Explore a world of possibilities.

Τίρανα

Τίρανα

Τα Τίρανα θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούν διασταύρωση της Δυτικής Ευρώπης και της Ρωσίας, με μια δόση Μέσης Ανατολής. Η πόλη έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το πρόσφατο ταραγμένο παρελθόν της και αναδεικνύεται πλέον σε κόσμημα της Ανατολικής Ευρώπης. Ο πληθυσμός της έχει σχεδόν διπλασιαστεί τα τελευταία οκτώ χρόνια και τα Τίρανα είναι πια μια ζωντανή, κοσμοπολίτικη πόλη που αξίζει κανείς να εξερευνήσει.
Read more
Βουκουρέστι

Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι είναι αναμφίβολα το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης. Σε κάθε γωνιά της πόλης που αναπλάθεται ξεφυτρώνουν εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί τέχνης και μουσεία. Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν αυτή την πόλη-διαμάντι και αναζητούν την καλά κρυμμένη προσωπικότητά της. Οι θησαυροί που κρύβει αξίζουν την προσπάθεια να τους αναζητήσει κανείς και είναι σίγουρο ότι αυτό που θα ανακαλύψουν οι επισκέπτες στο τέλος είναι ένας τόπος που διακρίνεται για τη ζεστασιά και τη ζωντάνια του. Καλωσήρθατε στο Βουκουρέστι!
Read more
Τουρίνο

Τουρίνο

Στο Τορίνο το φαγητό είναι εξαιρετικό και το ποτό ακόμη καλύτερο. Κάτω από τις καμάρες στο κέντρο της πόλης θα βρείτε αμέτρητα wine bars, λουσάτα καφέ και άφθονες βιτρίνες. Το Τορίνο είναι επίσης συνώνυμο της Fiat, της Juventus και του ιταλικού κινηματογράφου - μια εκπληκτική μητρόπολη όπου χτίζεται το μέλλον!
Read more
Μόναχο

Μόναχο

Στο Μόναχο οι πολυτελείς αγορές, οι μοδάτοι δρόμοι και τα επιβλητικά κτίρια συνυπάρχουν με τα παραδοσιακά lederhosen, τα χάλκινα πνευστά και τις ρουστίκ μπιραρίες. Οι επισκέπτες μπορούν να αρχίσουν τη μέρα τους με χοιρινό κότσι και ξινολάχανο και να την κλείσουν σε έναν γκουρμέ ναό της γεύσης με λευκά τραπεζομάντιλα. Και επίσης, εδώ κατοικούν οι πιο πρόσχαροι Γερμανοί. Αλλά αναμφίβολα αυτό το έχετε ήδη ανακαλύψει.
Read more
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Read more
Κάιρο

Κάιρο

Το Κάιρο είναι μια πολύβουη, χαοτική πόλη. Αυτή η αίσθηση της αταξίας και της αποδιοργάνωσης αποτελεί μέρος της μαγείας και της ίντριγκας που αποπνέει. Αφήστε στην άκρη το ρολόι και το πρόγραμμά σας και απολαύστε την περιπέτεια που έχει να σας προσφέρει αυτή η πόλη!
Read more
Μπολώνια

Μπολώνια

Πρωτεύουσα της περιφέρειας Emilia Romagna, η Bologna είναι μια πόλη της τέχνης αλλά και πανεπιστημιούπολη. Είναι επίσης πασίγνωστη για την εξαιρετική κουζίνα της. Φιλοξενεί πολύ σημαντικές διεθνείς εμπορικές εκθέσεις - είναι επίσης μία από τις πόλεις όπου χτυπά η καρδιά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Ducati, η Lamborghini και η Maserati γεννήθηκαν στην Bologna ενώ τα κεντρικά γραφεία της Ferrari βρίσκονται στην κοντινή Modena.
Read more
Ρώμη

