Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Azkuna Zentroa – Alhóndiga Bilbao
Bilbao, Spanje

Azkuna Zentroa – Alhóndiga Bilbao

Dit oude pakhuis is gerenoveerd tot één van Bilbao's meest levendige culturele locaties. Er zijn activiteiten voor iedereen, van tentoonstellingen tot bioscopen, kinderactiviteiten, concerten, lezingen en een bibliotheek. De ruimte van 43.000 vierkante meter heeft het allemaal. Mocht je tijdens jouw bezoek honger krijgen, dan biedt het diverse mogelijkheden voor versnaperingen naar wens. In 2015 werd het gebouw voorheen bekend als Alhóndiga Bilbao, omgedoopt tot Azkuna Zentroa als eerbetoon aan de overleden burgemeester van Bilbao, Iñaki Azkuna, die het industriële Bilbao veranderde in een cultureel meesterwerk.
Lees meer
Doña Casilda Iturrizar park
Bilbao, Spanje

Doña Casilda Iturrizar park

Het Doña Casilda Iturrizar park is de grootste groene ruimte van de stad, gelegen aan de Paseo Don Jose Anselmo Clavé, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het park werd in 1907 aangelegd door de architect Ricardo Bastida. Als je door dit park wandelt kom je een waterfontein, een basketbalveld en een paviljoen voor live optredens tegen. Als de routebeschrijving onduidelijk is, kun je altijd een local vragen naar 'el parque de los patos', of het park met de eenden, zoals het liefkozend wordt genoemd.
Lees meer
Erfgoed & toeterende hoorns
De Voortuin van Dublin, Ierland

Erfgoed & toeterende hoorns

De graafschap Kildare is de thuisbasis van het winderige moeras van Allen en een rustig deel van het gerestaureerde Royal Canal. Er is een meesterwerk van een 8e-eeuws Hoogkruis in Moone. Kasteel Maynooth verankert de lommerrijke universiteitsstad met dezelfde naam. Kildare is ook de thuisbasis van één van de beste autoroutes van Ierland. Na het parcours van de Gordon Bennett Cup, waarbij waaghalzen in 1903 door Kildare, Carlow en Laois raasden, herinnert het 167 km lange circuit aan een tijd waarin de Ierse maximumsnelheid slechts 19 km/u bedroeg. De provincie is een prachtige mix van oud en nieuw, van natuurlijke landschappen en nauwkeurig onderhouden tuinen, van paardenrenwedstrijden en stijlvolle mode-evenementen.
Lees meer
Herinneringscentrum Kamp Westerbork
Groningen, Nederland

Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Herinneringscentrum Kamp Westerbork is een aangrijpende herinnering aan de tragische geschiedenis van meer dan honderdduizend Joden, Sinti en Roma die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gedeporteerd. Het bewaart actief hun verhalen door middel van tentoonstellingen, ooggetuigenlezingen en theatervoorstellingen. Deze plek van reflectie verbindt wreedheden uit het verleden met hedendaagse dilemma's, waarbij de nadruk wordt gelegd op de individuele menselijkheid achter de Holocaust.
Lees meer
Dagtrip naar Donostia – San Sebastián
Bilbao, Spanje

Dagtrip naar Donostia – San Sebastián

Dit is een stad tussen twee heuvels rond de prachtige baai van La Concha. San Sebastian, of Donosti zoals het door de lokale bevolking wordt genoemd, zorgt voor een onvergetelijk dagje uit waar je de glorieuze Belle Epoque-balustrades kunt bewonderen en wereldberoemde restaurants kunt bezoeken. Er zijn vier gebieden die je moet bezoeken. De eerste is Parte Vieja, de oude stad waar je de populaire pintxo-barren kunt vinden en kunt eten tot je erbij neervalt. Ten zuiden van Parte Vieja vind je het winkelgebied en richting de kust kom je drie stranden tegen: Zurriola, de favoriete plek voor lokale surfers, La Concha en Ondarreta, waar de chique wijk is.
Lees meer