Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
De haven van Málaga
Málaga, Spanje

De haven van Málaga

De haven van Málaga is een bruisende en dynamische haven die dient als toegangspoort tot de Middellandse Zee. Met een rijke geschiedenis die eeuwen teruggaat, heeft de haven een cruciale rol gespeeld in de economische en culturele ontwikkeling van de stad. Tegenwoordig is het een levendig centrum voor handel en toerisme en verwelkomt het cruiseschepen, vrachtschepen en jachten van over de hele wereld. De prachtige waterkant is omzoomd met cafés, restaurants en winkels, waardoor het de perfecte plek is voor een wandeling en een lekkere lunch in de zon.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Romeins theater
Málaga, Spanje

Romeins theater

El Teatro Romano (Romeins theater), gelegen aan de voet van het fort Alcazaba, is het oudste monument in Málaga. Dit oude theater werd gebouwd in de eerste eeuw voor Christus tijdens het bewind van keizer Augustus, en bleef in gebruik tot de derde eeuw na Christus. Vervolgens raakte het eeuwenlang in verval totdat de Moren zich in de regio vestigden en het als steengroeve gebruikten om het fort Alcazaba te bouwen. Na verloop van tijd werd het begraven onder puin en bleef het bijna vijf eeuwen verborgen. In 1951 werden de eerste archeologische sporen ontdekt tijdens de bouw van Casa de Cultura, wat leidde tot de herontdekking ervan.
Lees meer
Citizens Bank Park
Philadelphia, Pennsylvania

Citizens Bank Park

Citizens Bank Park is de thuisbasis van de World Series-kampioen Philadelphia Phillies en is een ultramodern honkbalstadion van 8,5 hectare. Net buiten het stadion ligt de jubelende Ashburn Alley, waar bezoekers en fans naar de slagoefeningen kunnen kijken of meer te weten kunnen komen over de geschiedenis van Phillies. De Phillies All-Star Walk, Phillies Wall of Fame en Memory Lane bevinden zich in de Alley. Het bekende, verrukkelijke Philadelphia gerecht vindt ook zijn weg naar Citizens Bank Park, waardoor onderscheidingen zoals “Best Ballpark Eats” van het Food Network in bedwang worden gehouden.
Lees meer