Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Celestial Vault
Den Haag, Nederland

Celestial Vault

In 1996 ontwierp de Amerikaanse kunstenaar James Turrell de Celestial Vault om de lucht in al zijn glorie te laten zien met behulp van een innovatieve astronomische optische illusie. In het midden van deze met gras begroeide kunstmatige krater staat een stenen bank waarop bezoekers kunnen liggen om de lucht als een gebogen koepel te observeren, waarbij de nadruk wordt gelegd op de manier waarop licht invloed heeft op hoe we dingen waarnemen en die mensen uitnodigt om hun eigen waarnemingen uit te dagen.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
DOT
Groningen, Nederland

DOT

DOT in Groningen is een veelzijdige evenementenruimte, bekend om zijn iconische witte koepel. Deze multifunctionele locatie biedt plaats aan maximaal 500 gasten voor congressen, diners en feesten. De gastrobar en de op houtskool gestookte Josper houtskooloven bieden een levendige culinaire ervaring, aangevuld met dj's en livemuziek. Het buitenterras is geschikt voor zowel informele als professionele bijeenkomsten. Met een film- en theaterzaal met geavanceerde geluids- en lichtsystemen is DOT een unieke bestemming voor evenementen.
Lees meer
MIAW
Den Haag, Nederland

MIAW

‘Make it Art Worthy’ is de naam en het doel van deze galerie die creativiteit in al haar vormen promoot. Hier kun je tijdens de workshop Droogvilten je eigen cadeaus ontwerpen met hergebruikte materialen en ze in sprankelende stijl presenteren nadat je een uniek inpakschema hebt bedacht tijdens de workshop doosjes pimpen. De ruimte is ook toegankelijk voor muzikanten van alle niveaus om in te spelen, een geweldige manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en samen te genieten. Deze organisatie zonder winstoogmerk wordt gerund door vrijwilligers en wordt onderhouden door donaties, dus voor sommige evenementen en workshops is een klein bedrag nodig, maar voor het grootste deel kunnen bezoekers gratis genieten van de tentoonstellingen.
Lees meer
BridgeClimb
Sydney, Australië

BridgeClimb

Eén van de spannendste manieren om de Sydney Harbour Bridge te ervaren, is door naar de top te klimmen. BridgeClimb is opwindend en absoluut onvergetelijk en geeft je de mogelijkheid om naar de top van de brug te lopen en te genieten van één van 's werelds meest spectaculaire uitzichten, 134 meter boven het water. Als je boven de haven van Sydney staat, op de grootste (maar niet langste) stalen boogbrug ter wereld, heb je een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de stad, haar haven en waterwegen en de dynamische levensstijl die het zowel de lokale bevolking als bezoekers biedt.
Lees meer
Rondleidingen in Caterpillar Garden
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Rondleidingen in Caterpillar Garden

De Botanic Gardens, opgericht in 1863, herbergen zonder twijfel de mooiste collectie exotische en inheemse planten die overal in Nieuw-Zeeland te vinden is. Caterpillar Garden Tours biedt een doorlopende dagelijkse service en stelt bezoekers in staat om de natuurlijke schoonheid, geschiedenis en cultuur van deze centrale stadsoase te ontdekken en tegelijkertijd in alle weersomstandigheden, comfort en stijl door de tuinen te worden geleid. De rondleidingen worden volledig begeleid op een milieuvriendelijke elektrische shuttle.
Lees meer
Internationaal Antarctisch Centrum
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Internationaal Antarctisch Centrum

Eén van de beste toeristische attracties van Nieuw-Zeeland is het International Antarctic Centre. Het is gevestigd op de luchthaven van Christchurch, en biedt bezoekers van alle leeftijden een interactieve, leuke en opwindende ervaring op Antarctica. Het centrum omvat een ritje op de hagglund, een 4D-ijsshow, een sneeuw- en ijservaring, een ontmoeting met pinguïns en een informatieve, praktische tentoonstelling.
Bookable
Lees meer