Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Anafiotika
Athene, Griekenland

Anafiotika

Anafiotika, een deel van Plaka, is een schilderachtige wijk van Athene op de noordelijke helling van de Akropolis. Een deel van dit gebied is in de jaren 50 verwoest voor archeologisch onderzoek. Tegenwoordig zijn er nog maar 45 oude huizen over, in de kleine naamloze straatjes van Stratonos tot aan de rots van de Akropolis. Het is een geweldig voorbeeld van de typische Cycladische architectuur die bezoekers het gevoel geeft van Griekse eilanden in het hart van de stad.
Lees meer
Doña Casilda Iturrizar park
Bilbao, Spanje

Doña Casilda Iturrizar park

Het Doña Casilda Iturrizar park is de grootste groene ruimte van de stad, gelegen aan de Paseo Don Jose Anselmo Clavé, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het park werd in 1907 aangelegd door de architect Ricardo Bastida. Als je door dit park wandelt kom je een waterfontein, een basketbalveld en een paviljoen voor live optredens tegen. Als de routebeschrijving onduidelijk is, kun je altijd een local vragen naar 'el parque de los patos', of het park met de eenden, zoals het liefkozend wordt genoemd.
Lees meer
Archeologische vindplaats van Delos
Mykonos, Griekenland

Archeologische vindplaats van Delos

Het eiland Delos, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een belangrijke heilige plaats voor de oude Grieken en daarom een must voor liefhebbers van geschiedenis en archeologie. Het bevat enkele curiosa overblijfselen van oude beschavingen: een voormalig amfitheater, historische huizen met mozaïeken, tempels en het beroemde Terras van de Leeuwen. Sla het museum niet over: het bevat een aantal artefacten die dateren uit de 25e eeuw voor Christus.
Lees meer