Explore a world of possibilities.

Φρανκφούρτη

Φρανκφούρτη

Η Φρανκφούρτη δεν είναι μόνο οι απαστράπτοντες ουρανοξύστες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα ακριβά εστιατόρια. Πίσω από το γυαλιστερό αυτό προσωπείο κρύβονται μεσαιωνικές γειτονιές, φιλόξενα πάρκα που είναι τέλεια για πικνίκ και μια ζωή στο ύπαιθρο που κάνει απρόσμενα καλό στην υγεία. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μηλίτη στα διάσημα cider pubs της πόλης.
Read more
Κάιρο

Κάιρο

Το Κάιρο είναι μια πολύβουη, χαοτική πόλη. Αυτή η αίσθηση της αταξίας και της αποδιοργάνωσης αποτελεί μέρος της μαγείας και της ίντριγκας που αποπνέει. Αφήστε στην άκρη το ρολόι και το πρόγραμμά σας και απολαύστε την περιπέτεια που έχει να σας προσφέρει αυτή η πόλη!
Read more
Μπάρι

Μπάρι

Το Μπάρι είναι μια πόλη της ναυτιλίας και του εμπορίου. Είναι η πρωτεύουσα της Απουλίας και η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της νότιας Ιταλίας. Γνώρισε μεγάλη βιομηχανική ανάπτυξη στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα και σήμερα διαθέτει μια πολύ σημαντική εμπορική έκθεση, τη μεγαλύτερη στον Νότο της Ιταλίας. Οι τουρίστες επισκέπτονται το Μπάρι για τα ιστορικά του κτίρια, τα έργα τέχνης και το γοητευτικό του κέντρο, αλλά και για τις γύρω παραλίες.
Read more
Παλέρμο

Παλέρμο

Το Παλέρμο είναι ένας πραγματικός κρυφός θησαυρός! Μετά από πολλά χρόνια κάτω από τον ζυγό της μαφίας και της φτώχειας, η πόλη διεκδικεί και πάλι τη θέση της ανάμεσα στα πολιτιστικά κέντρα της Ευρώπης. Το Παλέρμο είναι γεμάτο αξιοθέατα και θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε, από μπαρόκ εκκλησίες ως σύγχρονα εστιατόρια σικελικής κουζίνας.
Read more
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Read more
Κατάνια

Κατάνια

Η Κατάνια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Σικελία. Στα δυτικά της βρίσκεται η Αίτνα και στα ανατολικά της η Μεσόγειος. Είναι μια πολύ ζωντανή πόλη με μπαρ, καφέ, αρκετή φασαρία από τις κόρνες των αυτοκινήτων και στενά δρομάκια. Οι επισκέπτες που αναζητούν λίγη δροσιά μπορούν να βρουν καταφύγιο στα γύρω ορεινά χωριά ή να κατευθυνθούν προς τη θάλασσα για ένα ωραίο μπάνιο.
Read more
Νεάπολη

Νεάπολη

Η Νάπολη, με πληθυσμό ενός εκατομμυρίου κατοίκων, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ιταλία. Η θέση της είναι μοναδική - με θέα στον κόλπο της Νάπολης και τα τρία νησιά του, Capri, Ischia και Procida. Πάνω από την πόλη υψώνεται ο Βεζούβιος, ένα τεράστιο ηφαίστειο η φοβερή έκρηξη του οποίου το 79 π.Χ. κατέστρεψε την Πομπηία και την Ηράκλεια. Σήμερα οι πόλεις αυτές που έχουν ανασκαφεί από τους αρχαιολόγους μαρτυρούν τη λαμπρότητα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η τελευταία έκρηξη του Βεζούβιου ήταν το 1944.
Read more
Μπολώνια

