Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Flamenco optredens
Granada, Spanje

Flamenco optredens

Flamenco is een gepassioneerde, ritmische dans gebaseerd op folkloristische muziektradities uit Zuid-Spanje. Over het algemeen vergezeld van speciale muziekinstrumenten, is dit een levendige vorm van kunst die uniek is voor de regio. Talloze aanbieders bieden Flamenco-ervaringen op allerlei locaties. Als je in Sacramonte bent, zorg er dan voor dat je een flamencoshow bijwoont in Zambra María la Canastera: uitgevoerd in een kleine gerestaureerde grotwoning vol met memorabilia. Probeer in het stadscentrum El Tabanco voor een redelijk geprijsde flamenco-avond, aangevuld met wijn en tapas. Ga voor een hoogwaardige culturele ervaring naar Casa del Arte.
Lees meer
Chania
Kreta, Griekenland

Chania

Chania, of "Venetië van het Oosten", is de tweede grootste stad van Kreta, gebouwd op de plaats van het oude Kydonia. Chania, één van de meest pittoreske steden van Griekenland, ademt artistieke invloeden uit de verschillende culturen die er doorheen zijn gekomen. Historische gebouwen zijn gerenoveerd en bieden nu plek aan musea en culturele centra. In het voormalige Venetiaanse klooster van Sint Franciscus is nu het Archeologisch Museum van Chania gevestigd.
Lees meer
Zubizuri brug
Bilbao, Spanje

Zubizuri brug

De witte structuur van de indrukwekkende voetgangersbrug over de rivier de Nervion is op een zonnige zomerdag in Bilbao al van ver te zien. Het is extra bijzonder omdat de brug is ontworpen om eruit te zien als een zeilboot, tien meter boven de rivier. Zubizuri verbindt Campo Volantín Boulevard met Uribitarte en vanaf de brug heb je een prachtig uitzicht op het Guggenheim Museum. Vroeger lag er een glazen vloer, maar na klachten besloot de gemeente een antislipmat te plaatsen. Dus zelfs op een regenachtige dag kun je er veilig lopen.
Lees meer
Doña Casilda Iturrizar park
Bilbao, Spanje

Doña Casilda Iturrizar park

Het Doña Casilda Iturrizar park is de grootste groene ruimte van de stad, gelegen aan de Paseo Don Jose Anselmo Clavé, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het park werd in 1907 aangelegd door de architect Ricardo Bastida. Als je door dit park wandelt kom je een waterfontein, een basketbalveld en een paviljoen voor live optredens tegen. Als de routebeschrijving onduidelijk is, kun je altijd een local vragen naar 'el parque de los patos', of het park met de eenden, zoals het liefkozend wordt genoemd.
Lees meer