Ρώμη

Η Ρώμη, η λεγόμενη "Αιώνια Πόλη" αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών για περισσότερα από 2000 χρόνια. Είναι μία από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις στον κόσμο. Συνδυάζει την επιβλητική αρχιτεκτονική με τους έντονους ρυθμούς μιας σύγχρονης πόλης. Η ζωή είναι ωραία και η Ρώμη είναι το σωστό μέρος για να την απολαύσετε. Καταστήματα με δημιουργίες γνωστών ιταλών σχεδιαστών, βελούδινο ιταλικό παγωτό, αυθεντικός καπουτσίνο και εξαιρετικά κρασιά είναι μερικά μόνο από αυτά που έχει να σας προσφέρει η πόλη.
Read more
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Read more
Κρήτη

Κρήτη

Μύθος και πραγματικότητα, παράδοση και σύγχρονος τρόπος ζωής. Η Κρήτη, χάρη στο μοναδικό πάντρεμα αυτών αντιθέσεων, αποτελεί κοσμοπολίτικο κέντρο και έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Ο πολιτισμός, το φυσικό κάλλος και το κλίμα της, ο ζεστός καλοκαιρινός ήλιος και η δροσερή θάλασσα σε συνδυασμό με τους δυναμικούς ανθρώπους της την έχουν αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα τουριστικά κέντρα στην Ελλάδα.
Read more
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Read more
Il Duomo
Μιλάνο, Ιταλία

Il Duomo

Ο καθεδρικός ναός Duomo είναι το σύμβολο του Μιλάνου. Άρχισε να χτίζεται το 1386 και ολοκληρώθηκε 500 χρόνια αργότερα. Πρόκειται για ένα αριστούργημα του ύστερου γοτθικού ρυθμού που ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο γιατί αυτό το στυλ απουσιάζει από την υπόλοιπη Ιταλία.
Bookable
Read more
Φρανκφούρτη

Φρανκφούρτη

Η Φρανκφούρτη δεν είναι μόνο οι απαστράπτοντες ουρανοξύστες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα ακριβά εστιατόρια. Πίσω από το γυαλιστερό αυτό προσωπείο κρύβονται μεσαιωνικές γειτονιές, φιλόξενα πάρκα που είναι τέλεια για πικνίκ και μια ζωή στο ύπαιθρο που κάνει απρόσμενα καλό στην υγεία. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μηλίτη στα διάσημα cider pubs της πόλης.
Read more
Μιλάνο

Μιλάνο

Το Μιλάνο είναι η πρωτεύουσα του design και της υψηλής μόδας. Το πλήθος των καταστημάτων και των trendy μπαρ θα σας ζαλίσει! Το Μιλάνο έχει όμως και τον καθεδρικό ναό Duomo, τον "Μυστικό Δείπνο" του Ντα Βίντσι και τα απλά εστιατόρια στις γειτονιές της πόλης όπου το χαλαρό γεύμα δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει ossobuco και risotto alla milanese.
Read more
Die Residenz
Μόναχο, Γερμανία

Die Residenz

Οι βαυαροί βασιλείς κατοικούσαν στο αναγεννησιακό αυτό ανάκτορο. Η έκθεση περιλαμβάνει θησαυρούς από την περίοδο της μοναρχίας – κοσμήματα, ασημικά και πορσελάνες. Το εκθαμβωτικό στυλ ροκοκό της μικρής αίθουσας θεάτρου και της πινακοθήκης των προγόνων είναι επίσης εντυπωσιακό. Επιπλέον, εδώ βρίσκεται και το Antiquarium, η μεγαλύτερη και ομορφότερη κοσμική αναγεννησιακή αίθουσα βόρεια των Άλπεων. Μην χάσετε το πάρκο Hofgarten.
Read more
Torre Degli Asinelli Και Torre Della Garisenda
Μπολώνια, Ιταλία

