Explore a world of possibilities.

Τουρίνο

Τουρίνο

Στο Τορίνο το φαγητό είναι εξαιρετικό και το ποτό ακόμη καλύτερο. Κάτω από τις καμάρες στο κέντρο της πόλης θα βρείτε αμέτρητα wine bars, λουσάτα καφέ και άφθονες βιτρίνες. Το Τορίνο είναι επίσης συνώνυμο της Fiat, της Juventus και του ιταλικού κινηματογράφου - μια εκπληκτική μητρόπολη όπου χτίζεται το μέλλον!
Read more
Κατάνια

Κατάνια

Η Κατάνια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Σικελία. Στα δυτικά της βρίσκεται η Αίτνα και στα ανατολικά της η Μεσόγειος. Είναι μια πολύ ζωντανή πόλη με μπαρ, καφέ, αρκετή φασαρία από τις κόρνες των αυτοκινήτων και στενά δρομάκια. Οι επισκέπτες που αναζητούν λίγη δροσιά μπορούν να βρουν καταφύγιο στα γύρω ορεινά χωριά ή να κατευθυνθούν προς τη θάλασσα για ένα ωραίο μπάνιο.
Read more
Μιλάνο

Μιλάνο

Το Μιλάνο είναι η πρωτεύουσα του design και της υψηλής μόδας. Το πλήθος των καταστημάτων και των trendy μπαρ θα σας ζαλίσει! Το Μιλάνο έχει όμως και τον καθεδρικό ναό Duomo, τον "Μυστικό Δείπνο" του Ντα Βίντσι και τα απλά εστιατόρια στις γειτονιές της πόλης όπου το χαλαρό γεύμα δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει ossobuco και risotto alla milanese.
Read more
Μπολώνια

Μπολώνια

Πρωτεύουσα της περιφέρειας Emilia Romagna, η Bologna είναι μια πόλη της τέχνης αλλά και πανεπιστημιούπολη. Είναι επίσης πασίγνωστη για την εξαιρετική κουζίνα της. Φιλοξενεί πολύ σημαντικές διεθνείς εμπορικές εκθέσεις - είναι επίσης μία από τις πόλεις όπου χτυπά η καρδιά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Ducati, η Lamborghini και η Maserati γεννήθηκαν στην Bologna ενώ τα κεντρικά γραφεία της Ferrari βρίσκονται στην κοντινή Modena.
Read more
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Read more
Βενετία

Βενετία

Δεν υπάρχει άλλη πόλη σαν τη Βενετία. Έχει 180 κανάλια, 450 γέφυρες και μεγαλοπρεπή παλάτια. Είναι μια πόλη γεμάτη μουσεία και ιστορικά κτίρια μεγάλης καλλιτεχνικής και πολιτιστικής αξίας. Μεταφέρει τον επισκέπτη στο παρελθόν και ταυτόχρονα τον ξεκουράζει. Η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη.
Read more
Παρίσι

Παρίσι

Καλωσορίσατε στην παραμυθένια "πόλη του φωτός" ή "πόλη του έρωτα". Το Παρίσι σίγουρα είναι και τα δύο και πάντοτε θεωρούνταν το πιο ρομαντικό μέρος στον κόσμο. Είτε είστε καλλιτέχνης, επιχειρηματίας ή απλά τουρίστας, εδώ μπορείτε να απολαύσετε έναν μεγάλο περίπατο από την Μονμάρτη έως το Καρτιέ Λατέν με την αγαπημένη σας ή την οικογένειά σας. Μετά από μια βόλτα στα ρωμαϊκά και τα μεσαιωνικά μνημεία, αργά ή γρήγορα θα καταλήξετε να κάθεστε σε κάποιο καφέ, να στέκεστε πάνω στην γέφυρα Pont Neuf ή να σκαλίζετε σε κάποιο μαγαζί με ρούχα vintage στο Marais.
Read more
Ρόδος

Ρόδος

Η Ρόδος, το μαργαριτάρι της Μεσογείου όπως συνηθίζεται να λέγεται, είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί που συνδυάζει μοναδική φυσική ομορφιά, αρχαιολογικό πλούτο, σπουδαίες παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή. Ένας τόπος για όλους: νεανικός και οικογενειακός, ρομαντικός και σύγχρονος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ρόδος είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου!
Read more
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Read more
Τίρανα

Τίρανα

Τα Τίρανα θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούν διασταύρωση της Δυτικής Ευρώπης και της Ρωσίας, με μια δόση Μέσης Ανατολής. Η πόλη έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το πρόσφατο ταραγμένο παρελθόν της και αναδεικνύεται πλέον σε κόσμημα της Ανατολικής Ευρώπης. Ο πληθυσμός της έχει σχεδόν διπλασιαστεί τα τελευταία οκτώ χρόνια και τα Τίρανα είναι πια μια ζωντανή, κοσμοπολίτικη πόλη που αξίζει κανείς να εξερευνήσει.
Read more
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Read more
Ακρόπολη Και Περιβάλλων Χώρος
Αθήνα, Ελληνική Δημοκρατία

