Explore a world of possibilities.

Βενετία

Βενετία

Δεν υπάρχει άλλη πόλη σαν τη Βενετία. Έχει 180 κανάλια, 450 γέφυρες και μεγαλοπρεπή παλάτια. Είναι μια πόλη γεμάτη μουσεία και ιστορικά κτίρια μεγάλης καλλιτεχνικής και πολιτιστικής αξίας. Μεταφέρει τον επισκέπτη στο παρελθόν και ταυτόχρονα τον ξεκουράζει. Η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη.
Read more
Χανιά

Χανιά

Τα Χανιά θεωρούνται από πολλούς η ομορφότερη πόλη-λιμάνι στην Ελλάδα. Χελιδόνια σχίζουν τον καταγάλανο ουρανό πάνω από τις ημικυκλικές κατόψεις των ψηλών βενετσιάνικων κτιρίων που στεφανώνουν το γραφικότατο Παλιό Λιμάνι. Τα τραπεζάκια αναρίθμητων μπαρ και εστιατορίων παρατάσσονται κατά μήκος της προκυμαίας. Πέρα από το μέτωπο του λιμανιού, στενοί πεζόδρομοι με εμπορικά καταστήματα διατρέχουν την ατμοσφαιρική Παλιά Πόλη. Και στα δύο άκρα τις πόλεις, αμμουδερές παραλίες εκτείνονται κατά μήκος της ακτογραμμής.
Read more
Κως

Κως

Η Κως είναι ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά των Δωδεκανήσων. Στο νησί η τουριστική βιομηχανία ανθεί λογού της καλής οργάνωσης, η οποία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους επισκέπτες. Οι ντόπιοι κάτοικοι είναι πολύ φιλικοί και έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα πόσο σημαντικός είναι ο τουρισμός για το νησί τους. Η ζωή στην Κω το καλοκαίρι είναι έντονη, αλλά το χειμώνα τα πράγματα είναι αρκετά πιο ήρεμα.
Read more
Μπολώνια

Μπολώνια

Πρωτεύουσα της περιφέρειας Emilia Romagna, η Bologna είναι μια πόλη της τέχνης αλλά και πανεπιστημιούπολη. Είναι επίσης πασίγνωστη για την εξαιρετική κουζίνα της. Φιλοξενεί πολύ σημαντικές διεθνείς εμπορικές εκθέσεις - είναι επίσης μία από τις πόλεις όπου χτυπά η καρδιά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Ducati, η Lamborghini και η Maserati γεννήθηκαν στην Bologna ενώ τα κεντρικά γραφεία της Ferrari βρίσκονται στην κοντινή Modena.
Read more
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Read more
Φρανκφούρτη

Φρανκφούρτη

Η Φρανκφούρτη δεν είναι μόνο οι απαστράπτοντες ουρανοξύστες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα ακριβά εστιατόρια. Πίσω από το γυαλιστερό αυτό προσωπείο κρύβονται μεσαιωνικές γειτονιές, φιλόξενα πάρκα που είναι τέλεια για πικνίκ και μια ζωή στο ύπαιθρο που κάνει απρόσμενα καλό στην υγεία. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μηλίτη στα διάσημα cider pubs της πόλης.
Read more
Τεργέστη

Τεργέστη

Όπως έγραψε ο ποιητής Umberto Saba: "Η Τεργέστη έχει μια σεμνή χάρη. Σφηνωμένη ανάμεσα στη θάλασσα και τα βουνά του Carso, όμορφη και συναρπαστική, δεν της αρέσει να επιδεικνύεται αλλά κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά." Η ονομασία της είναι ρωμαϊκή ("Tergeste" τους ρωμαϊκούς χρόνους, Trieste στα ιταλικά). Είναι μια πόλη που προσφέρεται να την ανακαλύψετε περπατώντας ώστε να δείτε από κοντά τον πλούτο της και τα 2000 χρόνια ιστορίας στους δρόμους, τα κτίρια και τα μνημεία της.
Read more
Μιλάνο

