Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
Peyia – de Byzantijnse wonderen
Paphos, Cyprus

Peyia – de Byzantijnse wonderen

Peyia ligt op een heuvel met panoramisch uitzicht op zee en is vooral bekend om zijn schilderachtige dorpsplein. Hier staan nog steeds de aloude fonteinen van het dorp – ooit verzamelplaatsen waar vrouwen hun kleren konden wassen en water konden halen. Verder naar beneden biedt Coral Bay een van de mooiste zandstranden in de regio Paphos, die jaarlijks wordt bekroond met een Blauwe Vlag vanwege de uitstekende waterkwaliteit. Bezoek voor een culturele omweg de Agios Georgios kerk. Binnenin ontdek je een basiliekcomplex uit de 6e eeuw met zeldzame geometrische en dierlijke vloermozaïeken – een unieke vondst in de christelijke kunst. Geschiedenisliefhebbers moeten ook tijd vrijmaken voor Maa-Paleokastro, de landingsplaats uit de Bronstijd van de Myceense Grieken, gelegen op een nabijgelegen schiereiland.
Lees meer
Stadscentrum van Rimini
Rimini, Italië

Stadscentrum van Rimini

Ondanks dat het niet bijzonder groot is, is het stadscentrum van Rimini een bijzondere mix van historische monumenten, smalle straatjes versierd met oude gebouwen, unieke boetieks en een magische sfeer. Je kunt een ontspannen tijd doorbrengen door de straten wandelen of genieten van een kopje koffie in een echte Italiaanse caffetteria. De historische en architecturale betekenis voert bezoekers terug naar de middeleeuwen en biedt een authentieke smaak van de Italiaanse cultuur.
Lees meer
Regionaal park Waitakere Ranges
Auckland, Nieuw-Zeeland

Regionaal park Waitakere Ranges

De Waitakere Ranges (het grootste regionale park van Auckland) is gelegen op slechts 30 kilometer van het centrum van Auckland. Het is de perfecte plek om te genieten van rust en unieke flora en fauna. Eén reisorganisatie die je meeneemt naar Waitakere Ranges is de meermaals bekroonde reisorganisatie Bush and Beach Ltd, die ook andere geweldige tours aanbiedt, zoals een Hobbiton-filmsettour, wijn- en eettours en rondleidingen door de stad.
Lees meer