Ακρόπολη Και Περιβάλλων Χώρος

Ο Παρθενώνας, ο ναός της Αθηνάς, αποτελεί τον μεγαλύτερο πόλο έλξης. Υπάρχει επίσης και το Ερεχθείο, 6 κίονες του οποίου έχουν τη μορφή κοριτσιών, των Καρυάτιδων, αν και τα πρωτότυπα αγάλματα έχουν αντικατασταθεί από αντίγραφα λόγω της ατμοσφαιρικής μόλυνσης. Στη νότια κλιτύ της Ακρόπολης βρίσκεται το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ένα ρωμαϊκό θέατρο χωρητικότητας 5.000 θεατών. Εκεί δίνονται σημαντικές παραστάσεις μπαλέτου και μουσικές παραστάσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Αθηνών. Το Θέατρο του Διονύσου βρίσκεται παραπλεύρως του Ωδείου Ηρώδου Αττικού και σχεδόν όλες οι αρχαίες τραγωδίες και κωμωδίες γράφτηκαν για να παιχτούν σε αυτό το θέατρο.
Bookable
Read more
Κέρκυρα

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα, φερώνυμη πρωτεύουσα του νησιού, είναι μια όμορφη, κομψή και γοητευτική πόλη. Είναι επίσης μία από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες νησιών σε ολόκληρη την Ελλάδα και εκσυγχρονίστηκε σε μεγάλο βαθμό με την ευκαιρία της συνόδου κορυφής της ΕΕ το 1994. Η αρχιτεκτονική της πόλης έχει σαφέστατες γαλλικές, ιταλικές και βρετανικές επιρροές, ωστόσο διατηρεί μια αίσθηση σύγχρονης Ελλάδας, ένας συνδυασμός που την κάνει ακαταμάχητη στα μάτια του επισκέπτη.
Read more
Αθήνα

Αθήνα

Από όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, η Αθήνα είναι κατά πάσα πιθανότητα εκείνη που το πρόσωπό της έχει αλλάξει περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, ακόμα κι αν η Αθήνα έχει πλέον μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονο μητρόπολη, εξακολουθεί να διατηρεί κάτι από τον παλιό της χαρακτήρα. Εδώ η αρχαιότητα συναντά το μέλλον και τα αρχαία μνημεία συνθέτουν το υπόβαθρο μιας νέας, πιο σύγχρονης Αθήνα - και είναι αυτές ακριβώς οι αντιθέσεις που κάνουν αυτή την πόλη ένα συναρπαστικό μέρος να εξερευνήσει κανείς.
Read more
Κεντρική Αγορά
Τίρανα, Αλβανία

Κεντρική Αγορά

Ένα πραγματικός παράδεισος για τους καλοφαγάδες, που περικλείει στους πάγκους της όλο το πνεύμα του ντόπιου πολιτισμού. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από ντόπια τυριά, κρέατα, φρούτα και μέλι έως σπιτικό ρακί. Ένα φανταστικό μέρος για να κάνει κανείς τη βόλτα του, να γευτεί τις τοπικές λιχουδιές και να "ρουφήξει" τη ζωντάνια του αλβανικού τρόπου ζωής.
Read more
Η Κοιλάδα Με Τις Πεταλούδες
Ρόδος, Ελληνική Δημοκρατία

Η Κοιλάδα Με Τις Πεταλούδες

Περισσότεροι από 600.000 χιλιάδες Έλληνες και ξένοι επισκέπτονται την περιοχή για να θαυμάσουν την μοναδική αυτή παράσταση της φύσης! Οι πεταλούδες συγκεντρώνονται κατά χιλιάδες από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο σε αναζήτηση δροσιάς και υγρασίας. Το πρωί μπορείτε να δείτε εκατοντάδες από αυτές να συνωστίζονται στα κλαδιά των δέντρων.
Read more
Cenacolo Vinciano
Μιλάνο, Ιταλία

Cenacolo Vinciano

Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε ένα από τα πιο διάσημα έργα τέχνης του κόσμου, τον Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Είναι μάλλον απίθανο να περάσει κανείς τυχαία και να μπει να ρίξει μια ματιά. Πρέπει να κάνετε κράτηση πολύ καιρό νωρίτερα αν θέλετε να αποφύγετε τις τεράστιες ουρές.
Bookable
Read more
Αρχαία Αγορά
Αθήνα, Ελληνική Δημοκρατία

Αρχαία Αγορά

Η αρχαία αγορά ήταν και οικονομικό και πολιτικό κέντρο. Εδώ κυριαρχούν η Στοά του Αττάλου και ο Ναός του Ηφαίστου (ή Θησείο), που ήταν αφιερωμένος στο θεό της φωτιάς και της μεταλλουργίας, αλλά και στον Θησέα, έναν από τους ήρωες της ελληνικής μυθολογίας.
Bookable
Read more