Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Strandleven
Bodrum, Turkije

Strandleven

De stranden rond het schiereiland Bodrum bieden uitstekende mogelijkheden om te duiken en te snorkelen. Met zwemboten of dolmuş is het een fluitje van een cent om ze te bereiken. Bagla, gelegen op 14 km van Bodrum aan de zuidkust, heeft fijne zandstranden, terwijl Gümbet, ongeveer 3 km ten westen van Bodrum, vaak de favoriete bestemming is voor windsurfers. Aan de westkust vind je uitnodigende stranden bij Akyar, Turgutreis, Gümüşlük en Yalıkavak. Dit zijn stuk voor stuk schilderachtige dorpjes vol charmante visrestaurants en populaire ankerplaatsen voor zeilers. Mis ook de baai van Kara Ada (Black Island) niet, waar je grotten vindt met warmwaterbronnen.
Lees meer
Cyprys klassieke motorfietsen museum
Cyprus, Cyprus

Cyprys klassieke motorfietsen museum

Stap in de fascinerende wereld van vintage motorfietsen in het Cyprus Classic Motorcycle Museum, gelegen in het oude centrum van Nicosia. Deze indrukwekkende collectie, opgericht door Andreas Nicolaou, toont meer dan 150 modellen motorfietsen uit de periode 1914 tot 1983. Het museum is een bewijs van de passie en toewijding van de oprichter, die jarenlang heeft gewerkt aan het verzamelen van enkele van de meest historisch belangrijke motoren van het eiland. Terwijl je het museum verkent, kom je boeiende exposities tegen, zoals motorfietsen van de presidentiële garde van aartsbisschop Makarios, de motor die EOKA-strijder Stylianos Lenas gebruikte om wapens en munitie te vervoeren, en de motorfiets van de eerste kampioen op Cyprus, de Turks-Cyprioot Zeki Isa. Je vindt er ook militaire motorfietsen die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden gebruikt.
Lees meer
Fasouri Watermania
Cyprus, Cyprus

Fasouri Watermania

Fasouri Watermania, het grootste waterpark op Cyprus, biedt een verfrissende ontsnapping aan de warme zomerdagen op het eiland. Met een breed scala aan wateractiviteiten voor alle leeftijden, beschikt het park over tientallen spannende glijbanen, een lazy river en het grootste golfslagbad van het land. Naast waterattracties kunnen bezoekers genieten van een massage, genieten van een visspabehandeling of een tijdelijke tatoeage krijgen als aandenken aan hun bezoek. Het park staat bekend om zijn netheid, gezinsvriendelijke sfeer en gastvrije personeel. Meerdere restaurants en snackbars bieden een verscheidenheid aan eetgelegenheden, en voor extra veiligheid kunnen reddingsvesten worden gehuurd. Fasouri Watermania is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag en is een bestemming die je niet mag missen voor een leuke dag vol wateravonturen en onvergetelijke herinneringen.
Bookable
Lees meer
Tempel van Apollo in Didyma
Bodrum, Turkije

Tempel van Apollo in Didyma

Zelfs als oude ruïnes niet jouw ding zijn, is een uitstapje naar een archeologische vindplaats de omweg waard. De reis voert je door het schilderachtige platteland, langs kleine steden en dorpen die anders misschien aan je aandacht zouden ontsnappen. Op slechts een paar kilometer van het vakantieoord Altinkum, in Yenihisar, vind je Didyma, de thuisbasis van een grote tempel gewijd aan Apollo. Didyma was meer dan een religieuze plaats; het orakel evenaarde de faam van Delphi. Terwijl de oorspronkelijke tempel rond 400 voor Christus door de Perzen werd verwoest, stammen de bestaande ruïnes uit de Romeinse tijd. De overblijfselen van 120 zuilen getuigen van de ooit monumentale omvang van de tempel.
Lees meer