Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Little Italy
San Diego, California

Little Italy

Little Italy in San Diego staat al sinds de jaren twintig symbool voor de Italiaanse cultuur in de VS en San Diego, met Italiaanse families die zich vestigden in het gebied. Tegenwoordig is het een centrum van activiteit, boordevol levendige restaurants, ambachtelijke brouwerijen, stedelijke wijnhuizen en kunstgalerieën, waardoor het de ultieme bestemming is voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Bezoekers kunnen genieten van de wekelijkse Little Italy Mercato, waar elke zaterdag verschillende plekken zijn afgezet om verse producten en gastronomische gerechten aan te bieden. Daarnaast wordt elk jaar in oktober het Italiaans-Amerikaanse erfgoed van San Diego geëerd met het bruisende “Little Italy Festa!” festival.
Bookable
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
KODE – kunstmusea en componistenwoningen
Bergen, Noorwegen

KODE – kunstmusea en componistenwoningen

KODE is één van de grootste musea van Scandinavië voor kunst, handwerk, design en muziek. Het bevat meer dan 43.000 kunstvoorwerpen variërend van schilderijen, tekeningen, sculpturen, installaties en video's tot muziekinstrumenten, meubels, ambachtelijk handwerk en design. Alles is te beleven in vier museumgebouwen in het stadscentrum van Bergen en in de huizen van de componisten Ole Bull, Harald Saeverud en Edvard Grieg.
Lees meer
Fryderyk Chopin Museum
Warschau, Polen

Fryderyk Chopin Museum

Het Fryderyk Chopin Museum is gevestigd in het historische Ostrogski-paleis en is één van de modernste biografische musea in Europa. De tentoongestelde exposities omvatten de vleugel van de componist en manuscripten van Chopins brieven en muziekcomposities. Voor de meest serieuze Chopin-fans is het de moeite waard om een dagtour te maken die zich richt op de belangrijkste bezienswaardigheden van Warschau uit het leven van de componist. De uitgebreide versie van de tour omvat een concert van 1 uur met muziek van Chopin.
Lees meer
Mauritshuis
Den Haag, Nederland

Mauritshuis

Het Mauritshuis herbergt vele tijdloze kunstwerken, zoals 'Meisje met de parel' en 'Het puttertje', en toont de Nederlandse Gouden Eeuw van de schilderkunst in al zijn pracht. In het museum zijn onder andere Rembrandt en Vermeer te zien, twee van de meest gevierde meesterschilders van deze gedenkwaardige tijd in de Nederlandse geschiedenis. In hun werk weten ze de essentie van Nederland als wereldwijde grootmacht en één van de meest welvarende landen van Europa gedurende de zeventiende eeuw vast te leggen. Houd er rekening mee dat sommige van de bekendere schilderijen af en toe over de hele wereld worden gestuurd om te worden gepresenteerd op andere kunsttentoonstellingen, dus het is raadzaam om van tevoren te kijken of ze te zien zijn.
Lees meer