Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Botanische Tuinen Universiteit Utrecht
Utrecht, Nederland

Botanische Tuinen Universiteit Utrecht

De Botanische Tuinen, gelegen aan Fort Hoofddijk, beschikken over een uitzonderlijk assortiment aan plantensoorten die van over de hele wereld zijn verzameld. Deze tuinen maken deel uit van de Universiteit Utrecht en dienen als een boeiend natuurreservaat dat openstaat voor bezoekers die de schoonheid van de natuur willen ontdekken. De tuinen bestaan uit verschillende delen, waardoor bezoekers naadloos van betoverende rotstuinen naar vogels kijken in het bos of levendige vlinders in de tropische kas. De locatie van de botanische tuinen is misschien niet de beste, aangezien het aan de rand van de stad ligt, maar als je op zoek bent naar een rustige ontsnapping en adembenemende landschappen, zorg er dan voor dat je tijd vrijmaakt om ze te bezoeken.
Lees meer
Audubon House & tropische tuin
Key West, Florida

Audubon House & tropische tuin

Het Audubon House wordt beschouwd als een pareltje van historisch interieurontwerp en is een restauratieproject dat is ingericht als een replica van een welvarend Key West-huis uit de jaren 1800. De constructeur en eerste eigenaar van het huis was in die tijd één van de tien meest welvarende mannen in de Florida Keys. Zowel het huis als de tropische tuin geven de bezoeker een glimp van het dagelijks leven in het huis van een rijke man uit het midden van de 19e eeuw. Het heeft een kookhuis, een cadeauwinkel en een kruidentuin met 200 bloeiende orchideeën.
Lees meer
Eiland Ven
Helsingborg Region, Zweden

Eiland Ven

In het midden van de zeestraat van Øresund, precies tussen Zweden en Denemarken, ligt het idyllische eiland Ven. De astronoom Tycho Brahe kreeg het hele eiland cadeau van koning Fredrik II nadat hij een nieuwe ster had ontdekt in het sterrenbeeld Cassiopeia. Hier bouwde hij één van de meest interessante gebouwen van die tijd: het kasteel van Uraniborg, een ondergronds observatorium genaamd Stjerneborg en een renaissancetuin. De Nieuwe Kerk van Ven is nu omgebouwd tot museum, de tuin is gerenoveerd en in het observatorium kun je een licht- en geluidsshow bekijken. Het licht in Ven zou een unieke kwaliteit hebben, die menig kunstenaar en keramist naar het eiland heeft getrokken. Volg een rondleiding door de ateliers en werkplaatsen en ontmoet onderweg beeldhouwers en zilversmeden. Ven is een klein eiland en de beste manier om je te verplaatsen is met de fiets, die je gemakkelijk kunt huren als je van de veerboot stapt.
Lees meer