Explore a world of possibilities.

Λισαβόνα

Λισαβόνα

Η Λισσαβόνα λιάζεται αντανακλώντας τον ποταμό Τάγο (Tejo, προφέρεται Τέζου) και δεν αργεί να σαγηνεύσει τον επισκέπτη της. Η μίξη ιστορίας και μοντέρνου, μικρής πόλης και μητρόπολης, παλαιού και απαστράπτοντος νέου, είναι ακαταμάχητη. Προσθέστε τα τέλεια ψώνια, τη νυχτερινή ζωή που πάει έως το πρωί χωρίς ανασφάλεια και τα εστιατόρια με το καλύτερο ψάρι της Ευρώπης, και θα έχετε την πλήρη εικόνα της πόλης.
Read more
Μιλάνο

Μιλάνο

Το Μιλάνο είναι η πρωτεύουσα του design και της υψηλής μόδας. Το πλήθος των καταστημάτων και των trendy μπαρ θα σας ζαλίσει! Το Μιλάνο έχει όμως και τον καθεδρικό ναό Duomo, τον "Μυστικό Δείπνο" του Ντα Βίντσι και τα απλά εστιατόρια στις γειτονιές της πόλης όπου το χαλαρό γεύμα δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει ossobuco και risotto alla milanese.
Read more
Μόναχο

Μόναχο

Στο Μόναχο οι πολυτελείς αγορές, οι μοδάτοι δρόμοι και τα επιβλητικά κτίρια συνυπάρχουν με τα παραδοσιακά lederhosen, τα χάλκινα πνευστά και τις ρουστίκ μπιραρίες. Οι επισκέπτες μπορούν να αρχίσουν τη μέρα τους με χοιρινό κότσι και ξινολάχανο και να την κλείσουν σε έναν γκουρμέ ναό της γεύσης με λευκά τραπεζομάντιλα. Και επίσης, εδώ κατοικούν οι πιο πρόσχαροι Γερμανοί. Αλλά αναμφίβολα αυτό το έχετε ήδη ανακαλύψει.
Read more
Φρανκφούρτη

Φρανκφούρτη

Η Φρανκφούρτη δεν είναι μόνο οι απαστράπτοντες ουρανοξύστες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα ακριβά εστιατόρια. Πίσω από το γυαλιστερό αυτό προσωπείο κρύβονται μεσαιωνικές γειτονιές, φιλόξενα πάρκα που είναι τέλεια για πικνίκ και μια ζωή στο ύπαιθρο που κάνει απρόσμενα καλό στην υγεία. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μηλίτη στα διάσημα cider pubs της πόλης.
Read more
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Read more
Κατάνια

Κατάνια

Η Κατάνια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Σικελία. Στα δυτικά της βρίσκεται η Αίτνα και στα ανατολικά της η Μεσόγειος. Είναι μια πολύ ζωντανή πόλη με μπαρ, καφέ, αρκετή φασαρία από τις κόρνες των αυτοκινήτων και στενά δρομάκια. Οι επισκέπτες που αναζητούν λίγη δροσιά μπορούν να βρουν καταφύγιο στα γύρω ορεινά χωριά ή να κατευθυνθούν προς τη θάλασσα για ένα ωραίο μπάνιο.
Read more
Ρόδος

Ρόδος

Η Ρόδος, το μαργαριτάρι της Μεσογείου όπως συνηθίζεται να λέγεται, είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί που συνδυάζει μοναδική φυσική ομορφιά, αρχαιολογικό πλούτο, σπουδαίες παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή. Ένας τόπος για όλους: νεανικός και οικογενειακός, ρομαντικός και σύγχρονος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ρόδος είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου!
Read more
Τίρανα

Τίρανα

Τα Τίρανα θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούν διασταύρωση της Δυτικής Ευρώπης και της Ρωσίας, με μια δόση Μέσης Ανατολής. Η πόλη έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το πρόσφατο ταραγμένο παρελθόν της και αναδεικνύεται πλέον σε κόσμημα της Ανατολικής Ευρώπης. Ο πληθυσμός της έχει σχεδόν διπλασιαστεί τα τελευταία οκτώ χρόνια και τα Τίρανα είναι πια μια ζωντανή, κοσμοπολίτικη πόλη που αξίζει κανείς να εξερευνήσει.
Read more
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Read more
Τουρίνο

Τουρίνο

Στο Τορίνο το φαγητό είναι εξαιρετικό και το ποτό ακόμη καλύτερο. Κάτω από τις καμάρες στο κέντρο της πόλης θα βρείτε αμέτρητα wine bars, λουσάτα καφέ και άφθονες βιτρίνες. Το Τορίνο είναι επίσης συνώνυμο της Fiat, της Juventus και του ιταλικού κινηματογράφου - μια εκπληκτική μητρόπολη όπου χτίζεται το μέλλον!
Read more
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Read more
Βουκουρέστι

Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι είναι αναμφίβολα το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης. Σε κάθε γωνιά της πόλης που αναπλάθεται ξεφυτρώνουν εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί τέχνης και μουσεία. Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν αυτή την πόλη-διαμάντι και αναζητούν την καλά κρυμμένη προσωπικότητά της. Οι θησαυροί που κρύβει αξίζουν την προσπάθεια να τους αναζητήσει κανείς και είναι σίγουρο ότι αυτό που θα ανακαλύψουν οι επισκέπτες στο τέλος είναι ένας τόπος που διακρίνεται για τη ζεστασιά και τη ζωντάνια του. Καλωσήρθατε στο Βουκουρέστι!
Read more
Κρήτη

Κρήτη

Μύθος και πραγματικότητα, παράδοση και σύγχρονος τρόπος ζωής. Η Κρήτη, χάρη στο μοναδικό πάντρεμα αυτών αντιθέσεων, αποτελεί κοσμοπολίτικο κέντρο και έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Ο πολιτισμός, το φυσικό κάλλος και το κλίμα της, ο ζεστός καλοκαιρινός ήλιος και η δροσερή θάλασσα σε συνδυασμό με τους δυναμικούς ανθρώπους της την έχουν αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα τουριστικά κέντρα στην Ελλάδα.
Read more
Κεντρική Αγορά
Τίρανα, Αλβανία

Κεντρική Αγορά

Ένα πραγματικός παράδεισος για τους καλοφαγάδες, που περικλείει στους πάγκους της όλο το πνεύμα του ντόπιου πολιτισμού. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από ντόπια τυριά, κρέατα, φρούτα και μέλι έως σπιτικό ρακί. Ένα φανταστικό μέρος για να κάνει κανείς τη βόλτα του, να γευτεί τις τοπικές λιχουδιές και να "ρουφήξει" τη ζωντάνια του αλβανικού τρόπου ζωής.
Read more
Ηράκλειο
Κρήτη, Ελληνική Δημοκρατία

Ηράκλειο

Η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και πρωτεύουσα του νησιού έχει ιστορία χιλιάδων ετών και διατηρεί μέχρι σήμερα το μεταμινωικό της όνομα «Ηράκλειον». Σήμερα το Ηράκλειο είναι μια μεγάλη και σύγχρονη πόλη, κοσμοπολίτικη και ζωντανή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ένα σημαντικό οικονομικό κέντρο, με πλούσια πολιτιστική ζωή. Όπως σε κάθε μεγάλη πόλη, εκτός από τα μουσεία, τα αξιοθέατα και τα άλλα τουριστικά θέλγητρα, αξίζει να μπει κανείς στους ρυθμούς του Ηρακλείου, να περπατήσει ανέμελα στους πεζόδρομους του ιστορικού κέντρου, να χαθεί στα σοκάκια της παλιάς πόλης, να ξαποστάσει στα καφέ και τα ρακάδικα που αποτελούν μέρος της κουλτούρας των Ηρακλειωτών. Τα τελευταία χρόνια η πεζοδρόμηση πολλών δρόμων στο κέντρο ένωσε τα σημαντικότερα μνημεία του Ηρακλείου και πλέον μπορεί να περιηγηθεί κανείς αποφεύγοντας τη βουή των αυτοκινήτων. Με την ανάπτυξη του σύγχρονου παραλιακού μετώπου, το Ηράκλειο αρχίζει ξανά να στρέφει το πρόσωπο του προς την θάλασσα. Επιπλέον, την διάρκεια του καλοκαιριού, αξίζει να βρεθείτε στις πολυάριθμες πολιτιστικές εκδηλώσεις που φιλοξενούνται μέσα στην τάφρο των ενετικών τειχών (Κηποθέατρα Ν. Καζαντζάκη, Μ. Χατζιδάκι) ή στις προσφάτως ανακαινισμένες πύλες και στοές που μετατρέπονται σε φεστιβαλικούς και εκθεσιακούς χώρους.
Read more
Cenacolo Vinciano
Μιλάνο, Ιταλία

Cenacolo Vinciano

Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε ένα από τα πιο διάσημα έργα τέχνης του κόσμου, τον Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Είναι μάλλον απίθανο να περάσει κανείς τυχαία και να μπει να ρίξει μια ματιά. Πρέπει να κάνετε κράτηση πολύ καιρό νωρίτερα αν θέλετε να αποφύγετε τις τεράστιες ουρές.
Bookable
Read more