Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Castell d'Alaró
Mallorca, Spanje

Castell d'Alaró

Castell d'Alaro, gelegen op de rotsachtige rand van Mallorca, is één van de meest lonende beklimmingen van het eiland. Het wordt aanbevolen door liefhebbers van geschiedenis en natuur. Deze ruïnes, een afbrokkelend kasteel, verschillende stenen boogdeuren en muurresten zijn het enige wat over is gebleven van wat ooit het fort was van 9e-eeuwse christelijke krijgers. Minder avontuurlijke bezoekers kunnen naar boven rijden om te genieten van het adembenemende uitzicht over bijna het hele eiland. Mocht je er willen overnachten, fungeert Castell d'Alaró ook als gastenverblijf. Er is ook een kleine bar en restaurant waar je nieuwe energie kunt opdoen en kunt genieten van een maaltijd met een fantastisch uitzicht.
Lees meer
Anita Garibaldi Promenade in Nervi
Genua, Italië

Anita Garibaldi Promenade in Nervi

Anita Garibaldi's wandeling begint bij de jachthaven van Nervi en is een pittoreske route van 2 km die naar de oude haven van Capolungo in Noli leidt. Oorspronkelijk was het een oud pad dat in het begin van de 19e eeuw door vissers en boeren werd gebruikt om toegang te krijgen tot visplekken en landbouwgrond die aan zee grenzen. Tegenwoordig is het een populaire bestemming voor stelletjes en gezinnen die op zoek zijn naar een romantische wandeling op één van's werelds meest adembenemende locaties. De betoverende uitzichten en prachtige kleuren van de Rivièra maken het een ervaring die zeker de moeite waard is.
Lees meer
Sky Tower
Auckland, Nieuw-Zeeland

Sky Tower

De Sky Tower is 328 meter hoog. Het is een icoon van de skyline van Auckland en is een opwindend centrum voor adrenaline-activiteiten zoals SkyJump of een plek waar je kunt genieten van voortreffelijk dineren en adembenemende uitzichten van 360 graden. Aan de voet van de Sky Tower vind je het entertainmentcomplex SKYCITY Auckland met restaurants, casino en een theater. Zorg er dus voor dat je deze geweldige attractie niet mist wanneer je in Auckland bent.
Bookable
Lees meer