Explore a world of possibilities.

Αθήνα

Αθήνα

Από όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, η Αθήνα είναι κατά πάσα πιθανότητα εκείνη που το πρόσωπό της έχει αλλάξει περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, ακόμα κι αν η Αθήνα έχει πλέον μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονο μητρόπολη, εξακολουθεί να διατηρεί κάτι από τον παλιό της χαρακτήρα. Εδώ η αρχαιότητα συναντά το μέλλον και τα αρχαία μνημεία συνθέτουν το υπόβαθρο μιας νέας, πιο σύγχρονης Αθήνα - και είναι αυτές ακριβώς οι αντιθέσεις που κάνουν αυτή την πόλη ένα συναρπαστικό μέρος να εξερευνήσει κανείς.
Read more
Μιλάνο

Μιλάνο

Το Μιλάνο είναι η πρωτεύουσα του design και της υψηλής μόδας. Το πλήθος των καταστημάτων και των trendy μπαρ θα σας ζαλίσει! Το Μιλάνο έχει όμως και τον καθεδρικό ναό Duomo, τον "Μυστικό Δείπνο" του Ντα Βίντσι και τα απλά εστιατόρια στις γειτονιές της πόλης όπου το χαλαρό γεύμα δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει ossobuco και risotto alla milanese.
Read more
Τίρανα

Τίρανα

Τα Τίρανα θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούν διασταύρωση της Δυτικής Ευρώπης και της Ρωσίας, με μια δόση Μέσης Ανατολής. Η πόλη έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το πρόσφατο ταραγμένο παρελθόν της και αναδεικνύεται πλέον σε κόσμημα της Ανατολικής Ευρώπης. Ο πληθυσμός της έχει σχεδόν διπλασιαστεί τα τελευταία οκτώ χρόνια και τα Τίρανα είναι πια μια ζωντανή, κοσμοπολίτικη πόλη που αξίζει κανείς να εξερευνήσει.
Read more
Μπολώνια

Μπολώνια

Πρωτεύουσα της περιφέρειας Emilia Romagna, η Bologna είναι μια πόλη της τέχνης αλλά και πανεπιστημιούπολη. Είναι επίσης πασίγνωστη για την εξαιρετική κουζίνα της. Φιλοξενεί πολύ σημαντικές διεθνείς εμπορικές εκθέσεις - είναι επίσης μία από τις πόλεις όπου χτυπά η καρδιά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Ducati, η Lamborghini και η Maserati γεννήθηκαν στην Bologna ενώ τα κεντρικά γραφεία της Ferrari βρίσκονται στην κοντινή Modena.
Read more
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Read more
Τουρίνο

Τουρίνο

Στο Τορίνο το φαγητό είναι εξαιρετικό και το ποτό ακόμη καλύτερο. Κάτω από τις καμάρες στο κέντρο της πόλης θα βρείτε αμέτρητα wine bars, λουσάτα καφέ και άφθονες βιτρίνες. Το Τορίνο είναι επίσης συνώνυμο της Fiat, της Juventus και του ιταλικού κινηματογράφου - μια εκπληκτική μητρόπολη όπου χτίζεται το μέλλον!
Read more
Βουκουρέστι

Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι είναι αναμφίβολα το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης. Σε κάθε γωνιά της πόλης που αναπλάθεται ξεφυτρώνουν εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί τέχνης και μουσεία. Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν αυτή την πόλη-διαμάντι και αναζητούν την καλά κρυμμένη προσωπικότητά της. Οι θησαυροί που κρύβει αξίζουν την προσπάθεια να τους αναζητήσει κανείς και είναι σίγουρο ότι αυτό που θα ανακαλύψουν οι επισκέπτες στο τέλος είναι ένας τόπος που διακρίνεται για τη ζεστασιά και τη ζωντάνια του. Καλωσήρθατε στο Βουκουρέστι!
Read more
Μόναχο

Μόναχο

Στο Μόναχο οι πολυτελείς αγορές, οι μοδάτοι δρόμοι και τα επιβλητικά κτίρια συνυπάρχουν με τα παραδοσιακά lederhosen, τα χάλκινα πνευστά και τις ρουστίκ μπιραρίες. Οι επισκέπτες μπορούν να αρχίσουν τη μέρα τους με χοιρινό κότσι και ξινολάχανο και να την κλείσουν σε έναν γκουρμέ ναό της γεύσης με λευκά τραπεζομάντιλα. Και επίσης, εδώ κατοικούν οι πιο πρόσχαροι Γερμανοί. Αλλά αναμφίβολα αυτό το έχετε ήδη ανακαλύψει.
Read more
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Read more
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Βυζαντινές εκκλησίες, ρωμαϊκά οικοδομήματα, οθωμανικά μνημεία, μοντέρνα αρχιτεκτονική, έντονη νυχτερινή ζωή και καταπληκτικές παραλίες-αυτά είναι τα στοιχεία που απαρτίζουν το ψηφιδωτό που λέγεται Θεσσαλονίκη. Η πόλη της Θεσσαλονίκης, η δεύτερη μεγαλύτερη της Ελλάδας, συνδυάζει 2.320 χρόνια ιστορίας με όλες τις παροχές και δυνατότητες ψυχαγωγίας που μπορεί να προσφέρει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη στον επισκέπτη.
Read more
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Read more
Pinacoteca di Brera
Μιλάνο, Ιταλία

