Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Griftpark
Utrecht, Nederland

Griftpark

Het Griftpark is een fantastische plek waar je even kunt ontsnappen aan de stad. Het park beschikt over een klein zwembad, een kinderboerderij met handwasstations en een café. In de zomer gebruiken de lokale bewoners de aangewezen picknickplaatsen aan het water om te genieten van de zonnige dagen van Utrecht, terwijl ze in de herfst of winter genieten van de serene sfeer van de tuinen en de grasvelden bij de vijver. Voor het jongere publiek is er een ijsbaan, een basketbalveld en een speeltuin.
Lees meer
Parlementsgebouwen
Londen, Verenigd Koninkrijk

Parlementsgebouwen

Volg een rondleiding door het Palace of Westminster, ook wel de Houses of Parliament genoemd, en ervaar 1000 jaar geschiedenis. Bezoekers worden via Westminster Hall in het gebouw verwelkomd, voordat ze bij de staatsopening van het parlement in de voetsporen treden van de koning. Bewonder de Victoriaanse pracht van de Lords Chamber en bekijk de beroemde groene banken in de Commons Chamber. Audiogidsen en rondleidingen zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch en Mandarijn.
Bookable
Lees meer
Villa Farnesina
Rome, Italië

Villa Farnesina

Villa Farnesina wordt beschouwd als één van de mooiste creaties van de Italiaanse Renaissance. Het werd gebouwd door Baldassare Peruzzi voor de rijke Sienese bankier Agostino Chigi, genaamd de “magnifico”. Hij leefde het prachtige leven van een koopman uit de Renaissance in een omgeving van pracht en praal en vermaakte kunstenaars, dichters en edelen met weelderige banketten. Het interieur is rijkelijk versierd met fresco's van grote meesters zoals Raphael, Sebastiano del Piombo, Giovanni Antonio Bazzi, bekend als Sodoma, en Peruzzi zelf.
Lees meer
Forum Romanum
Rome, Italië

Forum Romanum

Het Forum Romanum, ingeklemd tussen de Palatijnse en Capitolijnse heuvels, is een openluchtforum dat ooit het commerciële, politieke, sociale en religieuze centrum van het oude Rome was. Gedurende de keizerlijke periode breidden keizers zoals Julius Caesar en Augusten het Forum uit met tempels, beelden, monumenten, een senaatsgebouw en lage rechtbanken. Tegenwoordig is het Forum Romanum één van de meest bezochte archeologische vindplaatsen ter wereld en biedt het fascinerende inzichten in de Romeinse beschaving.
Bookable
Lees meer