Explore a world of possibilities.

Ρώμη

Ρώμη

Η Ρώμη, η λεγόμενη "Αιώνια Πόλη" αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών για περισσότερα από 2000 χρόνια. Είναι μία από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις στον κόσμο. Συνδυάζει την επιβλητική αρχιτεκτονική με τους έντονους ρυθμούς μιας σύγχρονης πόλης. Η ζωή είναι ωραία και η Ρώμη είναι το σωστό μέρος για να την απολαύσετε. Καταστήματα με δημιουργίες γνωστών ιταλών σχεδιαστών, βελούδινο ιταλικό παγωτό, αυθεντικός καπουτσίνο και εξαιρετικά κρασιά είναι μερικά μόνο από αυτά που έχει να σας προσφέρει η πόλη.
Read more
Κάιρο

Κάιρο

Το Κάιρο είναι μια πολύβουη, χαοτική πόλη. Αυτή η αίσθηση της αταξίας και της αποδιοργάνωσης αποτελεί μέρος της μαγείας και της ίντριγκας που αποπνέει. Αφήστε στην άκρη το ρολόι και το πρόγραμμά σας και απολαύστε την περιπέτεια που έχει να σας προσφέρει αυτή η πόλη!
Read more
Κρήτη

Κρήτη

Μύθος και πραγματικότητα, παράδοση και σύγχρονος τρόπος ζωής. Η Κρήτη, χάρη στο μοναδικό πάντρεμα αυτών αντιθέσεων, αποτελεί κοσμοπολίτικο κέντρο και έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Ο πολιτισμός, το φυσικό κάλλος και το κλίμα της, ο ζεστός καλοκαιρινός ήλιος και η δροσερή θάλασσα σε συνδυασμό με τους δυναμικούς ανθρώπους της την έχουν αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα τουριστικά κέντρα στην Ελλάδα.
Read more
Μπολώνια

Μπολώνια

Πρωτεύουσα της περιφέρειας Emilia Romagna, η Bologna είναι μια πόλη της τέχνης αλλά και πανεπιστημιούπολη. Είναι επίσης πασίγνωστη για την εξαιρετική κουζίνα της. Φιλοξενεί πολύ σημαντικές διεθνείς εμπορικές εκθέσεις - είναι επίσης μία από τις πόλεις όπου χτυπά η καρδιά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Ducati, η Lamborghini και η Maserati γεννήθηκαν στην Bologna ενώ τα κεντρικά γραφεία της Ferrari βρίσκονται στην κοντινή Modena.
Read more
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Read more
Τίρανα

Τίρανα

Τα Τίρανα θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούν διασταύρωση της Δυτικής Ευρώπης και της Ρωσίας, με μια δόση Μέσης Ανατολής. Η πόλη έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το πρόσφατο ταραγμένο παρελθόν της και αναδεικνύεται πλέον σε κόσμημα της Ανατολικής Ευρώπης. Ο πληθυσμός της έχει σχεδόν διπλασιαστεί τα τελευταία οκτώ χρόνια και τα Τίρανα είναι πια μια ζωντανή, κοσμοπολίτικη πόλη που αξίζει κανείς να εξερευνήσει.
Read more
Αθήνα

Αθήνα

Από όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, η Αθήνα είναι κατά πάσα πιθανότητα εκείνη που το πρόσωπό της έχει αλλάξει περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, ακόμα κι αν η Αθήνα έχει πλέον μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονο μητρόπολη, εξακολουθεί να διατηρεί κάτι από τον παλιό της χαρακτήρα. Εδώ η αρχαιότητα συναντά το μέλλον και τα αρχαία μνημεία συνθέτουν το υπόβαθρο μιας νέας, πιο σύγχρονης Αθήνα - και είναι αυτές ακριβώς οι αντιθέσεις που κάνουν αυτή την πόλη ένα συναρπαστικό μέρος να εξερευνήσει κανείς.
Read more
Νεάπολη

Νεάπολη

Η Νάπολη, με πληθυσμό ενός εκατομμυρίου κατοίκων, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ιταλία. Η θέση της είναι μοναδική - με θέα στον κόλπο της Νάπολης και τα τρία νησιά του, Capri, Ischia και Procida. Πάνω από την πόλη υψώνεται ο Βεζούβιος, ένα τεράστιο ηφαίστειο η φοβερή έκρηξη του οποίου το 79 π.Χ. κατέστρεψε την Πομπηία και την Ηράκλεια. Σήμερα οι πόλεις αυτές που έχουν ανασκαφεί από τους αρχαιολόγους μαρτυρούν τη λαμπρότητα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η τελευταία έκρηξη του Βεζούβιου ήταν το 1944.
Read more
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Read more
Λαμέτζια Τέρμε

Λαμέτζια Τέρμε

Η Lamezia Terme είναι μια πόλη που χρονολογείται από το 1968. Προέκυψε από τη συνένωση τριών πόλεων στην επαρχία του Catanzaro. Βρίσκεται στην κεντρική Καλαβρία, σε μια περιοχή γνωστή για τα όμορφα τοπία της. Η πόλη οριοθετείται από τους βράχους της Τυρρηνικής ακτής και τις αμμοθίνες του Ιονίου πελάγους και βρίσκεται νοτίως του όρους Σίλα, μιας αλπικής οροσειράς στην καρδιά της Μεσογείου.
Read more
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Read more
Domus Aurea – Nero’s Golden House
Ρώμη, Ιταλία

