Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Avenyn
Göteborg, Zweden

Avenyn

Kungsportsavenyen is de belangrijkste boulevard van Göteborg, vooral bekend als Avenyn. Het is niet alleen een centrum voor entertainment, maar deze chique wijk biedt ook exclusieve boetieks en kledingwinkels. Het strekt zich uit van de Kungsportsbron-brug tot Götaplatsen, gelegen in de buurt van het Kunstmuseum, de Stadsschouwburg, de Concertzaal en het Poseidon-standbeeld. Avenyn is bezaaid met winkels, gezellige cafés, gerenommeerde restaurants en populaire bars. In de zomer wordt het hier extra levendig wanneer vakantiegangers genieten van het leven in de bar en het restaurant en zich uitleven op de terrassen, waardoor de omgeving een zeer opwindende en toch ontspannen sfeer krijgt.
Lees meer
Gruuthusemuseum — Bourgondische pracht en praal
Brugge, België

Gruuthusemuseum — Bourgondische pracht en praal

Ontdek de Bourgondische pracht en praal rond de site van het Gruuthusemuseum. In het luxueuze, 15de-eeuwse stadspaleis ontdek je 500 jaar Brugse geschiedenis aan de hand van een rijke en gevarieerde collectie. Blikvanger is een intieme privékapel die het paleis verbindt met de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Op die manier konden de heren van Gruuthuse in alle rust de mis volgen. Pronkstuk binnenin de kerk is de wondermooie witmarmeren Madonna met Kind van Michelangelo die elke bezoeker weet te ontroeren.
Bookable
Lees meer