Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Plentzia
Bilbao, Spanje

Plentzia

Plentzia is een levendige badplaats net buiten Bilbao, in de provincie Biskaje. Het is gelegen bovenop een heuvel, de straten stromen de heuvel af en leiden naar prachtige zandstranden. Plentzia is een populaire weekendbestemming vanuit Bilbao, aangezien het een korte 30 minuten duurt om er te komen met de bovengrondse metrodienst vanuit het centrum van Bilbao. In de stad Plentzia zijn er tal van barren en cafés die lokaal gevangen verse zeevruchten serveren. De stad heeft ook een binnenbaan voor de Baskische pelota-sport. Hier kun je dit traditionele spel bekijken, waarbij twee teams van spelers een kleine harde witte bal naar een muur slingeren en er met de volle kracht van hun blote handen tegenaan slaan.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Máximo Gómez Park
Miami, Florida

Máximo Gómez Park

Máximo Gómez Park is al meer dan 35 jaar een geliefde ontmoetingsplek voor de Cubaanse gemeenschap, met name voor oudere leden. Deze bezienswaardigheid in Little Havana staat bekend als een ontmoetingsplaats voor dominospelers en schakers, vandaar de populaire naam Domino Park. In deze levendige sfeer is het enorm spannend om alles te zien gebeuren onder het genot van een kopje koffie terwijl je over van alles praat, van politieke zaken tot roddels over de buurt.
Lees meer
Baskisch archeologisch, etnografisch & historisch museum
Bilbao, Spanje

Baskisch archeologisch, etnografisch & historisch museum

Het Museo Arqueológico, Etnográfico e Histórico Vasco, of kortweg het Baskische museum, is een gezellig klein museum op Plaza Unamuno, in het hart van de oude stad. Dit is een geweldige plek om te bezoeken op een regenachtige dag voor of na een aperitief van pintxos en drankjes in de nabijgelegen barren van Casco Viejo. Leer over de ins en outs van de Baskische geschiedenis, cultuur en taal in dit drie verdiepingen tellende museum en ga op reis van het paleolithicum naar het heden. De meeste borden zijn in het Baskisch en Spaans, hoewel kamers folders in het Engels hebben met vertalingen van een deel van de borden.
Lees meer
Little Havana
Miami, Florida

Little Havana

Little Havana is een bruisende wijk in Miami, bekend als één van's werelds beroemdste Cubaanse enclaves, waar je jezelf volledig kunt onderdompelen in de rijke cultuur van Cubaans-Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse gemeenschappen. De straten zijn levendig en kleurrijk, vol betoverende muurschilderingen, Cubaanse boetieks, restaurants en zelfs enkele wilde hanen die ronddwalen. Elke laatste vrijdag van de maand verandert de wijk in een bruisend straatfeest genaamd “Viernes Cultural”, compleet met muziek, dans, eten en theater. Dus als je niet naar Cuba kunt komen, dan komt Little Havana er het dichtst bij in de VS. Mis het spannende Calle Ocho Music Festival in maart niet. En om het meeste uit je bezoek te halen, kun je overwegen om deel te nemen aan een foodtour of een bustour die vaak een tussenstop maakt in Little Havana.
Bookable
Lees meer
Plaza Nueva (Plaza Barria)
Bilbao, Spanje

Plaza Nueva (Plaza Barria)

Er zijn 64 bogen rond dit omsloten plein, het oudste bewaard gebleven plein in de stad. Het is gebouwd in 1849 en een perfecte plek om te stoppen en een kopje koffie te drinken terwijl je de wereld aan je voorbij ziet gaan. Dit plein is de thuisbasis van enkele van de beste en meest chique pintxos in de omgeving. Eén van de cafés die je kunt proberen, is het beroemde Café Bar Bilbao. De naam is dan niet erg origineel, maar het staat bekend om zijn pintxos om je vingers bij af te likken. Pas op voor de inktvis pintxo, evenals de ham en ui. Dit zijn de twee specialiteiten van het huis.
Lees meer