Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Natuurpark Montes de Malaga
Málaga, Spanje

Natuurpark Montes de Malaga

Het is vernoemd naar de Montes de Malaga-bergketen, gelegen op slechts 5 km van de stad Málaga. Dit natuurpark wordt gekenmerkt door ruige massieven en steile hellingen, waardoor een prachtig landschap ontstaat. Bezoekers kunnen genieten van de schoonheid van het prachtige dennenbos, dat een leefgebied biedt voor talrijke roofvogels. Het park biedt ook een gevarieerd aanbod aan flora, wat uitnodigt tot verkenning over de gemarkeerde paden. Daarnaast kunnen bezoekers zich verdiepen in het culturele erfgoed van het gebied via het etnografisch museum in het park.
Lees meer
MACA Museum
Alicante, Spanje

MACA Museum

Museum voor Hedendaagse Kunst "MACA" is gehuisvest in het oudste nog bestaande burgergebouw van de stad. Het heeft de barokstijl en dateert uit 1685 en ligt naast de basiliek van Santa Maria. Het museum is heropend na een jaar van werkzaamheden om de faciliteiten te verbeteren en uit te breiden naar 4.700 m2, met als doel een belangrijke collectie 20e-eeuwse kunst te huisvesten, meestal bestaande uit werken geschonken door Eusebio Sempere. In dit museum vinden ook veel verschillende soorten evenementen plaats.
Lees meer
SKI plus CITY Pass
Innsbruck, Oostenrijk

SKI plus CITY Pass

Wat de winterervaring in het skigebied van Innsbruck zo aangenaam maakt, is de geslaagde harmonie tussen stad en berg. Het plezier van skiën ontmoet de flair van de stad, en glijden door de diepe sneeuw ontmoet dansen door de straten. Sinds het winterseizoen 2019/2020 maakt de SKI plus CITY Pass het mogelijk om al deze geneugten te combineren, en de pas omvat 22 lifestyle-, culturele en bezienswaardigheden, evenals 3 zwembaden en 2 vervoersdiensten. Met de SKI plus CITY Pass, die met veel vrijheid kan worden gebruikt en gecombineerd, kun je jouw verblijf in de regio Innsbruck met volledige flexibiliteit plannen. In de ochtend kun je skiën op perfect geprepareerde pistes, 's middags is het après-ski met kunst, cultuur of winkelen, en 's avonds kun je een duik nemen in een zwembad om te relaxen en de spierpijn te verzachten. Of misschien begin je de dag liever met een dagje winkelen en ga je 's middags de pistes op. Geen probleem! Hoe en wanneer je gebruik maakt van de aanbiedingen hangt volledig af van je eigen stemming en voorkeuren. En het mooiste van alles: dankzij het gratis skibussysteem reis je gemakkelijk van A tot Z, van Altstadt naar Zoo, en de Hop-on Hop-off Sightseer bus, die ook bij de pas is inbegrepen, brengt je van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid. Dus waar wacht je nog op? Laten we Innsbruck ontdekken!
Lees meer
Boottochten
Fort Myers

Boottochten

Een andere populaire manier om de landschappen en natuur van Fort Myers te leren kennen, is een boottocht. Manatee & Eco River Tours organiseert tochten langs de rivieren Caloosahatchee en Orange, met een natuuronderzoeker aan boord om je te vertellen over de lokale flora en fauna. Er zijn verschillende opties beschikbaar: bekijk de zeekoeientochten (alleen van december tot maart), waarmee bezoekers deze bijzondere zeedieren van dichtbij kunnen zien, of kom in een romantische sfeer met een zonsondergangtour. Boek je reis op hun website. www.manateeandecorivertours.com Magic Wind Adventure Sailing wordt gerund door een enthousiast stel dat zeiltochten op de golf aanbiedt voor maximaal 6 passagiers. Boek je reis op hun website of telefonisch. www.sailmagicwind.com
Lees meer