Μιλάνο

Το Μιλάνο είναι η πρωτεύουσα του design και της υψηλής μόδας. Το πλήθος των καταστημάτων και των trendy μπαρ θα σας ζαλίσει! Το Μιλάνο έχει όμως και τον καθεδρικό ναό Duomo, τον "Μυστικό Δείπνο" του Ντα Βίντσι και τα απλά εστιατόρια στις γειτονιές της πόλης όπου το χαλαρό γεύμα δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει ossobuco και risotto alla milanese.
Read more
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Read more
Λαμέτζια Τέρμε

Λαμέτζια Τέρμε

Η Lamezia Terme είναι μια πόλη που χρονολογείται από το 1968. Προέκυψε από τη συνένωση τριών πόλεων στην επαρχία του Catanzaro. Βρίσκεται στην κεντρική Καλαβρία, σε μια περιοχή γνωστή για τα όμορφα τοπία της. Η πόλη οριοθετείται από τους βράχους της Τυρρηνικής ακτής και τις αμμοθίνες του Ιονίου πελάγους και βρίσκεται νοτίως του όρους Σίλα, μιας αλπικής οροσειράς στην καρδιά της Μεσογείου.
Read more
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Read more
Άγιος Νικόλαος
Κρήτη, Ελληνική Δημοκρατία

Άγιος Νικόλαος

Ο Άγιος Νικόλαος είναι μία από τις γραφικότερες πόλεις της ανατολικής Κρήτης και πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου. Απολαμβάνει στρατηγική θέση στον κόλπο του Μεραμπέλλου και το καλοκαίρι μετατρέπεται σε κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο. Ο Άγιος Νικόλαος άρχισε να αναπτύσσεται τουριστικά ήδη από τη δεκαετία του ’60 και έτσι σήμερα είναι ένα κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του «Αγίου» όπως αποκαλούν οι ντόπιοι την πόλη, είναι η λίμνη Βουλισμένη όπου σύμφωνα με τους αρχαίους μύθους λουζόταν η Άρτεμη και η Αθηνά, αλλά και τα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια που αναπτύσσονται περιμετρικά του μικρού λιμανιού αλλά και στα ανηφορικά δρομάκια της πόλης. Η πόλη ζει κυρίως από τον τουρισμό, αλλά παρά την τουριστική της ανάπτυξη δεν έχει χάσει τον γραφικό της χαρακτήρα. Κάθε καλοκαίρι το λιμανάκι και η λίμνη, γεμάτα με εστιατόρια, καφέ και εμπορικά καταστήματα, γίνονται αγαπημένο σουλάτσο ντόπιων και επισκεπτών. Στα ανατολικά της λίμνης, βρίσκεται και ένα άλλο δημοφιλές σημείο του Αγίου Νικολάου, η παραλία Κιτροπλατεία, για βουτιές «εντός» πόλης, κατά μήκος της οποίας υπάρχουν πολλά καλά ουζερί και καφέ με θέα τη θάλασσα.
Read more
Κρήτη

Κρήτη

Μύθος και πραγματικότητα, παράδοση και σύγχρονος τρόπος ζωής. Η Κρήτη, χάρη στο μοναδικό πάντρεμα αυτών αντιθέσεων, αποτελεί κοσμοπολίτικο κέντρο και έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Ο πολιτισμός, το φυσικό κάλλος και το κλίμα της, ο ζεστός καλοκαιρινός ήλιος και η δροσερή θάλασσα σε συνδυασμό με τους δυναμικούς ανθρώπους της την έχουν αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα τουριστικά κέντρα στην Ελλάδα.
Read more
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Βυζαντινές εκκλησίες, ρωμαϊκά οικοδομήματα, οθωμανικά μνημεία, μοντέρνα αρχιτεκτονική, έντονη νυχτερινή ζωή και καταπληκτικές παραλίες-αυτά είναι τα στοιχεία που απαρτίζουν το ψηφιδωτό που λέγεται Θεσσαλονίκη. Η πόλη της Θεσσαλονίκης, η δεύτερη μεγαλύτερη της Ελλάδας, συνδυάζει 2.320 χρόνια ιστορίας με όλες τις παροχές και δυνατότητες ψυχαγωγίας που μπορεί να προσφέρει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη στον επισκέπτη.
Read more
Ο Κήπος του Ιπποκράτη
Κως, Ελληνική Δημοκρατία

