Explore a world of possibilities.

Κέρκυρα

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα, φερώνυμη πρωτεύουσα του νησιού, είναι μια όμορφη, κομψή και γοητευτική πόλη. Είναι επίσης μία από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες νησιών σε ολόκληρη την Ελλάδα και εκσυγχρονίστηκε σε μεγάλο βαθμό με την ευκαιρία της συνόδου κορυφής της ΕΕ το 1994. Η αρχιτεκτονική της πόλης έχει σαφέστατες γαλλικές, ιταλικές και βρετανικές επιρροές, ωστόσο διατηρεί μια αίσθηση σύγχρονης Ελλάδας, ένας συνδυασμός που την κάνει ακαταμάχητη στα μάτια του επισκέπτη.
Read more
Μπολώνια

Μπολώνια

Πρωτεύουσα της περιφέρειας Emilia Romagna, η Bologna είναι μια πόλη της τέχνης αλλά και πανεπιστημιούπολη. Είναι επίσης πασίγνωστη για την εξαιρετική κουζίνα της. Φιλοξενεί πολύ σημαντικές διεθνείς εμπορικές εκθέσεις - είναι επίσης μία από τις πόλεις όπου χτυπά η καρδιά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Ducati, η Lamborghini και η Maserati γεννήθηκαν στην Bologna ενώ τα κεντρικά γραφεία της Ferrari βρίσκονται στην κοντινή Modena.
Read more
Ρώμη

Ρώμη

Η Ρώμη, η λεγόμενη "Αιώνια Πόλη" αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών για περισσότερα από 2000 χρόνια. Είναι μία από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις στον κόσμο. Συνδυάζει την επιβλητική αρχιτεκτονική με τους έντονους ρυθμούς μιας σύγχρονης πόλης. Η ζωή είναι ωραία και η Ρώμη είναι το σωστό μέρος για να την απολαύσετε. Καταστήματα με δημιουργίες γνωστών ιταλών σχεδιαστών, βελούδινο ιταλικό παγωτό, αυθεντικός καπουτσίνο και εξαιρετικά κρασιά είναι μερικά μόνο από αυτά που έχει να σας προσφέρει η πόλη.
Read more
Λαμέτζια Τέρμε

Λαμέτζια Τέρμε

Η Lamezia Terme είναι μια πόλη που χρονολογείται από το 1968. Προέκυψε από τη συνένωση τριών πόλεων στην επαρχία του Catanzaro. Βρίσκεται στην κεντρική Καλαβρία, σε μια περιοχή γνωστή για τα όμορφα τοπία της. Η πόλη οριοθετείται από τους βράχους της Τυρρηνικής ακτής και τις αμμοθίνες του Ιονίου πελάγους και βρίσκεται νοτίως του όρους Σίλα, μιας αλπικής οροσειράς στην καρδιά της Μεσογείου.
Read more
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Read more
Μόναχο

Μόναχο

Στο Μόναχο οι πολυτελείς αγορές, οι μοδάτοι δρόμοι και τα επιβλητικά κτίρια συνυπάρχουν με τα παραδοσιακά lederhosen, τα χάλκινα πνευστά και τις ρουστίκ μπιραρίες. Οι επισκέπτες μπορούν να αρχίσουν τη μέρα τους με χοιρινό κότσι και ξινολάχανο και να την κλείσουν σε έναν γκουρμέ ναό της γεύσης με λευκά τραπεζομάντιλα. Και επίσης, εδώ κατοικούν οι πιο πρόσχαροι Γερμανοί. Αλλά αναμφίβολα αυτό το έχετε ήδη ανακαλύψει.
Read more
Λισαβόνα

Λισαβόνα

Η Λισσαβόνα λιάζεται αντανακλώντας τον ποταμό Τάγο (Tejo, προφέρεται Τέζου) και δεν αργεί να σαγηνεύσει τον επισκέπτη της. Η μίξη ιστορίας και μοντέρνου, μικρής πόλης και μητρόπολης, παλαιού και απαστράπτοντος νέου, είναι ακαταμάχητη. Προσθέστε τα τέλεια ψώνια, τη νυχτερινή ζωή που πάει έως το πρωί χωρίς ανασφάλεια και τα εστιατόρια με το καλύτερο ψάρι της Ευρώπης, και θα έχετε την πλήρη εικόνα της πόλης.
Read more
Παρίσι

