Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Campus van de Weense Universiteit voor Economie & Bedrijfskunde
Wenen, Oostenrijk

Campus van de Weense Universiteit voor Economie & Bedrijfskunde

De nieuwe campus van de Weense Universiteit voor Economie en Bedrijfskunde is een indrukwekkend architectonisch hoogstandje dat al snel een herkenningspunt is geworden in het gebied vlakbij de Prater. Bedacht en ontworpen door internationaal gerenommeerde architecten, is dit futuristische en toch duurzame complex van innovatieve gebouwen een must voor architectuurliefhebbers. Rondleidingen zijn ook beschikbaar.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Love Park
Philadelphia, Pennsylvania

Love Park

Als baken voor de City of Brotherly Love maakt John F. Kennedy Plaza plaats voor Love Park. Het is een epicentrum van eten, kunst, muziek en plezier sinds de oprichting in de jaren 60. Robert Indiana's beroemde “LOVE” -sculptuur kijkt uit op JFK Plaza en trekt decennialang kusjes van talloze lokale bewoners en bezoekers. Maar misschien wel het best bekend als de voorhoede van skateboardlocaties ter wereld, maakte Love Park van Philadelphia de enige stad waar ESPN's “X Games” twee keer op rij werden gehouden.
Lees meer
Christus de Verlosser
Rio de Janeiro, Brazilië

Christus de Verlosser

Op de top van de berg Corcovado, 710 meter boven de zeespiegel, kijkt Christus de Verlosser met uitgestrekte armen uit over de metropool beneden. Het standbeeld dat in 2007 werd uitgeroepen tot één van de zeven nieuwe wereldwonderen, omvat de hele stad, verwelkomt en beschermt, maar lijkt de lokale bevolking en bezoekers in de gaten te houden. Waag je door het Tijuca regenwoud naar de top van de berg voor een kijkje en word beloond met een fantastisch uitzicht op de Suikerbroodberg, Copacabana, Ipanema, het Maracanã stadion en de bergketen Serra do Órgãos. Je kunt naar het standbeeld wandelen of het gemakkelijk bereiken via een tram- of autorit van twintig minuten.
Bookable
Lees meer