Ο Κήπος του Ιπποκράτη

Ο Κήπος του Ιπποκράτη χτίστηκε για να απεικονίσει τον αρχαίο τρόπο ζωής των Ελλήνων μέσα από τον πολιτισμό και την ιστορία τους. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες παιδιά και τουρίστες επισκέπτονται αυτό το μέρος. Ο οικισμός είναι ένα διώροφο πέτρινο σπίτι στο οποίο μπορείτε να βρείτε χειροποίητα έπιπλα και αρχαιά έργα τέχνης.
Read more
Ψαραγορά Rialto
Βενετία, Ιταλία

Ψαραγορά Rialto

Επισκεφθείτε την αγορά τις καθημερινές. Οι ιχθυοπώλες, το πολύβουο πλήθος, οι παλιές προσόψεις των κτιρίων και τα κανάλια είναι μια εμπειρία που θα κεντρίσει όλες σας τις αισθήσεις. Τα καλύτερα κρεοπωλεία της πόλης βρίσκονται επίσης εκεί κοντά.
Bookable
Read more
Χανιά
Κρήτη, Ελληνική Δημοκρατία

Χανιά

Τα Χανιά ή «Βενετία της Ανατολής» είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, χτισμένη στη θέση της αρχαίας Κυδωνίας. Το ιδιαίτερο χρώμα της παλιάς πόλης με την κληρονομιά όλων των πολιτισμών που πέρασαν από εδώ, το εμβληματικό ενετικό λιμάνι και τα μοναδικά αρχιτεκτονικά μνημεία, έχουν καθιερώσει τα Χανιά ως έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Κρήτη. Τα Χανιά είναι χτισμένα στη θέση της Κυδωνίας, μιας αρχαίας πόλης που σύμφωνα με τον μύθο ιδρύθηκε στα προϊστορικά χρόνια από τον Κύδωνα, γιο του Ερμή κατά τη μία εκδοχή ή του Απόλλωνα κατά την άλλη. Στην Κυδωνία αναφέρεται και ο Όμηρος που την χαρακτηρίζει ως μια «σπουδαία» πόλη της Κρήτης. Τα Χανιά έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το ιστορικό τους πρόσωπο και το αυθεντικό τους χρώμα και να το ισορροπήσουν με την έντονη ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων. Είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας που δικαίως χαρακτηρίστηκε ως «Βενετία της Ανατολής», η οποία κρατά ζωντανό το αποτύπωμα των διαφόρων πολιτισμών που πέρασαν εδώ στην πάροδο των αιώνων. Τις τελευταίες δεκαετίες τα Χανιά αναδείχτηκαν ως μια από τις πιο αναπτυσσόμενες τουριστικά πόλεις της Κρήτης. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το ενετικό λιμάνι και τα στενά της παλιάς πόλης κατακλύζονται από επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Read more
Εκκλησία Αγίου Δημητρίου
Θεσσαλονίκη, Ελληνική Δημοκρατία

Εκκλησία Αγίου Δημητρίου

Η εκκλησία του πολιούχου της πόλης είναι από τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς να επισκεφθεί. Η πρώτη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου χτίστηκε το 313 π.Χ. και ξαναχτίστηκε από την αρχή το 1948 σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια καθώς είχε καταστραφεί δύο φορές από πυρκαγιά.
Read more
Torre Degli Asinelli Και Torre Della Garisenda
Μπολώνια, Ιταλία

Torre Degli Asinelli Και Torre Della Garisenda

Αυτοί οι δύο κεκλιμένοι πύργοι - οι οποίοι κατασκευάστηκαν τον 12o αιώνα - συγκαταλέγονται στα πλέον χαρακτηριστικά σύμβολα της Bologna. Ο Torre degli Asinelli είναι ο ψηλότερος από τους δύο (98 μέτρα). Αξίζει να ανεβείτε στην κορυφή του για να θαυμάσετε την υπέροχη θέα.
Read more