Παρίσι

Καλωσορίσατε στην παραμυθένια "πόλη του φωτός" ή "πόλη του έρωτα". Το Παρίσι σίγουρα είναι και τα δύο και πάντοτε θεωρούνταν το πιο ρομαντικό μέρος στον κόσμο. Είτε είστε καλλιτέχνης, επιχειρηματίας ή απλά τουρίστας, εδώ μπορείτε να απολαύσετε έναν μεγάλο περίπατο από την Μονμάρτη έως το Καρτιέ Λατέν με την αγαπημένη σας ή την οικογένειά σας. Μετά από μια βόλτα στα ρωμαϊκά και τα μεσαιωνικά μνημεία, αργά ή γρήγορα θα καταλήξετε να κάθεστε σε κάποιο καφέ, να στέκεστε πάνω στην γέφυρα Pont Neuf ή να σκαλίζετε σε κάποιο μαγαζί με ρούχα vintage στο Marais.
Read more
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Read more
Βουκουρέστι

Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι είναι αναμφίβολα το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης. Σε κάθε γωνιά της πόλης που αναπλάθεται ξεφυτρώνουν εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί τέχνης και μουσεία. Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν αυτή την πόλη-διαμάντι και αναζητούν την καλά κρυμμένη προσωπικότητά της. Οι θησαυροί που κρύβει αξίζουν την προσπάθεια να τους αναζητήσει κανείς και είναι σίγουρο ότι αυτό που θα ανακαλύψουν οι επισκέπτες στο τέλος είναι ένας τόπος που διακρίνεται για τη ζεστασιά και τη ζωντάνια του. Καλωσήρθατε στο Βουκουρέστι!
Read more
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Read more
Βενετία

Βενετία

Δεν υπάρχει άλλη πόλη σαν τη Βενετία. Έχει 180 κανάλια, 450 γέφυρες και μεγαλοπρεπή παλάτια. Είναι μια πόλη γεμάτη μουσεία και ιστορικά κτίρια μεγάλης καλλιτεχνικής και πολιτιστικής αξίας. Μεταφέρει τον επισκέπτη στο παρελθόν και ταυτόχρονα τον ξεκουράζει. Η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη.
Read more
Τουρίνο

Τουρίνο

Στο Τορίνο το φαγητό είναι εξαιρετικό και το ποτό ακόμη καλύτερο. Κάτω από τις καμάρες στο κέντρο της πόλης θα βρείτε αμέτρητα wine bars, λουσάτα καφέ και άφθονες βιτρίνες. Το Τορίνο είναι επίσης συνώνυμο της Fiat, της Juventus και του ιταλικού κινηματογράφου - μια εκπληκτική μητρόπολη όπου χτίζεται το μέλλον!
Read more
Basilica Di Superga
Τουρίνο, Ιταλία

Basilica Di Superga

Εκκλησία του 18ου αιώνα με παπικούς τάφους και ένα μουσείο ποδοσφαίρου (!). Το μουσείο είναι αφιερωμένο στους παίκτες της AC Torino που βρήκαν τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα. Θα απολαύσετε την υπέροχη θέα προς την πόλη. Μπορείτε να φτάσετε με λεωφορείο, με το τελεφερίκ ή από το (ανηφορικό) μονοπάτι.
Bookable
Read more
Piaţa Revoluţiei
Βουκουρέστι, Ρουμανία

Piaţa Revoluţiei

Αν στην Piaţa Universitatii εκτυλίχθηκαν ορισμένες από τις πιο μελανές σελίδες του καθεστώτος Τσαουσέσκου, τα γεγονότα στην την Piaţa Revoluţiei σηματοδότησαν την απαρχή μιας νέας εποχής. Στο κτίριο αυτό σήμερα στεγάζεται η Γερουσία. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται το πρώην Βασιλικό Παλάτι, όπου σήμερα στεγάζεται το Εθνικό Μουσείο Τέχνης, το Athenaeum, το ξενοδοχείο Athenee Palace και η εκκλησία Kretzulescu.
Bookable
Read more