Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Boog van Galerius (Kamara)
Thessaloniki, Griekenland

Boog van Galerius (Kamara)

Naast de Rotonda is dit één van de twee meest karakteristieke monumenten in de stad. De Galeriusboog bevindt zich dicht bij de oostelijke stadsmuur, op korte afstand van de Kassandreotiki-poort. De Romeinse keizer Galerius uit de 4e eeuw na Christus gaf de opdracht om beide gebouwen zijn macht te laten vertonen. Vroeger liep er een weg door de boog, langs de Rotonda en verder naar het paleis in het zuidwesten. De boog bestaat uit een gemetselde kern, bekleed met marmeren sculpturale panelen ter ere van de overwinning op de zevende keizer in het Sassanidische Perzische rijk. Ongeveer twee derde van de boog is bewaard gebleven. In de volksmond staat het monument bekend als Kamara (Καμάρα), dat is Grieks voor 'boog'
Lees meer
Ladadika wijk
Thessaloniki, Griekenland

Ladadika wijk

De smalle trottoirs en neoklassieke gebouwen van Ladadika herbergen tal van bars, restaurants, cafés en leuke boetieks. Het gebied van Salaminos Street tot YMCA Park staat bekend als Ladadika Quarter. Dit is een oude wijk die begint aan de waterkant en een paar straten landinwaarts loopt tot aan Tsimiski Avenue, waar veel internationale en lokale merkwinkels zijn. Het noordwestelijke deel van het gebied, dichter bij de First Pier, is wat ingetogener, met minder gewone bars en minder winkels beschikbaar. Als je naar het zuidwesten gaat, wordt het gebied steeds levendiger en kom je uiteindelijk bij de iconische Witte Toren.
Lees meer
Joods Museum van Thessaloniki
Thessaloniki, Griekenland

Joods Museum van Thessaloniki

Het Joods Museum van Thessaloniki presenteert de geschiedenis van de Sefardische Joden en het Joodse leven in de regio na de 15e eeuw. Het is één van de zeldzame Joodse gebouwen die de brand van 1917 hebben overleefd. Het museum is onderverdeeld in verschillende secties, waar je de fototentoonstelling “Thessaloniki, Sefardische metropool” kunt zien, religieuze voorwerpen en memorabilia kunt waarderen en grafstenen van de oude Joodse begraafplaats van Thessaloniki kunt bekijken. Er is ook een deel gewijd aan de Holocaust in Thessaloniki.
Bookable
Lees meer
Nicosia (Lefkosia)
Cyprus, Cyprus

Nicosia (Lefkosia)

Nicosia, ook bekend als Lefkosia, de hoofdstad van het eiland, combineert oud en nieuw in een druk modern handels- en zakencentrum en een eeuwenoude cultuur. Het centrum van de stad bestaat uit de oude wijk, omringd door een Venetiaanse zandstenen vestingmuur met een gracht en hartvormige bastions. Moskeeën en palmbomen geven de oude stad een oosterse sfeer. Dwaal door smalle straatjes met overhangende balkons en prachtig gerestaureerde voetgangerszones met handwerkwinkels, cafés en tavernes. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Sint-Janskathedraal met zijn fresco's en het prachtige museum van Byzantijnse iconen. Bezoek 's avonds een concert of tentoonstelling bij de Famagustapoort, één van de drie oorspronkelijke ingangen van de oude stad, die nu is gerestaureerd en als cultureel centrum wordt gebruikt. De nieuwe stad strekt zich uit over de muren met een modern Europees achtig centrum van hoge gebouwen, kantoorgebouwen, winkels en cafés, dat zich uitbreidt naar woonwijken in de voorsteden. Lefkosia biedt het beste op het gebied van winkelen met Stassicratous Street als bestemming voor een ultieme winkelervaring. Van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad herbergt het Cyprus Museum de beste collectie archeologische voorwerpen op het eiland, waaronder een Romeins beeldje van Aphrodite van Soli uit de eerste eeuw na Christus en het originele mozaïek van Leda en de Zwaan, terwijl het Leventismuseum de geschiedenis van de stad weergeeft.
Lees meer