Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Calgary Stampede (juli)
Calgary, Canada

Calgary Stampede (juli)

De Calgary Stampede, een tiendaags festival dat zijn oorsprong vindt in het begin van de jaren 1900, begint met een mars met een westers thema door de stad. Het is vooral bekend vanwege de grootste buitenrodeo ter wereld met een scala aan activiteiten, waaronder stierenrijden en barrelraces, die in de namiddag plaatsvinden. Elke dag wordt afgesloten met een chuckwagons derby, gevolgd door een variétéshow met comedy, muziek en dans, en een vuurwerkshow die als grote finale fungeert.
Lees meer
BOS 400 scheepswrak
Kaapstad, Zuid-Afrika

BOS 400 scheepswrak

Dit nogal afgelegen wrak is alleen toegankelijk via een lange trektocht langs de kustlijn, maar de schilderachtige wandeling alleen al is de rit naar de buitenwijk Hout Bay in Kaapstad al waard. Het schip brak los terwijl het in 1994 werd gesleept. Het werd later als niet meer te redden beschouwd en op die plek achtergelaten om te roesten, en kreeg in de jaren daarna een griezelige uitstraling. Bewonder het scheepswrak vanaf de kust. Op verroest metaal klimmen is extreem gevaarlijk.
Lees meer