Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Norrmalm/stad
Stockholm, Zweden

Norrmalm/stad

Norrmalm, ook wel de stad genoemd, is het hart van Stockholm. Deze bruisende wijk belichaamt de moderniteit en stedelijke energie van de stad, met een harmonieuze mix van hedendaagse architectuur, luxe winkelbestemmingen, culturele bezienswaardigheden en levendige uitgaansgelegenheden. Als je door de bruisende straten van Norrmalm wandelt, vind je iconische bezienswaardigheden zoals Sergels Torg, een openbaar plein versierd met artistieke sculpturen en fonteinen, maar ook belangrijke bezienswaardigheden zoals de Koninklijke Opera, het concertgebouw van Stockholm en het chique winkelgebied Bibliotekstan.
Lees meer
Dora Stratou Danstheater
Athene, Griekenland

Dora Stratou Danstheater

Het Dora Stratou danstheater bevindt zich op de hellingen van de Philopappou heuvel, recht tegenover de Akropolis heuvel. Het theater geeft 80 minuten durende uitvoeringen van dansen uit vele delen van Griekenland en de eilanden. Voor een meer meeslepende ervaring kun je het hele jaar door deelnemen aan danslessen, lezingen en onderzoeksprogramma's. In de zomer worden de lessen vaak in het Engels gegeven. Absolute beginners zijn welkom!
Bookable
Lees meer
Archipel van Göteborg
Göteborg, Zweden

Archipel van Göteborg

De archipel van Göteborg ligt op slechts een korte boottocht van de stad. Het is een heerlijke ervaring waarbij je jezelf kunt onderdompelen in de schoonheid van de natuur met haar ongerepte eilanden, pittoreske landschappen en sprankelend blauwe water. Verken charmante vissersdorpjes, geniet van ontspannen wandelingen langs schilderachtige paden en geniet van heerlijke zeevruchten. De archipel is ook een toevluchtsoord voor liefhebbers van het buitenleven en biedt mogelijkheden om te kajakken, zeilen en zwemmen.
Lees meer
Slottsskogen
Göteborg, Zweden

Slottsskogen

Slottsskogen, één van de grootste, oudste en meest geliefde parken van Göteborg, verwelkomt bezoekers het hele jaar door gratis. Het biedt de perfecte setting voor picknicks, lichaamsbeweging en ontspannen wandelingen. Voor kinderen biedt het park Plikta, de grootste speeltuin van Göteborg, boordevol spannende activiteiten. Bovendien ligt in Slottsskogen een dierentuin met fascinerende Noordse wilde dieren, waaronder elanden, herten, pinguïns en zeehonden.
Lees meer
Avenyn
Göteborg, Zweden

Avenyn

Kungsportsavenyen is de belangrijkste boulevard van Göteborg, vooral bekend als Avenyn. Het is niet alleen een centrum voor entertainment, maar deze chique wijk biedt ook exclusieve boetieks en kledingwinkels. Het strekt zich uit van de Kungsportsbron-brug tot Götaplatsen, gelegen in de buurt van het Kunstmuseum, de Stadsschouwburg, de Concertzaal en het Poseidon-standbeeld. Avenyn is bezaaid met winkels, gezellige cafés, gerenommeerde restaurants en populaire bars. In de zomer wordt het hier extra levendig wanneer vakantiegangers genieten van het leven in de bar en het restaurant en zich uitleven op de terrassen, waardoor de omgeving een zeer opwindende en toch ontspannen sfeer krijgt.
Lees meer