Explore a world of possibilities.

Κατάνια

Κατάνια

Η Κατάνια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Σικελία. Στα δυτικά της βρίσκεται η Αίτνα και στα ανατολικά της η Μεσόγειος. Είναι μια πολύ ζωντανή πόλη με μπαρ, καφέ, αρκετή φασαρία από τις κόρνες των αυτοκινήτων και στενά δρομάκια. Οι επισκέπτες που αναζητούν λίγη δροσιά μπορούν να βρουν καταφύγιο στα γύρω ορεινά χωριά ή να κατευθυνθούν προς τη θάλασσα για ένα ωραίο μπάνιο.
Read more
Τίρανα

Τίρανα

Τα Τίρανα θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούν διασταύρωση της Δυτικής Ευρώπης και της Ρωσίας, με μια δόση Μέσης Ανατολής. Η πόλη έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το πρόσφατο ταραγμένο παρελθόν της και αναδεικνύεται πλέον σε κόσμημα της Ανατολικής Ευρώπης. Ο πληθυσμός της έχει σχεδόν διπλασιαστεί τα τελευταία οκτώ χρόνια και τα Τίρανα είναι πια μια ζωντανή, κοσμοπολίτικη πόλη που αξίζει κανείς να εξερευνήσει.
Read more
Βουκουρέστι

Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι είναι αναμφίβολα το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης. Σε κάθε γωνιά της πόλης που αναπλάθεται ξεφυτρώνουν εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί τέχνης και μουσεία. Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν αυτή την πόλη-διαμάντι και αναζητούν την καλά κρυμμένη προσωπικότητά της. Οι θησαυροί που κρύβει αξίζουν την προσπάθεια να τους αναζητήσει κανείς και είναι σίγουρο ότι αυτό που θα ανακαλύψουν οι επισκέπτες στο τέλος είναι ένας τόπος που διακρίνεται για τη ζεστασιά και τη ζωντάνια του. Καλωσήρθατε στο Βουκουρέστι!
Read more
Κρήτη

Κρήτη

Μύθος και πραγματικότητα, παράδοση και σύγχρονος τρόπος ζωής. Η Κρήτη, χάρη στο μοναδικό πάντρεμα αυτών αντιθέσεων, αποτελεί κοσμοπολίτικο κέντρο και έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Ο πολιτισμός, το φυσικό κάλλος και το κλίμα της, ο ζεστός καλοκαιρινός ήλιος και η δροσερή θάλασσα σε συνδυασμό με τους δυναμικούς ανθρώπους της την έχουν αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα τουριστικά κέντρα στην Ελλάδα.
Read more
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Read more
Παρίσι

Παρίσι

Καλωσορίσατε στην παραμυθένια "πόλη του φωτός" ή "πόλη του έρωτα". Το Παρίσι σίγουρα είναι και τα δύο και πάντοτε θεωρούνταν το πιο ρομαντικό μέρος στον κόσμο. Είτε είστε καλλιτέχνης, επιχειρηματίας ή απλά τουρίστας, εδώ μπορείτε να απολαύσετε έναν μεγάλο περίπατο από την Μονμάρτη έως το Καρτιέ Λατέν με την αγαπημένη σας ή την οικογένειά σας. Μετά από μια βόλτα στα ρωμαϊκά και τα μεσαιωνικά μνημεία, αργά ή γρήγορα θα καταλήξετε να κάθεστε σε κάποιο καφέ, να στέκεστε πάνω στην γέφυρα Pont Neuf ή να σκαλίζετε σε κάποιο μαγαζί με ρούχα vintage στο Marais.
Read more
Νεάπολη

Νεάπολη

Η Νάπολη, με πληθυσμό ενός εκατομμυρίου κατοίκων, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ιταλία. Η θέση της είναι μοναδική - με θέα στον κόλπο της Νάπολης και τα τρία νησιά του, Capri, Ischia και Procida. Πάνω από την πόλη υψώνεται ο Βεζούβιος, ένα τεράστιο ηφαίστειο η φοβερή έκρηξη του οποίου το 79 π.Χ. κατέστρεψε την Πομπηία και την Ηράκλεια. Σήμερα οι πόλεις αυτές που έχουν ανασκαφεί από τους αρχαιολόγους μαρτυρούν τη λαμπρότητα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η τελευταία έκρηξη του Βεζούβιου ήταν το 1944.
Read more
Χανιά

Χανιά

Τα Χανιά θεωρούνται από πολλούς η ομορφότερη πόλη-λιμάνι στην Ελλάδα. Χελιδόνια σχίζουν τον καταγάλανο ουρανό πάνω από τις ημικυκλικές κατόψεις των ψηλών βενετσιάνικων κτιρίων που στεφανώνουν το γραφικότατο Παλιό Λιμάνι. Τα τραπεζάκια αναρίθμητων μπαρ και εστιατορίων παρατάσσονται κατά μήκος της προκυμαίας. Πέρα από το μέτωπο του λιμανιού, στενοί πεζόδρομοι με εμπορικά καταστήματα διατρέχουν την ατμοσφαιρική Παλιά Πόλη. Και στα δύο άκρα τις πόλεις, αμμουδερές παραλίες εκτείνονται κατά μήκος της ακτογραμμής.
Read more
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Read more
Τουρίνο

