Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Forum Romanum
Rome, Italië

Forum Romanum

Het Forum Romanum, ingeklemd tussen de Palatijnse en Capitolijnse heuvels, is een openluchtforum dat ooit het commerciële, politieke, sociale en religieuze centrum van het oude Rome was. Gedurende de keizerlijke periode breidden keizers zoals Julius Caesar en Augusten het Forum uit met tempels, beelden, monumenten, een senaatsgebouw en lage rechtbanken. Tegenwoordig is het Forum Romanum één van de meest bezochte archeologische vindplaatsen ter wereld en biedt het fascinerende inzichten in de Romeinse beschaving.
Bookable
Lees meer
Mostra Leonardo da Vinci
Rome, Italië

Mostra Leonardo da Vinci

De Mostra Leonardo da Vinci in Rome is een fascinerende tentoonstelling gelegen in het hart van Rome die een eerbetoon is aan één van de meest briljante geesten uit de geschiedenis, Leonardo da Vinci. Het eert de ongeëvenaarde bijdragen van de Renaissancemeester aan kunst, wetenschap en uitvindingen. Via een opmerkelijke verzameling van zijn tekeningen, uitvindingen en kunstwerken worden bezoekers meegenomen naar de wereld van da Vinci, waarbij ze een diepe waardering krijgen voor zijn innovatieve ideeën en visionaire concepten.
Lees meer
Hortus Botanicus
Amsterdam, Nederland

Hortus Botanicus

Hortus Botanicus is één van de oudste botanische tuinen ter wereld, opgericht in 1638 als kruidentuin met medicinale planten voor Amsterdamse artsen en apothekers. De planten zijn van over de hele wereld hierheen gebracht door de handelaren van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC). Tegenwoordig bevat de Hortus Botanicus meer dan 6.000 verschillende planten, waaronder unieke planten, zoals de 2000 jaar oude agavecactus en een 300 jaar oude reuzencycad uit Oost-Kaap. De oranjerie van de tuin heeft een prachtig café met een groot buitenterras dat uitkomt op de tuin. Vind hier wat rust en stilte, vooral op een druilerige dag.
Lees meer
Everglades nationaal park
Miami, Florida

Everglades nationaal park

De Everglades, gelegen aan de zuidpunt van Florida, is een uitgestrekt moerasreservaat van meer dan 600.000 hectare. Het is het enige subtropische moerasgebied in Noord-Amerika en de enige plek ter wereld waar alligators en krokodillen naast elkaar leven. In dit uitgestrekte ecosysteem leven veel bedreigde diersoorten, waaronder de lederschildpad, de panter uit Florida en de West-Indische zeekoe. Aangezien er geen openbaar vervoer naar het park is, is de beste manier om deze natuurbelevenis te bereiken door een auto te huren of door deel te nemen aan een georganiseerde boot- of bustour.
Bookable
Lees meer