Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Basílica de la Macarena
Sevilla, Spanje

Basílica de la Macarena

Tijdens een bezoek aan de Basílica de la Macarena zie je één van de mooiste schatten van Sevilla, het standbeeld van la Virgen de la Esperanza (de Maagd van Hoop), bekend als la Macarena, dezelfde naam als de wijk waar de kerk zich bevindt. Het beeld is een 17e-eeuws houten sculptuur van de moeder van Christus die rouwt om zijn dood, bedekt met tranen. Het is een moderne kerk in neobarokstijl, gebouwd tussen 1936 en 1941 door architect Gómez Millán.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Franco
San José, Costa Rica

Franco

Franco's Marzocco stopt nooit met het produceren van rijke espresso's, klaar voor de meest spectaculaire latte art die je in San José kunt vinden. De ruimte zelf is behoorlijk spectaculair: genoeg ruimte voor iedereen, zowel binnen als buiten. De plaats is huisdiervriendelijk, dus maak je klaar om wat donzige schatjes te zien! Het eten stelt niet teleur! Probeer hun ontbijtburger, de all star pannenkoeken, een koffie of een smoothie. Het menu heeft veel veganistische en glutenvrije opties. Het gebak is top, net als hun cocktails.
Lees meer
Paleis Soestdijk
Amersfoort, Nederland

Paleis Soestdijk

Het mooie paleis Soestdijk bevindt zich op een landgoed tussen Soest en Baarn, vlakbij Amersfoort. Het is zeker de moeite waard om er een bezoek te brengen. Paleis Soestdijk heeft veel doeleinden gediend. Zo is het paleis in haar lange geschiedenis twee keer in gebruik genomen als militaire kazerne, maar was het ook lange tijd één van de favoriete paleizen van de Koninklijke familie. tegenwoordig doet het paleis dienst als museum en evenemententerrein. Kom langs en geniet van de mooie paleistuin, een rondleiding door het paleis, of een mooi concert.
Lees meer