Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Art Nouveau-kiosken
Palermo, Italië

Art Nouveau-kiosken

De drie Art Nouveau-kiosken van architect Ernesto Basile verschijnen als onverwachte pareltjes in de bruisende straten van Palermo. De kiosken, gebouwd rond het einde van de 19e eeuw, boden ooit onderdak aan de traditionele Siciliaanse verkopers van frisdranken en andere dranken, maar zijn tegenwoordig omgebouwd tot tabakswinkels. Chiosco Ribaudo op Piazza Verdi, de bekendste, is een karmozijnrood en smeedijzeren gebouw versierd met gouden letters. De tweede Ribaudo-kiosk op Piazza Castelnuovo is versierd met kleurrijke majolica en mozaïeken, terwijl de Chiosco Vicari, tegenover het Teatro Massimo, een triomf is van Moorse, islamitische en koloniale architectuur.
Lees meer
Paleis Noordeinde
Den Haag, Nederland

Paleis Noordeinde

Het Koninklijk Paleis van Den Haag doet ook dienst als werkplek van de vorst. Het is misschien niet zo uitbundig als zijn tegenhanger in Amsterdam, maar het is desalniettemin een indrukwekkend stadshart. Gebouwd als boerderij in 1533, werd het in de loop der jaren verschillende keren hervormd en hergebruikt. Het bood onderdak aan belangrijke historische figuren zoals Voltaire en vooraanstaande vorsten zoals koning Willem I tot de meest recente uitbreidingen in 1984, waardoor het een werkpaleis is geworden, waar dagelijks politieke en staatszaken plaatsvinden. De paleistuinen zijn de hele dag open voor het publiek en vormen een mooie plek voor een picknick, waar iedereen kan genieten van de vijvers, bloembedden en marmeren beelden met uitzicht op de koninklijke stallen, archieven en de koepel van Fagel. Kijk uit voor de verborgen gangen die naar de Oud-Haagse wijk leiden in één van de hoeken van de tuinen.
Lees meer
Normandisch paleis
Palermo, Italië

Normandisch paleis

Palazzo dei Normanni, ook bekend als Palazzo Reale, is het voormalige koninklijk paleis van koning Rogier II in de jaren 1100. Het is één van de beroemdste bezienswaardigheden in Palermo. Het paleis dateert uit de 9e eeuw en dankt zijn huidige uiterlijk aan de versieringen van de Noormannen: bedekt met schitterende Byzantijnse mozaïeken is de Arabisch-Normandische architectuur een symbool van de politieke en culturele unie van de Noormannen. Zorg ervoor dat je de prachtige Palatijnse kapel bezoekt.
Lees meer