Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Jerez

Jerez

Omgeven door weelderige wijngaarden is Jerez de la Frontera een betoverende stad die bekend staat als de geboorteplaats van sherry wijn. Dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed als bakermat van de flamenco, de thuisbasis van de betoverende “dansende” Andalusische paarden en de spannende hoofdstad van de motorraces. Dwaal door het charmante historische centrum, met zijn smalle straatjes, prachtige pleinen en het iconische Alcazar. Ontdek de allure van de stad in unieke musea, de sfeervolle zigeunerwijk en opmerkelijke architectonische wonderen die verhalen vertellen over het roemruchte verleden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
MACA Museum
Alicante, Spanje

MACA Museum

Museum voor Hedendaagse Kunst "MACA" is gehuisvest in het oudste nog bestaande burgergebouw van de stad. Het heeft de barokstijl en dateert uit 1685 en ligt naast de basiliek van Santa Maria. Het museum is heropend na een jaar van werkzaamheden om de faciliteiten te verbeteren en uit te breiden naar 4.700 m2, met als doel een belangrijke collectie 20e-eeuwse kunst te huisvesten, meestal bestaande uit werken geschonken door Eusebio Sempere. In dit museum vinden ook veel verschillende soorten evenementen plaats.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Internationaal Antarctisch Centrum
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Internationaal Antarctisch Centrum

Eén van de beste toeristische attracties van Nieuw-Zeeland is het International Antarctic Centre. Het is gevestigd op de luchthaven van Christchurch, en biedt bezoekers van alle leeftijden een interactieve, leuke en opwindende ervaring op Antarctica. Het centrum omvat een ritje op de hagglund, een 4D-ijsshow, een sneeuw- en ijservaring, een ontmoeting met pinguïns en een informatieve, praktische tentoonstelling.
Bookable
Lees meer
Centrale Markt
Alicante, Spanje

Centrale Markt

Dit gebouw bevat enkele modernistische kenmerken en werd tussen 1911 en 1912 onder leiding van Juan Vidal Ramos op het Balmes-plein, waar nog steeds een deel van de 18e-eeuwse muur stond, gebouwd. De Mercado Central bootst met haar rechthoekige vorm de indeling na van een basiliek, met een cirkelvormige appendix aan de zuid-westzijde bedekt met een halfronde koepel genaamd La Rotonda (de rotonde). Het gebouw is opgesplitst in twee verdiepingen, waarvan er één een semi-kelder is vanwege de onregelmatige omliggende straten. De voorkant van het gebouw is ontworpen door Enrique Sánchez Sedeño. Aan het hoofd bevindt zich een indrukwekkende trap omringd door twee opkomende figuren met decoratieve elementen. Op 25 mei 1938 werd de Mercado Central getroffen tijdens de ergste bomaanslag van de stad Alicante tijdens de Spaanse Burgeroorlog, die resulteerde in 300 burgerslachtoffers. De Italiaanse luchtmacht was verantwoordelijk voor die tragedie. Allerlei producten van hoge kwaliteit kunnen worden gekocht op de markt, met name lokale vis en zeevruchten, groenten en fruit, evenals andere typische lokale producten. Dat is de reden waarom de beste restaurants van de stad hun voedsel bij de Mercado Central kopen.
Lees meer
La Oliva
Fuerteventura, Spanje

La Oliva

Verken de serene voormalige hoofdstad La Oliva, waar sierlijk Canarisch timmerwerk en elegante landhuizen zoals Casa de los Coroneles een kijkje bieden in de geschiedenis van het eiland. Mis de kans niet om de charmante Iglesia de Nuestra Señora de la Candelaria te bezoeken, waarvan de vierkante klokkentoren kilometers ver zichtbaar is. Naarmate je verder reist, kom je natuurlijke wonderen tegen, zoals de uitgestrekte duinen van Corralejo en de majestueuze Tindaya-berg, die een vleugje ontzagwekkende schoonheid toevoegen aan deze betoverende bestemming.
Lees meer
Christchurch Gondola
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Christchurch Gondola

De kabelbaan hangt boven de buitenwijken van Christchurch en brengt je bijna een kilometer naar de kraterrand van de Port Hills. Kijk naar de uitgedoofde vulkaan die zes miljoen jaar geleden uitbarstte en de sprankelende haven van Lyttelton beschutte. In het westen lijken de Zuidelijke Alpen dichtbij in de heldere, zuivere lucht en in het oosten strekken de oceaan en de lucht zich zo ver uit als het oog reikt. Beleef de Time Tunnel, een dramatische reconstructie van de geschiedenis van de Port Hills en Christchurch en doe nieuwe energie op met een hapje in het nieuwe Red Rock Cafe.
Bookable
Lees meer
Nationaal natuurreservaat J.N. “Ding” Darling
Fort Myers

Nationaal natuurreservaat J.N. “Ding” Darling

Het gebied rond Fort Myers biedt prachtige, gevarieerde landschappen, die je kunt bewonderen in de vele natuurgebieden. Het gaat niet alleen om de oceaan. In het binnenland vind je rivieroevers omzoomd door bossen en wetlands aan de kust. Vogelaars moeten naar nationaal wildreservaat J.N. “Ding” Darling gaan. Het werd opgericht in 1945 op Sanibel Island en is de thuisbasis van 245 verschillende vogelsoorten, zoogdieren en zeedieren. Het biedt ook activiteiten voor de gasten, zoals kajakken, tramtochten en vissen.
Lees meer