Domus Aurea – Nero’s Golden House

Το έτος 64 ο αυτοκράτορας Νέρωνας έκτισε ένα παλάτι που εκτεινόταν σε μήκος 1,5 χιλιομέτρου περίπου, από τον λόφο Palatinο ως τον λόφο Oppio. Το παλάτι ήταν διακοσμημένο με χρυσό, πολύτιμους λίθους και περίτεχνες κατασκευές. Μετά τον θάνατο του Νέρωνα σκεπάστηκε με χώμα για να σβηστεί κάθε ανάμνηση του παράφρονα τυράννου. Ανακαλύφθηκε τυχαία τον 15ο αιώνα και σήμερα μπορείτε να περιηγηθείτε τα 30 από τα 150 υπόγεια δωμάτια του παλατιού.
Bookable
Read more
Ρόδος

Ρόδος

Η Ρόδος, το μαργαριτάρι της Μεσογείου όπως συνηθίζεται να λέγεται, είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί που συνδυάζει μοναδική φυσική ομορφιά, αρχαιολογικό πλούτο, σπουδαίες παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή. Ένας τόπος για όλους: νεανικός και οικογενειακός, ρομαντικός και σύγχρονος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ρόδος είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου!
Read more
Κέρκυρα

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα, φερώνυμη πρωτεύουσα του νησιού, είναι μια όμορφη, κομψή και γοητευτική πόλη. Είναι επίσης μία από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες νησιών σε ολόκληρη την Ελλάδα και εκσυγχρονίστηκε σε μεγάλο βαθμό με την ευκαιρία της συνόδου κορυφής της ΕΕ το 1994. Η αρχιτεκτονική της πόλης έχει σαφέστατες γαλλικές, ιταλικές και βρετανικές επιρροές, ωστόσο διατηρεί μια αίσθηση σύγχρονης Ελλάδας, ένας συνδυασμός που την κάνει ακαταμάχητη στα μάτια του επισκέπτη.
Read more
Τζαμί Του Ετ’χεμ Μπέη
Τίρανα, Αλβανία

Τζαμί Του Ετ’χεμ Μπέη

Αυτό το μικρό, καλαίσθητο τζαμί είναι ένα από τα πιο παλιά κτίρια που διατηρούνται ως σήμερα στα Τίρανα. Πολλοί από τους λατρευτικούς χώρους διαφόρων θρησκειών καταστράφηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1960, όταν η Αλβανία κηρύχθηκε αθεϊστική χώρα.
Read more
Αρχαία Αγορά
Αθήνα, Ελληνική Δημοκρατία

Αρχαία Αγορά

Η αρχαία αγορά ήταν και οικονομικό και πολιτικό κέντρο. Εδώ κυριαρχούν η Στοά του Αττάλου και ο Ναός του Ηφαίστου (ή Θησείο), που ήταν αφιερωμένος στο θεό της φωτιάς και της μεταλλουργίας, αλλά και στον Θησέα, έναν από τους ήρωες της ελληνικής μυθολογίας.
Bookable
Read more
Χανιά
Κρήτη, Ελληνική Δημοκρατία

Χανιά

Τα Χανιά ή «Βενετία της Ανατολής» είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, χτισμένη στη θέση της αρχαίας Κυδωνίας. Το ιδιαίτερο χρώμα της παλιάς πόλης με την κληρονομιά όλων των πολιτισμών που πέρασαν από εδώ, το εμβληματικό ενετικό λιμάνι και τα μοναδικά αρχιτεκτονικά μνημεία, έχουν καθιερώσει τα Χανιά ως έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Κρήτη. Τα Χανιά είναι χτισμένα στη θέση της Κυδωνίας, μιας αρχαίας πόλης που σύμφωνα με τον μύθο ιδρύθηκε στα προϊστορικά χρόνια από τον Κύδωνα, γιο του Ερμή κατά τη μία εκδοχή ή του Απόλλωνα κατά την άλλη. Στην Κυδωνία αναφέρεται και ο Όμηρος που την χαρακτηρίζει ως μια «σπουδαία» πόλη της Κρήτης. Τα Χανιά έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το ιστορικό τους πρόσωπο και το αυθεντικό τους χρώμα και να το ισορροπήσουν με την έντονη ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων. Είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας που δικαίως χαρακτηρίστηκε ως «Βενετία της Ανατολής», η οποία κρατά ζωντανό το αποτύπωμα των διαφόρων πολιτισμών που πέρασαν εδώ στην πάροδο των αιώνων. Τις τελευταίες δεκαετίες τα Χανιά αναδείχτηκαν ως μια από τις πιο αναπτυσσόμενες τουριστικά πόλεις της Κρήτης. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το ενετικό λιμάνι και τα στενά της παλιάς πόλης κατακλύζονται από επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Read more