Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
OTE Toren – Café-bar Skyline
Thessaloniki, Griekenland

OTE Toren – Café-bar Skyline

OTE Toren is een grillige toren van 76 meter hoog in het internationale tentoonstellingscentrum van Thessaloniki. De toren is niet alleen een schitterend monument voor het ontwerp van de jaren 60, maar biedt ook onderdak aan een draaibare Skyline café-bar. De locatie is het hele jaar geopend en biedt koffie, speciale drankjes en een kleine selectie kleine hapjes. Na zonsondergang is er live pianomuziek. Skyline organiseert speciale evenementen voor Kerstmis en Oudejaarsavond, mocht je Thessaloniki in de winter bezoeken.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Flygvapenmuseum (luchtvaartmuseum)
Linköping, Zweden

Flygvapenmuseum (luchtvaartmuseum)

Bekijk een unieke verzameling van militaire vliegtuigen, waan je een tijdje een piloot of ervaar Zweden tijdens de koude oorlog. Er valt zowel voor kinderen als volwassenen enorm veel te ontdekken in het luchtvaartmuseum. In de kelder vind je het meest bijzondere vliegtuig. Daar zie je de overblijfselen van de DC-3 die in de jaren 50 is neergehaald en in 2003 op de bodem van de zee bleek te liggen. In het vlieglaboratorium kruip je zelf achter de stuurknuppel. Het Flygvapenmuseum vormt een leuk dagje uit voor het hele gezin. Het museum is het hele jaar geopend en verleent gratis toegang.
Lees meer
Francavilla Fontana
Brindisi, Italië

Francavilla Fontana

Ongeveer 40 km ten zuidwesten van Brindisi staat de stad Francavilla Fontana bekend om de talrijke paleisachtige herenhuizen die tijdens de barok door plaatselijke aristocraten zijn gebouwd. Het meest opvallende hiervan is dat het Palazzo Imperiale aan de Via Municipale nu stadskantoren huisvest. De stad beschikt ook over een schat aan barokke kerken, met name de Chiesa Matrice, die dateert uit 1759, waar het naar verluidt wonderwerkende icoon van de Madonna della Fontana, beschermheilige van de stad, is gevestigd.
Lees meer
Normandisch paleis
Palermo, Italië

Normandisch paleis

Palazzo dei Normanni, ook bekend als Palazzo Reale, is het voormalige koninklijk paleis van koning Rogier II in de jaren 1100. Het is één van de beroemdste bezienswaardigheden in Palermo. Het paleis dateert uit de 9e eeuw en dankt zijn huidige uiterlijk aan de versieringen van de Noormannen: bedekt met schitterende Byzantijnse mozaïeken is de Arabisch-Normandische architectuur een symbool van de politieke en culturele unie van de Noormannen. Zorg ervoor dat je de prachtige Palatijnse kapel bezoekt.
Lees meer
Landelijk park Teno
Tenerife, Spanje

Landelijk park Teno

Landelijk park Teno ligt vlakbij de charmante dorpjes El Palmar, Teno Alto, Los Carrizales, Las Portelas en Masca. De regio is een enclave van opmerkelijke natuurlijke schoonheid, waar sereniteit en rust heersen. Het park biedt bezoekers een uitstekende setting voor een breed scala aan buitenactiviteiten voor avonturiers in hart en nieren. De rit naar deze bestemming is ronduit adembenemend en biedt een ontzagwekkend landschap. Er is geen toegangsprijs voor het park en parkeren is meestal gemakkelijk. Als je van plan bent om vanuit Masca te gaan wandelen, kun je het beste de mogelijkheden van het openbaar vervoer verkennen of een taxi nemen.
Lees meer