Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Botanisch gebouw en lelievijver
San Diego, California

Botanisch gebouw en lelievijver

Dit historische, koepelvormige gebouw, gebouwd voor de Panama-California Exposition van 1915 in de stad, is één van de grootste lattenbouwwerken ter wereld. Het bevindt zich in Balboa Park en vormt samen met de aangrenzende lelievijver en lagune een perfecte achtergrond voor een foto. In de tuin staan permanent 2.100 planten, waaronder fascinerende collecties cycaden, varens, orchideeën en andere tropische planten, evenals seizoensgebonden bloemententoonstellingen.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Tropische tuin van Monte Palace
Funchal, Madeira, Portugal

Tropische tuin van Monte Palace

Met meer dan 100.000 exotische plantensoorten van over de hele wereld, zwarte en witte zwanen uit Australië en meerdere vijvers en meren is Monte Palace Tropical Garden één van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op Madeira. Breng zeker een bezoek aan het Monte Palace Museum, waar tentoonstellingen worden gehouden met kunstvoorwerpen uit een breed scala aan internationale culturen en zich een mineraalmuseum bevindt.
Lees meer
Brouwerijen
Portland

Brouwerijen

De biercultuur in Portland gaat terug tot de jaren 80, toen de ambachtelijke bierbeweging voor het eerst in een stroomversnelling kwam. Wat begon als een handvol brouwerijen, is uitgegroeid tot een cruciaal element van de identiteit van Portland met als één van de vele bijnamen "Beervana", met ongeveer 80 (en steeds meer!) ambachtelijke activiteiten in de stad. Een geweldige manier om deze kant van Portland te ontdekken, is door een fietstocht langs een paar brouwerijen te maken. Maar als je veel wilt persen in een korte tijd, raden we Loyal Legion aan (99 lokale bieren van de tap), Apex, of Bailey's Taproom om de beste lokale brouwsels te proeven.
Bookable
Lees meer
Oude Spaanse klooster
Miami, Florida

Oude Spaanse klooster

Oorspronkelijk gebouwd in Spanje, heeft dit historische bouwwerk aanzienlijke moeilijkheden doorstaan tijdens de Eerste Carlistische Oorlog. Het werd in beslag genomen en hergebruikt als graanschuur tot 1925 toen het werd gekocht, gedemonteerd, in dozen werd verpakt en naar de Verenigde Staten werd verzonden. Ondanks extra problemen tijdens het transport, kan het middeleeuwse klooster nu worden gewaardeerd in North Miami Beach, waar het zondagse missen, evenementen en rondleidingen organiseert.
Lees meer