Pinacoteca di Brera

Το Μιλάνο, αν και δεν έχει το πλήθος των έργων τέχνης που μπορεί κανείς να θαυμάσει στη Βενετία και τη Φλωρεντία, τις ανταγωνίζεται επάξια. Η Pinacoteca Di Brera είναι το μεγαλύτερο μουσείο τέχνης της πόλης, με έργα των Mantegna, Giovanni Bellini, Bramante και Caravaggio, μεταξύ άλλων.
Bookable
Read more
Φρανκφούρτη

Φρανκφούρτη

Η Φρανκφούρτη δεν είναι μόνο οι απαστράπτοντες ουρανοξύστες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα ακριβά εστιατόρια. Πίσω από το γυαλιστερό αυτό προσωπείο κρύβονται μεσαιωνικές γειτονιές, φιλόξενα πάρκα που είναι τέλεια για πικνίκ και μια ζωή στο ύπαιθρο που κάνει απρόσμενα καλό στην υγεία. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μηλίτη στα διάσημα cider pubs της πόλης.
Read more
Λισαβόνα

Λισαβόνα

Η Λισσαβόνα λιάζεται αντανακλώντας τον ποταμό Τάγο (Tejo, προφέρεται Τέζου) και δεν αργεί να σαγηνεύσει τον επισκέπτη της. Η μίξη ιστορίας και μοντέρνου, μικρής πόλης και μητρόπολης, παλαιού και απαστράπτοντος νέου, είναι ακαταμάχητη. Προσθέστε τα τέλεια ψώνια, τη νυχτερινή ζωή που πάει έως το πρωί χωρίς ανασφάλεια και τα εστιατόρια με το καλύτερο ψάρι της Ευρώπης, και θα έχετε την πλήρη εικόνα της πόλης.
Read more
Συνοικία Λιπσκάνι
Βουκουρέστι, Ρουμανία

Συνοικία Λιπσκάνι

Η συνοικία Λιπσκάνι, το ιστορικό κέντρο του Βουκουρεστίου, διατηρεί τη γοητεία της παλιάς πόλης, μια γοητεία σχεδόν ακαταμάχητη! Περικλείεται από τις λεωφόρους Calea Victoriei, Bratianu, Regina Elisabeta και τον ποταμό Ντιμπόβιτσα και στα δαιδαλώδη δρομάκια της θα βρείτε πολλές αγορές με αντίκες, μικρά μαγαζάκια που ξεχειλίζουν από παλαιά διακοσμητικά αντικείμενα και ορισμένα από τα πιο ελκυστικά εστιατόρια και μπαρ της πόλης.
Bookable
Read more
Λευκός Πύργος
Θεσσαλονίκη, Ελληνική Δημοκρατία

Λευκός Πύργος

Σύμβολο της Θεσσαλονίκης και σημείο αναφοράς για ντόπιους και επισκέπτες. Ορθώνεται πλάι στην παραλία της πόλης, σιωπηλός μάρτυρας του παρελθόντος. Κατά τον 19ο αιώνα ήταν φυλακή. Σήμερα λειτουργεί ως μουσείο τέχνης και ιστορίας.
Read more
Schloss Nymphenburg
Μόναχο, Γερμανία

Schloss Nymphenburg

Ένα μπαρόκ θερινό ανάκτορο του 1757 με πλούσια διακοσμημένα ροκοκό δωμάτια και την "Πινακοθήκη των ωραίων γυναικών" του Βασιλέα Λουδοβίκου Α΄. Στο μεγάλο πάρκο υπάρχουν διάφορα μικρότερα κτίρια και κιόσκια. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε τα μουσεία πορσελάνης και βιολογίας, καθώς και ένα εξωτικό θερμοκήπιο και το καφέ του.
Read more
Alte Oper
Φρανκφούρτη, Γερμανία

Alte Oper

Η πλούσια διακοσμημένη αναγεννησιακή όπερα καταστράφηκε πλήρως κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η σημερινή της πρόσοψη είναι ανακατασκευασμένη και το εσωτερικό είναι εντελώς σύγχρονο. Στον τρίτο όροφο θα βρείτε ένα εστιατόριο και ένα μπαρ με βεράντα, που μένει ανοικτό έως αργά.
Read more