Τουρίνο

Στο Τορίνο το φαγητό είναι εξαιρετικό και το ποτό ακόμη καλύτερο. Κάτω από τις καμάρες στο κέντρο της πόλης θα βρείτε αμέτρητα wine bars, λουσάτα καφέ και άφθονες βιτρίνες. Το Τορίνο είναι επίσης συνώνυμο της Fiat, της Juventus και του ιταλικού κινηματογράφου - μια εκπληκτική μητρόπολη όπου χτίζεται το μέλλον!
Read more
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Read more
Τζαμί Του Ετ’χεμ Μπέη
Τίρανα, Αλβανία

Τζαμί Του Ετ’χεμ Μπέη

Αυτό το μικρό, καλαίσθητο τζαμί είναι ένα από τα πιο παλιά κτίρια που διατηρούνται ως σήμερα στα Τίρανα. Πολλοί από τους λατρευτικούς χώρους διαφόρων θρησκειών καταστράφηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1960, όταν η Αλβανία κηρύχθηκε αθεϊστική χώρα.
Read more
Μπάρι

Μπάρι

Το Μπάρι είναι μια πόλη της ναυτιλίας και του εμπορίου. Είναι η πρωτεύουσα της Απουλίας και η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της νότιας Ιταλίας. Γνώρισε μεγάλη βιομηχανική ανάπτυξη στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα και σήμερα διαθέτει μια πολύ σημαντική εμπορική έκθεση, τη μεγαλύτερη στον Νότο της Ιταλίας. Οι τουρίστες επισκέπτονται το Μπάρι για τα ιστορικά του κτίρια, τα έργα τέχνης και το γοητευτικό του κέντρο, αλλά και για τις γύρω παραλίες.
Read more
Μόναχο

Μόναχο

Στο Μόναχο οι πολυτελείς αγορές, οι μοδάτοι δρόμοι και τα επιβλητικά κτίρια συνυπάρχουν με τα παραδοσιακά lederhosen, τα χάλκινα πνευστά και τις ρουστίκ μπιραρίες. Οι επισκέπτες μπορούν να αρχίσουν τη μέρα τους με χοιρινό κότσι και ξινολάχανο και να την κλείσουν σε έναν γκουρμέ ναό της γεύσης με λευκά τραπεζομάντιλα. Και επίσης, εδώ κατοικούν οι πιο πρόσχαροι Γερμανοί. Αλλά αναμφίβολα αυτό το έχετε ήδη ανακαλύψει.
Read more
Συνοικία Λιπσκάνι
Βουκουρέστι, Ρουμανία

Συνοικία Λιπσκάνι

Η συνοικία Λιπσκάνι, το ιστορικό κέντρο του Βουκουρεστίου, διατηρεί τη γοητεία της παλιάς πόλης, μια γοητεία σχεδόν ακαταμάχητη! Περικλείεται από τις λεωφόρους Calea Victoriei, Bratianu, Regina Elisabeta και τον ποταμό Ντιμπόβιτσα και στα δαιδαλώδη δρομάκια της θα βρείτε πολλές αγορές με αντίκες, μικρά μαγαζάκια που ξεχειλίζουν από παλαιά διακοσμητικά αντικείμενα και ορισμένα από τα πιο ελκυστικά εστιατόρια και μπαρ της πόλης.
Bookable
Read more
Piaţa Universitatii
Βουκουρέστι, Ρουμανία

Piaţa Universitatii

Στην Piata Universitatii, κέντρο της πνευματικής και πολιτικής ζωής του Βουκουρεστίου και δημοφιλέστερο σημείο συνάντησης της πόλης, στο πρόσφατο παρελθόν έλαβαν χώρα δραματικά ιστορικά γεγονότα. Κατά την επανάσταση του 1989 διεξήχθηκαν εδώ μερικές από τις αγριότερες μάχες. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται η Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, το Εθνικό Θέατρο, το Νοσοκομείο Coltea και το Ιστορικό Μουσείο.
Read more
Père Lachaise
Παρίσι, Γαλλία

Père Lachaise

Το μεγαλύτερο νεκροταφείο του Παρισιού, και ίσως αυτό που δέχεται τις περισσότερες επισκέψεις σε όλο τον κόσμο. Ένα τεράστιο και γαλήνιο πάρκο που φιλοξενεί τις τελευταίες κατοικίες όσων έχουν αποτελέσει κομμάτι της γαλλικής κουλτούρας τα τελευταία 200 χρόνια.
Bookable
Read more
Piaţa Revoluţiei
Βουκουρέστι, Ρουμανία

Piaţa Revoluţiei

Αν στην Piaţa Universitatii εκτυλίχθηκαν ορισμένες από τις πιο μελανές σελίδες του καθεστώτος Τσαουσέσκου, τα γεγονότα στην την Piaţa Revoluţiei σηματοδότησαν την απαρχή μιας νέας εποχής. Στο κτίριο αυτό σήμερα στεγάζεται η Γερουσία. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται το πρώην Βασιλικό Παλάτι, όπου σήμερα στεγάζεται το Εθνικό Μουσείο Τέχνης, το Athenaeum, το ξενοδοχείο Athenee Palace και η εκκλησία Kretzulescu.
Bookable
Read more