Explore a world of possibilities.

Κέρκυρα

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα, φερώνυμη πρωτεύουσα του νησιού, είναι μια όμορφη, κομψή και γοητευτική πόλη. Είναι επίσης μία από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες νησιών σε ολόκληρη την Ελλάδα και εκσυγχρονίστηκε σε μεγάλο βαθμό με την ευκαιρία της συνόδου κορυφής της ΕΕ το 1994. Η αρχιτεκτονική της πόλης έχει σαφέστατες γαλλικές, ιταλικές και βρετανικές επιρροές, ωστόσο διατηρεί μια αίσθηση σύγχρονης Ελλάδας, ένας συνδυασμός που την κάνει ακαταμάχητη στα μάτια του επισκέπτη.
Read more
Φρανκφούρτη

Φρανκφούρτη

Η Φρανκφούρτη δεν είναι μόνο οι απαστράπτοντες ουρανοξύστες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα ακριβά εστιατόρια. Πίσω από το γυαλιστερό αυτό προσωπείο κρύβονται μεσαιωνικές γειτονιές, φιλόξενα πάρκα που είναι τέλεια για πικνίκ και μια ζωή στο ύπαιθρο που κάνει απρόσμενα καλό στην υγεία. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μηλίτη στα διάσημα cider pubs της πόλης.
Read more
Βουκουρέστι

Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι είναι αναμφίβολα το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης. Σε κάθε γωνιά της πόλης που αναπλάθεται ξεφυτρώνουν εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί τέχνης και μουσεία. Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν αυτή την πόλη-διαμάντι και αναζητούν την καλά κρυμμένη προσωπικότητά της. Οι θησαυροί που κρύβει αξίζουν την προσπάθεια να τους αναζητήσει κανείς και είναι σίγουρο ότι αυτό που θα ανακαλύψουν οι επισκέπτες στο τέλος είναι ένας τόπος που διακρίνεται για τη ζεστασιά και τη ζωντάνια του. Καλωσήρθατε στο Βουκουρέστι!
Read more
Ρώμη

Ρώμη

Η Ρώμη, η λεγόμενη "Αιώνια Πόλη" αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών για περισσότερα από 2000 χρόνια. Είναι μία από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις στον κόσμο. Συνδυάζει την επιβλητική αρχιτεκτονική με τους έντονους ρυθμούς μιας σύγχρονης πόλης. Η ζωή είναι ωραία και η Ρώμη είναι το σωστό μέρος για να την απολαύσετε. Καταστήματα με δημιουργίες γνωστών ιταλών σχεδιαστών, βελούδινο ιταλικό παγωτό, αυθεντικός καπουτσίνο και εξαιρετικά κρασιά είναι μερικά μόνο από αυτά που έχει να σας προσφέρει η πόλη.
Read more
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Read more
Μπάρι

Μπάρι

Το Μπάρι είναι μια πόλη της ναυτιλίας και του εμπορίου. Είναι η πρωτεύουσα της Απουλίας και η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της νότιας Ιταλίας. Γνώρισε μεγάλη βιομηχανική ανάπτυξη στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα και σήμερα διαθέτει μια πολύ σημαντική εμπορική έκθεση, τη μεγαλύτερη στον Νότο της Ιταλίας. Οι τουρίστες επισκέπτονται το Μπάρι για τα ιστορικά του κτίρια, τα έργα τέχνης και το γοητευτικό του κέντρο, αλλά και για τις γύρω παραλίες.
Read more
Μιλάνο

Μιλάνο

Το Μιλάνο είναι η πρωτεύουσα του design και της υψηλής μόδας. Το πλήθος των καταστημάτων και των trendy μπαρ θα σας ζαλίσει! Το Μιλάνο έχει όμως και τον καθεδρικό ναό Duomo, τον "Μυστικό Δείπνο" του Ντα Βίντσι και τα απλά εστιατόρια στις γειτονιές της πόλης όπου το χαλαρό γεύμα δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει ossobuco και risotto alla milanese.
Read more
Κρήτη

Κρήτη

Μύθος και πραγματικότητα, παράδοση και σύγχρονος τρόπος ζωής. Η Κρήτη, χάρη στο μοναδικό πάντρεμα αυτών αντιθέσεων, αποτελεί κοσμοπολίτικο κέντρο και έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Ο πολιτισμός, το φυσικό κάλλος και το κλίμα της, ο ζεστός καλοκαιρινός ήλιος και η δροσερή θάλασσα σε συνδυασμό με τους δυναμικούς ανθρώπους της την έχουν αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα τουριστικά κέντρα στην Ελλάδα.
Read more
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Read more
Βενετία