Μπολώνια

Πρωτεύουσα της περιφέρειας Emilia Romagna, η Bologna είναι μια πόλη της τέχνης αλλά και πανεπιστημιούπολη. Είναι επίσης πασίγνωστη για την εξαιρετική κουζίνα της. Φιλοξενεί πολύ σημαντικές διεθνείς εμπορικές εκθέσεις - είναι επίσης μία από τις πόλεις όπου χτυπά η καρδιά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Ducati, η Lamborghini και η Maserati γεννήθηκαν στην Bologna ενώ τα κεντρικά γραφεία της Ferrari βρίσκονται στην κοντινή Modena.
Read more
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Read more
Κέρκυρα

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα, φερώνυμη πρωτεύουσα του νησιού, είναι μια όμορφη, κομψή και γοητευτική πόλη. Είναι επίσης μία από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες νησιών σε ολόκληρη την Ελλάδα και εκσυγχρονίστηκε σε μεγάλο βαθμό με την ευκαιρία της συνόδου κορυφής της ΕΕ το 1994. Η αρχιτεκτονική της πόλης έχει σαφέστατες γαλλικές, ιταλικές και βρετανικές επιρροές, ωστόσο διατηρεί μια αίσθηση σύγχρονης Ελλάδας, ένας συνδυασμός που την κάνει ακαταμάχητη στα μάτια του επισκέπτη.
Read more
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Read more
Ρώμη

Ρώμη

Η Ρώμη, η λεγόμενη "Αιώνια Πόλη" αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών για περισσότερα από 2000 χρόνια. Είναι μία από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις στον κόσμο. Συνδυάζει την επιβλητική αρχιτεκτονική με τους έντονους ρυθμούς μιας σύγχρονης πόλης. Η ζωή είναι ωραία και η Ρώμη είναι το σωστό μέρος για να την απολαύσετε. Καταστήματα με δημιουργίες γνωστών ιταλών σχεδιαστών, βελούδινο ιταλικό παγωτό, αυθεντικός καπουτσίνο και εξαιρετικά κρασιά είναι μερικά μόνο από αυτά που έχει να σας προσφέρει η πόλη.
Read more
Βενετία

Βενετία

Δεν υπάρχει άλλη πόλη σαν τη Βενετία. Έχει 180 κανάλια, 450 γέφυρες και μεγαλοπρεπή παλάτια. Είναι μια πόλη γεμάτη μουσεία και ιστορικά κτίρια μεγάλης καλλιτεχνικής και πολιτιστικής αξίας. Μεταφέρει τον επισκέπτη στο παρελθόν και ταυτόχρονα τον ξεκουράζει. Η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη.
Read more
Κοπτικό Κάιρο
Κάιρο, Αίγυπτος

Κοπτικό Κάιρο

Αυτή η συνοικία είναι το κέντρο της χριστιανικής κοινότητας του Καΐρου, καθώς και η παλαιότερη περιοχή της πόλης. Είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον τόπος για να εξερευνήσετε τις αντιθέσεις που γεννά η συμβίωση μιας αρχαίας χριστιανικής κοινότητας με το κυρίαρχο μουσουλμανικό στοιχείο.
Read more
Monreale
Παλέρμο, Ιταλία

Monreale

Μια μικρή πόλη με πληθυσμό 30.000 κατοίκων στα βουνά νοτιοδυτικά του Παλέρμου. Οι γραφικές γωνιές της θα σας εντυπωσιάσουν ενώ ο νορμανδικός ναός Catedrale di Monreale, το μεγαλύτερο μεσαιωνικό αρχιτεκτόνημα της Ιταλίας, θα σας κόψει την ανάσα. Θα θαυμάσετε 6.000 τμ βυζαντινής τέχνης.
Read more
Caltagirone
Κατάνια, Ιταλία

Caltagirone

Η μικρή πόλη του Caltagirone, 17 χιλιόμετρα από την Κατάνια, αποτελεί το κέντρο της παραδοσιακής κεραμικής τέχνης στη Σικελία. Η πόλη ξεχωρίζει επίσης για την πανέμορφη αρχιτεκτονική της. Θαυμάστε τους πλούσια διακοσμημένους τοίχους της Scala di Santa Maria. Καθώς ανεβαίνετε τα σκαλοπάτια θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε τα παλιά ιστορικά κτίρια που τα περιστοιχίζουν.
Read more