Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Agios Georgios kerken
Agia Napa – Protaras, Cyprus

Agios Georgios kerken

Het stadsplein van Paralimni wordt gedomineerd door de grootstedelijke driebeukige kerk gewijd aan St. George, de beschermheilige van de stad. De kerk werd in 1966 voltooid in een traditionele Byzantijnse stijl en staat vol met hedendaagse fresco's. Het indrukwekkende fresco dat de koepel siert, toont de “Almachtige” omringd door de aartsengelen, de profeten en talrijke heiligen. De gotische kerk van St. George bevindt zich naast de metropolitaanse kerk op het centrale plein van Paralimni. Volgens een marmeren inscriptie werd de kerk in 1859 gebouwd op de plaats van een oudere Byzantijnse kerk, waarvan delen in deze kerk zijn verwerkt. Een deel van de noordelijke muur is bedekt met een groot fresco waarop St. George een draak doodt.
Lees meer
Tannerie Bab Debbagh
Marrakesh, Marokko

Tannerie Bab Debbagh

Het is een fascinerende ervaring om getuige te zijn van het eeuwenoude ambacht van leerbewerking in de leerlooierijen van Bab Debbagh. Deze leerlooierijen, gelegen in de buurt van een rivier voor watervoorziening, zijn al eeuwenlang actief. De kenmerkende geur, die het gevolg is van ammoniak dat wordt gebruikt bij het ontharden van leer, laat je weten dat je er bent. In tegenstelling tot sommige andere Marokkaanse leerlooierijen ligt de nadruk hier op het behandelen van leer in zijn natuurlijke staat; het verven gebeurt elders. Het bezoeken van de site kan een beetje lastig zijn vanwege de aanwezigheid van onofficiële 'gidsen' die betaling eisen. Als je de voorkeur geeft aan een probleemloze ervaring, overweeg dan om een gecertificeerde gids in te huren als onderdeel van een medina-tour. Anders kun je je voorbereiden om langs deze onofficiële bedienden te navigeren door een kleine fooi te geven en erop aan te dringen zonder hun hulp binnen te komen.
Lees meer