Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Mondello
Palermo, Italië

Mondello

Mondello ligt op slechts 30 minuten rijden met de bus van Palermo en is een kleine kustplaats met lange stranden met wit zand en blauw water. Mondello wordt gedomineerd door het torenhoge Art Nouveau-pierpaviljoen en biedt vele uitstekende visrestaurants, verborgen villa's in Liberty-stijl en watersportmogelijkheden. Het gebied is populair bij de lokale bevolking vanwege de nabijheid van het stadscentrum en het kan er in de weekenden druk zijn. Vlakbij ligt ook het bergachtige natuurreservaat Capo Gallo, ideaal om te wandelen en te kajakken.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Picasso Museum
Málaga, Spanje

Picasso Museum

Het Picasso Museum is gevestigd in het Palacio de Buenavista, een historisch 16e-eeuws gebouw. Het beschikt over een indrukwekkende collectie van meer dan 250 kunstwerken, geschonken door leden van Picasso's familie. Bezoekers kunnen het gevarieerde aanbod aan werken ontdekken, waaronder schilderijen, tekeningen, sculpturen en keramiek, uit verschillende periodes van de carrière van de kunstenaar. Op een steenworp afstand op Plaza de la Merced is het geboortehuis van Picasso ook open voor het publiek.
Lees meer
De stranden van Málaga
Málaga, Spanje

De stranden van Málaga

Malaga strekt zich uit langs de Promenade van Pablo Ruiz Picasso en beschikt over kilometers prachtige zandstranden, geflankeerd door een scala aan charmante restaurants en bars. Tot de meest geliefde strandbestemmingen van de stad behoren La Malagueta en La Caleta. Deze twee pittoreske stranden bieden een scala aan handige faciliteiten, waaronder douches, toiletten, ligbedden en meer, wat zorgt voor een heerlijke en comfortabele strandervaring voor bezoekers.
Lees meer
Boottochten
Bodrum, Turkije

Boottochten

De haven van Bodrum is een bruisend centrum voor 'gulets', traditionele boten die bezoekers meenemen op tochten langs de prachtige kustlijn. Deze comfortabele schepen zijn voorzien van ruime achterdekken en gezellige hutten. Of je nu de voorkeur geeft aan een korte rit, een dagtrip of iets langer, je zult vaak zien dat de kapitein ook als kok fungeert. Als je op zoek bent naar een meer exclusieve ervaring, kun je een zeilboot huren, compleet met bemanning, of op een boot stappen naar één van de beeldschone stranden. En overal op het schiereiland stuit je op schilderachtige, schaduwrijke baaien.
Bookable
Lees meer