Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Nationaal park Lake District
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Nationaal park Lake District

Het buitenleven ligt om de hoek en het Lake District National Park in Cumbria is het grootste nationale park van Engeland. Het Lake District biedt enkele van de beste landschappen en buitenactiviteiten in één van de weinige berggebieden van Engeland. Met meer dan 3.500 kilometer aan loop- en wandelroutes door de meren is er voor ieder wat wils. Voor de waaghalzen is er ook deltavliegen, paragliden, kajakken, kanoën, waterskiën, rotsklimmen, abseilen, ballonvaren, paintballen en nog veel meer.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Centre Pompidou Málaga
Málaga, Spanje

Centre Pompidou Málaga

Liefhebbers van het postmoderne zullen Centre Pompidou Málaga, de enige vestiging van de iconische galerie buiten Frankrijk, niet willen missen. Het centrum is gevestigd in 'El Cubo', een gigantische glazen kubus in de haven van Málaga, en bestaat uit zeven delen: metamorfosen, het lichaam in stukken, het politieke lichaam, zelfportretten, een man zonder gezicht, de werkplaats van Brancusi en een deel gewijd aan de architectuur van het eerste Centre Pompidou in Parijs. Het is ook de thuisbasis van het meesterwerk 'The Frame' van Frida Kahlo.
Lees meer
Kathedraal van Barcelona
Barcelona, Spanje

Kathedraal van Barcelona

De kathedraal van het Heilige Kruis en Santa Eulàlia, of kortweg de kathedraal van Barcelona, is de gotische kathedraal en de zetel van de aartsbisschop van Barcelona. De bouw begon in 1298 op de plek van een oude Romeinse tempel en het duurde meer dan 150 jaar voordat het voltooid was. Het is gelegen in het centrum van de historische Gotische wijk van Barcelona. De kathedraal is gewijd aan de martelaar Santa Eulàlia, de patroonheilige van Barcelona die in de laat-Romeinse tijd werd doodgemarteld. Haar lijk is begraven onder het hoofdaltaar. Klim naar het dak voor een mooi uitzicht over de stad, en vergeet niet de serene en prachtige binnenplaats te bezoeken die wordt bewoond door dertien witte ganzen die de jaren van Saint Eulalia's leven vertegenwoordigen voordat ze de marteldood stierf.
Lees meer
Leicester Square
Londen, Verenigd Koninkrijk

Leicester Square

Leicester Square is een voetgangersgebied omringd door een aantal nationaal belangrijke bioscopen met enkele van de grootste schermen van de stad, evenals een verscheidenheid aan restaurants. Het Odeon Leicester Square, Empire en Leicester Square worden vaak gebruikt voor filmpremières, dus waarom zou je niet een beetje Hollywood-sterren spotten terwijl je in Londen bent. De weelderige tuin in het midden van het plein is de perfecte plek om in de zomer af te koelen of om je voeten te laten rusten. Cinefielen moeten zeker eens naar het programma van de Prince Charles Cinema kijken. In deze onafhankelijke bioscoop worden cultfilms en filmmarathons vertoond.
Lees meer