. Deze frisse, groene binnenplaats vind je tussen de Bruul, de Lange Schipstraat en de Schaalstraat. Een oase van rust op korte wandelafstand van de winkelstraten. Via drie verschillende toegangswegen kan je deze moderne plek ontdekken. Onder je voeten ligt trouwens een oude vliet, die niet werd open gelegd. Ervaar de tuin vanop een van de bankjes of outdoor fitnesstoestellen en hou je ogen open voor verborgen plekjes en het ingenieuze grondplan van deze recent-aangelegde tuin.
Lees meer
Philadelphia Museum of Art
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia Museum of Art

Als één van Amerika's grootste musea biedt het Philadelphia Museum of Art een indrukwekkend aanbod aan tentoonstellingen, collecties, programma's en entertainment. Het heeft meer dan 227.000 kunstwerken en meer dan 200 galerieën bieden schilderijen, decoratieve kunsten, sculpturen, fotografie, textiel, papierwerken en architectuurhoogstandjes van over de hele wereld. Kinderen- en gezinsgerichte programma's, fascinerende lezingen, films en concerten zijn inbegrepen.
Lees meer
Reading Terminal Market
Philadelphia, Pennsylvania

Reading Terminal Market

Deze overdekte boerenmarkt in Philadelphia is een ervaring die je niet mag missen als je in de stad bent. Wandel door verschillende winkels die allerlei soorten eetbare lekkernijen verkopen, maar ook bloemen, planten, kunst en handwerk. En mis de kans niet om te lunchen aan één van de vele eetkraampjes die een breed scala aan opties bieden, waaronder corndogs, delicatessen uit het Midden-Oosten, Thaise gerechten, hamburgers en Cajun-gerechten.
Lees meer
De Vlaamse primitieven
Brugge, België

De Vlaamse primitieven

In Brugges Gouden Eeuw, de 15de eeuw, regeerden de schone kunsten. Klinkende namen als Jan van Eyck en Hans Memling vestigden zich in de stad. Vandaag kun je de creaties van die wereldbefaamde Vlaamse primitieven nog steeds bewonderen in het Groeningemuseum en in het Sint-Janshospitaal. Maar ook in de schatkamer van Brugges oudste parochiekerk, de Sint-Salvatorskathedraal, kom je oog in oog te staan met schilderijen die eeuwen geleden, in Brugge, gecreëerd werden.
Lees meer