Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Srđ berg
Dubrovnik, Kroatië

Srđ berg

Vanaf de top van de Srd-berg heb je zonder twijfel het beste uitzicht over Dubrovnik en omgeving. De kabelbaan van Dubrovnik werd gebouwd in 1969 en werd gretig gebruikt door miljoenen bezoekers die wilden genieten van de meest adembenemende panoramische uitzichten. Op een heldere dag kun je tot 60 km zien. Om deze reden werd het naburige keizerlijke fort strategisch gebouwd op deze bevoorrechte plek, in het begin van de 19e eeuw. Het is ook mogelijk om er te komen met de auto of te voet. Hoe je er ook komt, je wordt beloond met een fantastisch uitzicht!
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Nationaal park Sila
Lamezia Terme, Italië

Nationaal park Sila

Nationaal park Sila omarmt het uitgestrekte en pittoreske Sila-plateau omarmt. Het onthult een betoverend tafereel van dichte bossen, ongerepte meren en glooiende heuvels, die zowel natuurliefhebbers, wandelaars als buitenliefhebbers betoveren. Het park is een toevluchtsoord voor zomeravonturen en lokt met prachtige wandelpaden, mountainbikeroutes, paardrijtochten en ontspannen wandelingen langs de betoverende meren, die iedereen uitnodigen om te genieten van de natuurlijke allure.
Lees meer
Etnografisch Museum Rupe
Dubrovnik, Kroatië

Etnografisch Museum Rupe

Het Etnografisch Museum is gevestigd in een oude graanschuur uit de 16e eeuw, waar je kunt zien hoeveel aandacht de inwoners van Dubrovnik hebben besteed aan de opslag van graan. De Republiek Dubrovnik bewaarde alle staatsreserves van tarwe, gerst en gierst in diepe silo's, genaamd “rupe”, uitgehouwen uit steen en bedekt met een waterdicht materiaal dat het graan op een temperatuur van 17°C hield. De traditionele plattelandseconomie en architectuur van de regio Dubrovnik bevindt zich op de eerste verdieping. Volkskostuums en handwerk van textiel zijn te zien op de 2e verdieping.
Lees meer
La Sagrada Família
Barcelona, Spanje

La Sagrada Família

Antoni Gaudi's ambitieuze project blijft tot op de dag van vandaag onvoltooid, wat geenszins zijn enorme populariteit wegneemt, met bijna 4,5 miljoen bezoekers per jaar. De Basílica de la Sagrada Família, of kortweg La Sagrada Família, is een grote onvoltooide rooms-katholieke kleine basiliek die wordt beschouwd als het beste voorbeeld van modernistische architectuur. Dit meesterwerk is zorgvuldig vervaardigd om het christelijk geloof te belichamen door middel van compositie, beeldhouwkunst en een individualistisch, ongebruikelijk ontwerp. Het is het soort aantrekkingskracht dat je moet ervaren om het te geloven. Rondleidingen en audiotours zijn beschikbaar in verschillende talen.
Bookable
Lees meer