Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
KODE – kunstmusea en componistenwoningen
Bergen, Noorwegen

KODE – kunstmusea en componistenwoningen

KODE is één van de grootste musea van Scandinavië voor kunst, handwerk, design en muziek. Het bevat meer dan 43.000 kunstvoorwerpen variërend van schilderijen, tekeningen, sculpturen, installaties en video's tot muziekinstrumenten, meubels, ambachtelijk handwerk en design. Alles is te beleven in vier museumgebouwen in het stadscentrum van Bergen en in de huizen van de componisten Ole Bull, Harald Saeverud en Edvard Grieg.
Lees meer
Betsy Ross House
Philadelphia, Pennsylvania

Betsy Ross House

Het Betsy Ross House is een 18e-eeuws huis waarvan wordt aangenomen dat het de residentie was van de beroemde naaister en vlaggenmaker Betsy Ross. Volgens de legende naaide ze hier de eerste Amerikaanse vlag. Bezoekers worden uitgenodigd om het huis te bezoeken en deel te nemen aan de interactieve tentoonstellingen en programma's en zelfs een imitator van Betsy Ross te ontmoeten, die in de stoffeerderij werkt en vragen kan beantwoorden over haar fascinerende leven.
Lees meer