Torre Degli Asinelli Και Torre Della Garisenda

Αυτοί οι δύο κεκλιμένοι πύργοι - οι οποίοι κατασκευάστηκαν τον 12o αιώνα - συγκαταλέγονται στα πλέον χαρακτηριστικά σύμβολα της Bologna. Ο Torre degli Asinelli είναι ο ψηλότερος από τους δύο (98 μέτρα). Αξίζει να ανεβείτε στην κορυφή του για να θαυμάσετε την υπέροχη θέα.
Read more
Κοπτικό Κάιρο
Κάιρο, Αίγυπτος

Κοπτικό Κάιρο

Αυτή η συνοικία είναι το κέντρο της χριστιανικής κοινότητας του Καΐρου, καθώς και η παλαιότερη περιοχή της πόλης. Είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον τόπος για να εξερευνήσετε τις αντιθέσεις που γεννά η συμβίωση μιας αρχαίας χριστιανικής κοινότητας με το κυρίαρχο μουσουλμανικό στοιχείο.
Read more
Domus Aurea – Nero’s Golden House
Ρώμη, Ιταλία

Domus Aurea – Nero’s Golden House

Το έτος 64 ο αυτοκράτορας Νέρωνας έκτισε ένα παλάτι που εκτεινόταν σε μήκος 1,5 χιλιομέτρου περίπου, από τον λόφο Palatinο ως τον λόφο Oppio. Το παλάτι ήταν διακοσμημένο με χρυσό, πολύτιμους λίθους και περίτεχνες κατασκευές. Μετά τον θάνατο του Νέρωνα σκεπάστηκε με χώμα για να σβηστεί κάθε ανάμνηση του παράφρονα τυράννου. Ανακαλύφθηκε τυχαία τον 15ο αιώνα και σήμερα μπορείτε να περιηγηθείτε τα 30 από τα 150 υπόγεια δωμάτια του παλατιού.
Bookable
Read more
Σητεία
Κρήτη, Ελληνική Δημοκρατία

Σητεία

Η Σητεία είναι η καλύτερη εκπρόσωπος της ανατολικής Κρήτης: αυθεντική, αναλλοίωτη, φιλόξενη και γραφική. Είναι η πατρίδα του «Ερωτόκριτου» και η ιδανική βάση εξερεύνησης των θέλγητρων του ανατολικότερου τμήματος του νησιού. Η Σητεία σήμερα είναι μια γραφική παραθαλάσσια πόλη με περίπου 11.000 κατοίκους, χτισμένη αμφιθεατρικά γύρω από το όμορφο λιμάνι της. Η πατρίδα του Βιτσέντζου Κορνάρου, που έγραψε το κρητικό έπος «Ερωτόκριτος» έχει διατηρήσει το χρώμα της και τους ήρεμους ρυθμούς της. Διαθέτει έναν όμορφο παραλιακό περίπατο πλάι στις πολύχρωμες βάρκες και τα καΐκια, αλλά και μια μεγάλη αμμουδερή παραλία που κατακλύζεται από ντόπιους και τουρίστες. Το λιμανάκι και ο παραλιακός δρόμος κάθε καλοκαίρι σφύζουν από ζωή καθώς είναι γεμάτα με εστιατόρια, ταβερνάκια, καφετέριες και βέβαια, τα θρυλικά ρακάδικα της πόλης που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη νεολαία.
Read more
Museo di Roma
Ρώμη, Ιταλία

Museo di Roma

Το Museo di Roma φιλοξενεί περίπου 40.000 γλυπτά, πίνακες και ψηφιδωτά που περιγράφουν την ιστορία της Ρώμης από τον Μεσαίωνα ως το 1870. Το μουσείο στεγάζεται στο Palazzo Braschi που κατασκευάστηκε τον 18ο αιώνα. Κατά τη διάρκεια του φασιστικού καθεστώτος ήταν το αρχηγείο του Μουσολίνι. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, 300 οικογένειες βρήκαν καταφύγιο στο παλάτι και πολλές από τις νωπογραφίες καταστράφηκαν από τις φωτιές που άναψαν για να προφυλαχθούν από το κρύο.
Read more