Explore a world of possibilities.

Μόναχο

Μόναχο

Στο Μόναχο οι πολυτελείς αγορές, οι μοδάτοι δρόμοι και τα επιβλητικά κτίρια συνυπάρχουν με τα παραδοσιακά lederhosen, τα χάλκινα πνευστά και τις ρουστίκ μπιραρίες. Οι επισκέπτες μπορούν να αρχίσουν τη μέρα τους με χοιρινό κότσι και ξινολάχανο και να την κλείσουν σε έναν γκουρμέ ναό της γεύσης με λευκά τραπεζομάντιλα. Και επίσης, εδώ κατοικούν οι πιο πρόσχαροι Γερμανοί. Αλλά αναμφίβολα αυτό το έχετε ήδη ανακαλύψει.
Read more
Κρήτη

Κρήτη

Μύθος και πραγματικότητα, παράδοση και σύγχρονος τρόπος ζωής. Η Κρήτη, χάρη στο μοναδικό πάντρεμα αυτών αντιθέσεων, αποτελεί κοσμοπολίτικο κέντρο και έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Ο πολιτισμός, το φυσικό κάλλος και το κλίμα της, ο ζεστός καλοκαιρινός ήλιος και η δροσερή θάλασσα σε συνδυασμό με τους δυναμικούς ανθρώπους της την έχουν αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα τουριστικά κέντρα στην Ελλάδα.
Read more
Μιλάνο

Μιλάνο

Το Μιλάνο είναι η πρωτεύουσα του design και της υψηλής μόδας. Το πλήθος των καταστημάτων και των trendy μπαρ θα σας ζαλίσει! Το Μιλάνο έχει όμως και τον καθεδρικό ναό Duomo, τον "Μυστικό Δείπνο" του Ντα Βίντσι και τα απλά εστιατόρια στις γειτονιές της πόλης όπου το χαλαρό γεύμα δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει ossobuco και risotto alla milanese.
Read more
Λισαβόνα

Λισαβόνα

Η Λισσαβόνα λιάζεται αντανακλώντας τον ποταμό Τάγο (Tejo, προφέρεται Τέζου) και δεν αργεί να σαγηνεύσει τον επισκέπτη της. Η μίξη ιστορίας και μοντέρνου, μικρής πόλης και μητρόπολης, παλαιού και απαστράπτοντος νέου, είναι ακαταμάχητη. Προσθέστε τα τέλεια ψώνια, τη νυχτερινή ζωή που πάει έως το πρωί χωρίς ανασφάλεια και τα εστιατόρια με το καλύτερο ψάρι της Ευρώπης, και θα έχετε την πλήρη εικόνα της πόλης.
Read more
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Read more
Παλέρμο

Παλέρμο

Το Παλέρμο είναι ένας πραγματικός κρυφός θησαυρός! Μετά από πολλά χρόνια κάτω από τον ζυγό της μαφίας και της φτώχειας, η πόλη διεκδικεί και πάλι τη θέση της ανάμεσα στα πολιτιστικά κέντρα της Ευρώπης. Το Παλέρμο είναι γεμάτο αξιοθέατα και θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε, από μπαρόκ εκκλησίες ως σύγχρονα εστιατόρια σικελικής κουζίνας.
Read more
Κάιρο

Κάιρο

Το Κάιρο είναι μια πολύβουη, χαοτική πόλη. Αυτή η αίσθηση της αταξίας και της αποδιοργάνωσης αποτελεί μέρος της μαγείας και της ίντριγκας που αποπνέει. Αφήστε στην άκρη το ρολόι και το πρόγραμμά σας και απολαύστε την περιπέτεια που έχει να σας προσφέρει αυτή η πόλη!
Read more
Λαμέτζια Τέρμε

Λαμέτζια Τέρμε

Η Lamezia Terme είναι μια πόλη που χρονολογείται από το 1968. Προέκυψε από τη συνένωση τριών πόλεων στην επαρχία του Catanzaro. Βρίσκεται στην κεντρική Καλαβρία, σε μια περιοχή γνωστή για τα όμορφα τοπία της. Η πόλη οριοθετείται από τους βράχους της Τυρρηνικής ακτής και τις αμμοθίνες του Ιονίου πελάγους και βρίσκεται νοτίως του όρους Σίλα, μιας αλπικής οροσειράς στην καρδιά της Μεσογείου.
Read more
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Read more
Κατάνια

Κατάνια

Η Κατάνια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Σικελία. Στα δυτικά της βρίσκεται η Αίτνα και στα ανατολικά της η Μεσόγειος. Είναι μια πολύ ζωντανή πόλη με μπαρ, καφέ, αρκετή φασαρία από τις κόρνες των αυτοκινήτων και στενά δρομάκια. Οι επισκέπτες που αναζητούν λίγη δροσιά μπορούν να βρουν καταφύγιο στα γύρω ορεινά χωριά ή να κατευθυνθούν προς τη θάλασσα για ένα ωραίο μπάνιο.
Read more
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Read more
Basilica Di San Nicola
Μπάρι, Ιταλία

Basilica Di San Nicola

Η βασιλική ανεγέρθηκε στο διάστημα 1087 - 1197. Εκεί φυλάσσονταν ανέκαθεν τα λείψανα του Αγίου Νικολάου (San Nicola ή Santa Klaus). Είναι και καθολική και ορθόδοξη εκκλησία και αυτός είναι ένας λόγος που δέχεται πολλούς πιστούς προσκυνητές από όλον τον κόσμο στη γιορτή του αγίου.
Read more
Ρόδος