Βενετία

Δεν υπάρχει άλλη πόλη σαν τη Βενετία. Έχει 180 κανάλια, 450 γέφυρες και μεγαλοπρεπή παλάτια. Είναι μια πόλη γεμάτη μουσεία και ιστορικά κτίρια μεγάλης καλλιτεχνικής και πολιτιστικής αξίας. Μεταφέρει τον επισκέπτη στο παρελθόν και ταυτόχρονα τον ξεκουράζει. Η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη.
Read more
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Read more
Domus Aurea – Nero’s Golden House
Ρώμη, Ιταλία

Domus Aurea – Nero’s Golden House

Το έτος 64 ο αυτοκράτορας Νέρωνας έκτισε ένα παλάτι που εκτεινόταν σε μήκος 1,5 χιλιομέτρου περίπου, από τον λόφο Palatinο ως τον λόφο Oppio. Το παλάτι ήταν διακοσμημένο με χρυσό, πολύτιμους λίθους και περίτεχνες κατασκευές. Μετά τον θάνατο του Νέρωνα σκεπάστηκε με χώμα για να σβηστεί κάθε ανάμνηση του παράφρονα τυράννου. Ανακαλύφθηκε τυχαία τον 15ο αιώνα και σήμερα μπορείτε να περιηγηθείτε τα 30 από τα 150 υπόγεια δωμάτια του παλατιού.
Bookable
Read more
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Βυζαντινές εκκλησίες, ρωμαϊκά οικοδομήματα, οθωμανικά μνημεία, μοντέρνα αρχιτεκτονική, έντονη νυχτερινή ζωή και καταπληκτικές παραλίες-αυτά είναι τα στοιχεία που απαρτίζουν το ψηφιδωτό που λέγεται Θεσσαλονίκη. Η πόλη της Θεσσαλονίκης, η δεύτερη μεγαλύτερη της Ελλάδας, συνδυάζει 2.320 χρόνια ιστορίας με όλες τις παροχές και δυνατότητες ψυχαγωγίας που μπορεί να προσφέρει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη στον επισκέπτη.
Read more
Νεάπολη

Νεάπολη

Η Νάπολη, με πληθυσμό ενός εκατομμυρίου κατοίκων, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ιταλία. Η θέση της είναι μοναδική - με θέα στον κόλπο της Νάπολης και τα τρία νησιά του, Capri, Ischia και Procida. Πάνω από την πόλη υψώνεται ο Βεζούβιος, ένα τεράστιο ηφαίστειο η φοβερή έκρηξη του οποίου το 79 π.Χ. κατέστρεψε την Πομπηία και την Ηράκλεια. Σήμερα οι πόλεις αυτές που έχουν ανασκαφεί από τους αρχαιολόγους μαρτυρούν τη λαμπρότητα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η τελευταία έκρηξη του Βεζούβιου ήταν το 1944.
Read more
Εκκλησία Αγίου Δημητρίου
Θεσσαλονίκη, Ελληνική Δημοκρατία

Εκκλησία Αγίου Δημητρίου

Η εκκλησία του πολιούχου της πόλης είναι από τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς να επισκεφθεί. Η πρώτη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου χτίστηκε το 313 π.Χ. και ξαναχτίστηκε από την αρχή το 1948 σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια καθώς είχε καταστραφεί δύο φορές από πυρκαγιά.
Read more
Πλατεία Αριστοτέλους
Θεσσαλονίκη, Ελληνική Δημοκρατία

Πλατεία Αριστοτέλους

Η πιο εντυπωσιακή πλατεία της Θεσσαλονίκης. Κτίρια σπουδαίας αρχιτεκτονικής εμπνευσμένα από ευρωπαϊκά και αποικιακά πρότυπα, καφέ, καταστήματα κλπ. Ένα πολυσύχναστο σημείο συνάντησης από το πρωί ως το βράδυ. Είναι η πλατεία όπου πραγματοποιείται κάθε μεγάλη εορταστική εκδήλωση, όπως η υποδοχή του νέου έτους.
Read more
Λαδάδικα
Θεσσαλονίκη, Ελληνική Δημοκρατία

Λαδάδικα

Η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Κουντουριώτη, Ολ. Διαμάντη, Χίου και Λήμνου είναι γνωστή ως Λαδάδικα. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά μπαρ και εστιατόρια, καθώς και το Μουσείο Αρχαίων Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μουσικών Οργάνων.
Read more
Palatul Parlamentului (παλάτι Της Βουλής)
Βουκουρέστι, Ρουμανία

Palatul Parlamentului (παλάτι Της Βουλής)

Χτισμένο κατά τη διάρκεια του καθεστώτος Τσαουσέσκου, το Παλάτι της Βουλής είναι το πιο ξακουστό κτίριο της Ρουμανίας. Οι πόρτες του κτιρίου είναι ανοικτές για το κοινό και η οργανωμένη περιήγηση στις πολυτελείς σκάλες και τις αίθουσες με τους βαρύτιμους πολυελαίους θα σας εντυπωσιάσει.
Bookable
Read more