Ρόδος

Η Ρόδος, το μαργαριτάρι της Μεσογείου όπως συνηθίζεται να λέγεται, είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί που συνδυάζει μοναδική φυσική ομορφιά, αρχαιολογικό πλούτο, σπουδαίες παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή. Ένας τόπος για όλους: νεανικός και οικογενειακός, ρομαντικός και σύγχρονος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ρόδος είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου!
Read more
Μπάρι

Μπάρι

Το Μπάρι είναι μια πόλη της ναυτιλίας και του εμπορίου. Είναι η πρωτεύουσα της Απουλίας και η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της νότιας Ιταλίας. Γνώρισε μεγάλη βιομηχανική ανάπτυξη στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα και σήμερα διαθέτει μια πολύ σημαντική εμπορική έκθεση, τη μεγαλύτερη στον Νότο της Ιταλίας. Οι τουρίστες επισκέπτονται το Μπάρι για τα ιστορικά του κτίρια, τα έργα τέχνης και το γοητευτικό του κέντρο, αλλά και για τις γύρω παραλίες.
Read more
Fundação Gulbenkian
Λισαβόνα, Πορτογαλία

Fundação Gulbenkian

Το μεγαλύτερο πολιτιστικό ίδρυμα της Πορτογαλίας ιδρύθηκε το 1955, όταν ο Calouste Gulbenkian, ο αρμένιος εκατομμυριούχος των πετρελαίων δώρισε την περιουσία του στη χώρα που τον φιλοξένησε κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το μουσείο που στεγάζει τις εκτενείς συλλογές, κατασκευασμένο το 1969, είναι μέρος ενός ευρύτερου συμπλέγματος που περιλαμβάνει αίθουσες συναυλιών, ένα πάρκο, εστιατόρια και ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης.
Read more
Castel Del Monte
Μπάρι, Ιταλία

Castel Del Monte

70 χλμ. από το κέντρο του Bari αυτό το μοναδικό μεσαιωνικό κτίσμα βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου της Murgia, στα 540 μέτρα υψόμετρο και 18 χλμ. από την Andria. Εικάζεται ότι χρησιμοποιούνταν από τον Frederick II ως κυνηγετική κατοικία στο διάστημα 1229 - 1249 και θεωρείται πλέον εθνικό μνημείο.
Read more
Pinacoteca di Brera
Μιλάνο, Ιταλία

Pinacoteca di Brera

Το Μιλάνο, αν και δεν έχει το πλήθος των έργων τέχνης που μπορεί κανείς να θαυμάσει στη Βενετία και τη Φλωρεντία, τις ανταγωνίζεται επάξια. Η Pinacoteca Di Brera είναι το μεγαλύτερο μουσείο τέχνης της πόλης, με έργα των Mantegna, Giovanni Bellini, Bramante και Caravaggio, μεταξύ άλλων.
Bookable
Read more
Άγιος Νικόλαος
Κρήτη, Ελληνική Δημοκρατία

Άγιος Νικόλαος

Ο Άγιος Νικόλαος είναι μία από τις γραφικότερες πόλεις της ανατολικής Κρήτης και πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου. Απολαμβάνει στρατηγική θέση στον κόλπο του Μεραμπέλλου και το καλοκαίρι μετατρέπεται σε κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο. Ο Άγιος Νικόλαος άρχισε να αναπτύσσεται τουριστικά ήδη από τη δεκαετία του ’60 και έτσι σήμερα είναι ένα κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του «Αγίου» όπως αποκαλούν οι ντόπιοι την πόλη, είναι η λίμνη Βουλισμένη όπου σύμφωνα με τους αρχαίους μύθους λουζόταν η Άρτεμη και η Αθηνά, αλλά και τα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια που αναπτύσσονται περιμετρικά του μικρού λιμανιού αλλά και στα ανηφορικά δρομάκια της πόλης. Η πόλη ζει κυρίως από τον τουρισμό, αλλά παρά την τουριστική της ανάπτυξη δεν έχει χάσει τον γραφικό της χαρακτήρα. Κάθε καλοκαίρι το λιμανάκι και η λίμνη, γεμάτα με εστιατόρια, καφέ και εμπορικά καταστήματα, γίνονται αγαπημένο σουλάτσο ντόπιων και επισκεπτών. Στα ανατολικά της λίμνης, βρίσκεται και ένα άλλο δημοφιλές σημείο του Αγίου Νικολάου, η παραλία Κιτροπλατεία, για βουτιές «εντός» πόλης, κατά μήκος της οποίας υπάρχουν πολλά καλά ουζερί και καφέ με θέα τη θάλασσα.
Read more
Museo Civico Belliniano
Κατάνια, Ιταλία

Museo Civico Belliniano

Ο πιο διάσημος συνθέτης της Σικελίας ήταν ο Vincenzo Bellini (1801-1835), ο οποίος γεννήθηκε στην Κατάνια. Οι όπερές του Norma, La Straniera και Sonnambula είναι γνωστές σε όλον τον κόσμο. Το μουσείο Museo Cicico Belliniani που τιμά αυτόν τον εξαιρετικό συνθέτη είναι ένα από τα ωραιότερα της Κατάνια.
Read more
Φαληράκι
Ρόδος, Ελληνική Δημοκρατία

Φαληράκι

Το ιδανικό μέρος για άγρυπνες μέρες και νύχτες. Γεμάτη τουρίστες κάθε χρόνο, με πολλά κλαμπ, beach bar, μεγάλα ξενοδοχεία, ένα μεγάλο υδροψυχαγωγικό πάρκο (water park), bungee jumping, γήπεδα τένις και σπουδαίες παραλίες. Ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος μόλις 12 χλμ. μακριά από το κέντρο της πόλης.
Read more